Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela je lažov i folirant

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Anabela je lažov i folirant Empty
PočaljiNaslov: Anabela je lažov i folirant   Anabela je lažov i folirant EmptyNed Feb 14, 2010 7:22 pm

Ona laže, folira se, kukavica je, smotana je i trapava... Sve ovo stane u jedno ime - Anabela Đogani! Tako bar smatraju Boki i Divna.

Makedonski transvestit otvorio je dušu majci Jelene Karleuše i požalio se kako ga je bivša Gagijeva supruga totalno razočarala i da je od njega napravila budalu.
- Pričala mi je da sa Mladenom ne želi išta da ima, da nije njen tip, a ovamo jedva čeka da mu padne u naručje. Anabela uopšte nije naivna, ona samo tako izgleda! Lepo sam joj rekao da ne pravi budalu od mene - potresen žalio se Divni i skoro u dahu nastavio:
- Nesrećan sam jer sam shvatio da Anabela laže i da se folira. Ona samu sebe laže. Najviše me je iznervirala kada je komentarisala s Mladenom: „Evo je naslovna strana, jao“ dok su stajali jedno uz drugo - naglasio je Boki smatrajući da je ona i te kako svesna da se „napolju“ prati njeno i manekenovo muvanje i da joj to obezbeđuje veliki medijsku pažnju, te da je svaki njen potez veoma proračunat.

Divna je u prvi mah samo glavom potvrđivala njegove reči, a onda je i ona rekla da ju je pevačica razočarala.
- Anabela je kukavica! Mogla je da nas ima za prijatelje, da joj čuvamo leđa, a ona nas je umrljala. Usrala se od svega. Njoj prija što se sviđa ovako zgodnom momku, sve joj se pomutilo u glavi. Htela je da ispadne svetica, ali je trapava i smotana. Ona ne ume da izvede ono što je naumila - zaključila je Divna.
Nazad na vrh Ići dole
Zeky

Zeky

Broj poruka : 28
Reputacija : 2
Datum upisa : 30.01.2010
Godina : 37

Anabela je lažov i folirant Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela je lažov i folirant   Anabela je lažov i folirant EmptySre Feb 17, 2010 10:31 am

Lagala bi kad bi rekla da se ne prati njeno ponasanje sa Mladenom,a samo je krivim iz tog razloga sto joj on definitivno nije par ni po cemu.Nije se proslavio manekenstvom vec Sekom Aleksic i mali glumi macho mena,a u biti je parazit koji trazi gdje se prisloniti.
Anabela mu daje i previse povoda.
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/#/profile.php?ref=name&id=150777

Anabela je lažov i folirant
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kurir-
Skoči na: