Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela: I dalje volim Gagija

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Anabela: I dalje volim Gagija Empty
PočaljiNaslov: Anabela: I dalje volim Gagija   Anabela: I dalje volim Gagija EmptyPon Mar 01, 2010 9:40 pm

Anabeli Đogani je izmakla pobeda u „Velikom bratu“, ali joj to nije pokvarilo radovanje što je ponovo uz ćerke Ninu i Lunu, kao i novog dečka Mladena Radulovića.

- Mladen me je osvojio time što sam se pored njega osećala zaštićeno, a vreme će pokazati da li smo jedno za drugo - rekla je Anabela, koja se osvrnula na izjavu koju je njena sestra dala da je Boki verovatno ljubomoran na nju zbog Mladena.

- Kad mi on lično bude rekao to, verovatno ću se drugačije osećati po tom pitanju. Do tada ne želim da razmišljam o tome - kratko je prokomentarisala pevačica koja za svog bivšeg supruga ima samo reči hvale.
- I dalje imam ista osećanja prema Gagiju, volim ga i uvek ću ga voleti, ali nažalost to nije dovoljno da bi opet bili zajedno. Čim dobijem telefon, zvaću ga da mu se zahvalim što me je sve vreme podržavao i bodrio - zaključila je Anabela.

[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img220/2535/1711711f.jpg][/IMG]
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Anabela: I dalje volim Gagija Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela: I dalje volim Gagija   Anabela: I dalje volim Gagija EmptyPet Mar 05, 2010 5:46 pm

Nema potrebe vise o Gagiju,jer njegov intervju za "ALO" govori mnogo vise o njemu!

Anabela uzivaj sa Mladenom i ne razmisljaj o Gagiju,to je proslost. Ne dozvoli da on utice na tvoju srecu !
Uzvija u slobodi koju si zasluzila vec davnih dana !
Nazad na vrh Ići dole

Anabela: I dalje volim Gagija
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ANABELA BUKVA: MLADEN JE I DALJE MOJ MENADŽER
» Anabela i Mladen: Ne zovemo gagija na svadbu
» KAJEM SE ZBOG GAGIJA
» Sprema album bez Gagija
» Ćerka miri Anabelu i Gagija!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu