Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabeli se čuju noge

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Anabeli se čuju noge Empty
PočaljiNaslov: Anabeli se čuju noge   Anabeli se čuju noge EmptyČet Feb 18, 2010 1:01 pm

Nema dana a da Era u kući Velikog Brata ne prozove nekog od ukućana.
Ovoga puta se ustremio na Anabelu, dok je kao sluga pokušavao da usliši želje „bogatih“ tokom ovonedeljnog zadatka, odnosno proslave Tamarinog „18. rođendana“.
- Gospodarice, ja bih rekao da vama noge tuknu. Izvinjavam se, ali nije lepo što ste došli bosi na koncert i što mi moramo da mirišemo vaše noge - gledao je zgroženo u denserku, ne skidajući izrau gađenja s lica.

- Ne, nema šanse! Moje noge uvek mirišu. Priđi da omirišeš - kazala mu je Anabela, kojoj Ojdanić u ovonedeljnom zadatku izigrava slugu. Njoj i ostalim „bogatašima“.
- Ne, draga gospodarice, vaše noge se osećaju, ne želim da prilazim! - naglo se okrenuo i napustio sobu.
Čim je zašao u odaje „siromaha“, požalio se svojoj ekipi, koja skupa s njim mora da služi „one druge“ ukućane.

- Gospodarica je došla u čarapama na koncert, a noge joj se osećaju, sine! Sramota je da tako uradi na rođendanu!
Ali tu se nije zaustavio. Dok je jutrom spremao sobu ljutih protivnika, tvrdi da je doživeo novi šok.

- Pozlilo mi je jutros kad sam nameštao ženske krevete! Treba mi gas-maska koliko smrde te p..ke! Izgleda da se uopšte ne peru! - žalio se Era svojim saborcima.
Nazad na vrh Ići dole
Zeky

Zeky

Broj poruka : 28
Reputacija : 2
Datum upisa : 30.01.2010
Godina : 37

Anabeli se čuju noge Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabeli se čuju noge   Anabeli se čuju noge EmptyPon Feb 22, 2010 12:02 pm

[b]Mislim da bi trebao njegov drug Bora da se malo cesce opere jer od bjelog luka mislim da umiru svi u kuci,a to da li joj smrde il ne smrde mislim da nije toliko neemancipovana da dozvoli tu uvredu od nekog ko je troduplo gori.
Samo ponasanje i iznosenje "prljavog" rublja u Erine odaje i nacin izrazavanja govori dosta o njemu i cemu takav odabir rijeci kad ga ne zanima kako cija mirise.
Jadno je to kad staro pusti obrav,a on ocito ne zna za ovulacije pred mensruaciju.
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/#/profile.php?ref=name&id=150777

Anabeli se čuju noge
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ANABELI UKRALI 2 AUTA......
» Ceca poslala cveće Anabeli...
» Anabeli zabranjen ulazak u Ameriku!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kurir-