Bivše jetrve snimaju duet!
Slađana Delibašić i Anabela Đogani, posle prozivki u medijima sa bivšim supružnicima, odlučile da snime zajedničku pesmu
Nekadašnje jetrve Slađa Delibašić i Anabela Đogani snimiće duet! Kako Press saznaje, posle pravog medijskog rata u kome su se verbalno suočile sa bivšim supružnicima Đoletom i Gagijem Đogani i njihovim sadašnjim članovima porodice, njih dve su odlučile da udruže snage i snime pesmu „Idemo u provod", za koju veruju da će biti hit.
Anabela zadržala prezime Đogani
Posle izjave bivšeg supruga Gagija da više nema pravo da se predstavlja kao Anabela Đogani, pevačica je poručila da se neće odreći Gagijevog prezimena.
- Prezivam se i prezivaću se Đogani i dalje. Tog prezimena, koje nose i moje ćerke, odreći ću se, odnosno promeniću ga, samo ukoliko se nekad ponovo budem udala - rekla je Anabela.
- Anabela i ja smo još pre deset godina, kada smo bile u grupama „Đogani" i „Fanki G", snimile zajedničku pesmu „Tebi". U ovom trenutku, kada smo obe bivše supruge Đoganija, publici bi bilo interesantno da nas čuje u zajedničkoj pesmi. Pronašla sam fantastičnu pesmu brzog ritma, koja će biti odlična za duet - kaže Slađa za Press, i dodaje da duet nisu posvetile bivšim supružnicima:
- Pesma govori o nama dvema kako idemo u provod i dižemo prašinom za sobom, nakon što odbijemo muškarca koji je flertovao sa obe! Ne bih posvetila pesmu bivšem mužu, nikad se ne vraćam na staro. Đole i ja smo prijatelji i ništa više od toga!
Duet će biti objavljen na Slađinom novom albumu, koji najavljuje za početak novembra.