Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
*mikica*
Admin
*mikica*

Broj poruka : 230
Reputacija : 0
Datum upisa : 04.09.2009

Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj Empty
PočaljiNaslov: Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj   Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj EmptySub Okt 03, 2009 2:13 pm

Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj Image

Atraktivna pop pevačica Anabela Đogani, posle napuštanja grupe „Fanki Dži" i razvoda od Gagija Đoganija, snimila je visokobudžetni spot za svoju prvu samostalnu pesmu „Moj dragi", nakon čega je otputovala na vikend u Švedsku.

- Ne želim da se vraćam na stare priče, sada su mi najvažniji ćerke i karijera. Trenutno se odmaramo u Švedskoj, a po povratku u Beograd očekuje me dosta poslovnih obaveza. Pesma „Moj dragi" postala je veliki hit, zato sam odlučila da spotom obradujem obožavaoce. Spot sam snimala punih 13 sati u Mavrovu u Makedoniji. Publika će biti oduševljena pričom koju je osmislio reditelj Dejan Milićević - rekla je Anabela za Press.

Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj Snl8gg
Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj Anabelav
Nazad na vrh Ići dole
Ane-Sk

Broj poruka : 17
Reputacija : 0
Datum upisa : 12.09.2009
Godina : 38

Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj   Anabela: Spot, pa vikend u Švedskoj EmptySre Okt 07, 2009 10:36 pm

supeeeerrrrrrr
Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela snima novi spot u kantri klubu Babe...
» Anabela: Razočarana sam u muškarce!
» I Anabela tuži Eru
» ANABELA U BLICU
» Anabela operiše oči

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Press-
Skoči na: