Anabela Đogani žestoko se posvađala s transvestitom Bokijem, nakon čega se zavukla u krevet i dugo plakala.
Korpulentni Makedonac izveo je iz takta denserku, koja je jednog momenta počela nekontrolisano da viče, a zatim i da plače. Sve je počelo bezazleno kada je Divna Karleuša pokušala da ih izmiri, ali je umesto pomirenja, došlo do još većeg sukoba.
- Nisam htela da te povredim dece mi moje! Nikada ništa ružno nisam pomislila o tebi - pravdala se Anabela na ivici suza.
- Neću da menjam svoje mišljenje o tebi. Stojim iza onoga što sam i do sada mislio o tebi. Razočarala si me kao čovek, bila si licemerna. Pričala si u šiframa. Nemam više lepo mišljenje o tebi i prestani da glumiš paćenicu i nevinašce - odgovorio joj je Boki.
Anabela se ponovo pravdala da je njena stvar što se ljubaka s Mladenom, nakon čega joj je Boki cinično odgovorio da je smešna što glumi neku poštenjačinu. Dok je gubila tlo pod nogama i plakala, bivša Gagijeva žena očekivala je podršku svog dečka Mladena, ali je on tokom svađe ćutao kao zaliven:
- Ne mogu da verujem da ćutiš! Mladene, nećeš ništa da kažeš? Ti si počeo ovu priču o meni i Bokiju. Stvarno nemam reči - besnela je pevačica, ali od manekena nije uspela da iščupa ni reč.