Ona laže, folira se, kukavica je, smotana je i trapava... Sve ovo stane u jedno ime - Anabela Đogani! Tako bar smatraju Boki i Divna.
Makedonski transvestit otvorio je dušu majci Jelene Karleuše i požalio se kako ga je bivša Gagijeva supruga totalno razočarala i da je od njega napravila budalu.
- Pričala mi je da sa Mladenom ne želi išta da ima, da nije njen tip, a ovamo jedva čeka da mu padne u naručje. Anabela uopšte nije naivna, ona samo tako izgleda! Lepo sam joj rekao da ne pravi budalu od mene - potresen žalio se Divni i skoro u dahu nastavio:
- Nesrećan sam jer sam shvatio da Anabela laže i da se folira. Ona samu sebe laže. Najviše me je iznervirala kada je komentarisala s Mladenom: „Evo je naslovna strana, jao“ dok su stajali jedno uz drugo - naglasio je Boki smatrajući da je ona i te kako svesna da se „napolju“ prati njeno i manekenovo muvanje i da joj to obezbeđuje veliki medijsku pažnju, te da je svaki njen potez veoma proračunat.
Divna je u prvi mah samo glavom potvrđivala njegove reči, a onda je i ona rekla da ju je pevačica razočarala.
- Anabela je kukavica! Mogla je da nas ima za prijatelje, da joj čuvamo leđa, a ona nas je umrljala. Usrala se od svega. Njoj prija što se sviđa ovako zgodnom momku, sve joj se pomutilo u glavi. Htela je da ispadne svetica, ali je trapava i smotana. Ona ne ume da izvede ono što je naumila - zaključila je Divna.