Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela: Razočarana sam u muškarce!

Ići dole 
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Anabela: Razočarana sam u muškarce! Empty
PočaljiNaslov: Anabela: Razočarana sam u muškarce!   Anabela: Razočarana sam u muškarce! EmptySre Okt 28, 2009 12:43 pm

Teško onom koji me bude želeo pored sebe! Ako se pojavi iskrena ljubav, biću majka i po treći put. Sa Gagijem sam u korektnim odnosima zbog naše dve devojčice

Pevačica Anabela Đogani, posle razvoda i napuštanja grupe „Fanki dži", u intervjuu za Press najavljuje solo karijeru, tvrdi da nije u svađi sa bivšim suprugom Gagijem i demantuje glasine da je u vezi sa fudbalerom Ivicom Dragutinovićem.

- Posle razvoda mediji su žedni moje privatnosti, zato me dovode u vezu sa raznim muškarcima. Zaljubljena jesam, ali u ljubav bez koje ne mogu da funkcionišem i crpim je iz svih ljudi koji me podržavaju bez obzira na sve.

Da li je tačno da ste imali kratke romanse sa Markom iz grupe „187" i fudbalerom Ivicom Dragutinovićem?

- Marko mi je pre svega bio dobar prijatelj, prema kome sam u jednom trenutku slabosti osetila emociju, koja nikako nije prerasla u nešto ozbiljnije. Ponekad sam previše iskrena sa medijima, ali to ne znači da mogu da mi pripisuju priče o preljubi u braku. Da je bilo nešto između nas, mislite li da bih uspela to da sakrijem?!

Pojedinci tvrde da su videli Ivicu kako u kasnim satima izlazi iz vaše zgrade?

- A šta ako bih ja vama rekla da se udajem za Breda Pita?!

Ako pronađete idealnog muškarca, da li biste se ponovo oprobali u ulozi majke?

- Teško onom koji mene bude hteo pored sebe! Veoma sam razočarana u muški rod, pa će taj potencijalni morati dobro da se potrudi da bi me osvojio. Ne zanima me materijalna strana muškarca. On mora da bude emotivac koji će umeti da me opusti sa samo dve reči. Malo mi treba da budem srećna. Ali, sposobna sam da prepoznam idealnog! Ako se pojavi iskrena ljubav, biću majka i po treći put.

Posle brojnih javnih uvreda, u kakvim ste odnosima sa bivšim suprugom Gagijem i porodicom Đogani?

- Sa Gagijem sam u korektnim odnosima zbog naše dve devojčice. One zaslužuju da pored sebe imaju oba roditelja bez obzira na to što su se naši putevi razišli.

Smatrate li da će „Fanki dži" zadržati popularnost posle vašeg odlaska?

- Apsolutno sam podržala Gagija u poslu, nova pevačica je lepa i lepo peva. Ali, sve zavisi i od faktora sreće. Normalno je da će fanovi grupe „Fanki dži" tražiti sličnost između nas dve. Mada, mi nemamo nikakve sličnosti i na tu devojku ne treba gledati kao na moju zamenu, već kao na neku novu energiju koja se desila grupi.

N. Pajić

Umesto sa jetrvom Slađom, duet sa Miom!

Umesto najavljenog dueta sa bivšom jetrvom Slađom Delibašić, Anabela je snimila zajedničku pesmu sa folk pevačicom Miom Borisavljević.

- Oko saradnje sa Slađom digla se prevelika prašina, iako nismo postigli konačan dogovor! Slađa je imala ideju, koju, nažalost, nismo realizovali. Duet sa Miom je potpuno drugačiji od onoga što ću ponuditi publici na svom albumu. Publika to nije očekivala od mene. Apsolutno sam sigurna u sebe!
Nazad na vrh Ići dole

Anabela: Razočarana sam u muškarce!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE
» I Anabela tuži Eru
» ANABELA U BLICU
» Anabela operiše oči
» ANABELA STRAHUJE DA IMA RAK!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu