Nema dana a da Era u kući Velikog Brata ne prozove nekog od ukućana.
Ovoga puta se ustremio na Anabelu, dok je kao sluga pokušavao da usliši želje „bogatih“ tokom ovonedeljnog zadatka, odnosno proslave Tamarinog „18. rođendana“.
- Gospodarice, ja bih rekao da vama noge tuknu. Izvinjavam se, ali nije lepo što ste došli bosi na koncert i što mi moramo da mirišemo vaše noge - gledao je zgroženo u denserku, ne skidajući izrau gađenja s lica.
- Ne, nema šanse! Moje noge uvek mirišu. Priđi da omirišeš - kazala mu je Anabela, kojoj Ojdanić u ovonedeljnom zadatku izigrava slugu. Njoj i ostalim „bogatašima“.
- Ne, draga gospodarice, vaše noge se osećaju, ne želim da prilazim! - naglo se okrenuo i napustio sobu.
Čim je zašao u odaje „siromaha“, požalio se svojoj ekipi, koja skupa s njim mora da služi „one druge“ ukućane.
- Gospodarica je došla u čarapama na koncert, a noge joj se osećaju, sine! Sramota je da tako uradi na rođendanu!
Ali tu se nije zaustavio. Dok je jutrom spremao sobu ljutih protivnika, tvrdi da je doživeo novi šok.
- Pozlilo mi je jutros kad sam nameštao ženske krevete! Treba mi gas-maska koliko smrde te p..ke! Izgleda da se uopšte ne peru! - žalio se Era svojim saborcima.