|
| Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! | |
| | Autor | Poruka |
---|
DEKY Urednik
Broj poruka : 347 Reputacija : 3 Datum upisa : 10.09.2009 Godina : 34
| Naslov: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Uto Mar 02, 2010 2:28 pm | |
| Anabela Đogani našla je srodnu dušu u manekenu Mladenu Raduloviću, ali je zato izgubila svaki vid podrške od bivšeg muža. U razgovoru za Kurir pevačica otvoreno govori o svojoj novoj ljubavi, novonastalom odnosu s Gagijem, kao i o tome da li joj smeta to što je njen dečko nekada ljubio koleginicu Seku Aleksić...
Kakav će biti vaš odnos nakon izlaska iz kuće? - Pre svega planiram da se vratim normalnom životu, nakon ovog ludila koje me je snašlo, ali i da radim na mojoj vezi s Mladenom. Šta će od toga da ispadne, videćemo.
Gledaoci su videli da si sumnjala u Mladenovu iskrenost? - Sve vreme sam ga provocirala da je glumac, da se folira, a on mi je tvrdio da nije. Provela sam mesec dana pored njega i verujem da je sjajan lik. Bilo mi je lepo s njim i nedostajao mi je kad nismo bili zajedno, makar i nakratko. Trudila sam se da sve vreme iskreno pokazujem emocije, a vreme će pokazati da li je i on bio iskren.
Zbog veze s Mladenom plašila si se komentara publike, a na kraju si bila druga? - Proradio mi je neki inat i rekla sam sebi: Ej, opusti se malo, daj sebi oduška i prestani da misliš šta će drugi da kažu. Stavila sam svoje osećanja na prvo mesto i to mi je pomoglo da donesem odluku u vezi sa Mladenom. Plašila sam se komentara „zar je morala u kući“, ali ja sam u toj kući živela mesec dana, jela, spavala, smejala se i plakala pred kamerama, pa zašto ne bih mogla i da se zaljubim?
Slađa Delibašić izjavila je da je glupo što si se smuvala s bivšim dečkom koleginice? - Kakve to veze ima? Mislim da je to glupost i najmanji razlog da ne budem s njim.
Jeste li pričali o njegovoj vezi sa Sekom Aleksić? - Ne, nismo pričali. Nema potrebe da pričamo o tome. Znam da je bio s njom, više nije, a sve ostalo je manje bitno.
Gagi je rekao da te zna u dušu i da nema šanse da se ti zaljubiš u kući? - I ja sam verovala da se tako nešto neće desiti. Al’, eto, izgleda da sebe upoznajemo i posle 35. godine života. Samo sam spustila ručnu, sklonila barijere, i desilo se što se desilo.
Je l’ te Gagi zvao da ti čestita? - Još me nije zvao, ali mi je bitno to što mi je on dao blagoslov da uđem u kuću, jer da nije, verovatno ne bih ni ušla. Bio je uz mene i dao mi podršku da uđem. Ja mu se zahvaljujem na tome. | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Sre Mar 03, 2010 7:39 pm | |
| Mladen ili Gagi??? Hmm... ipak Mladen!!! Kada se dvoje zaista vole, niko i ništa drugo nije bitno, ni gde se ta ljubav dogodila, ni godine, a najmanje to ko je kome bivši... Ja sam uz Anabelu i Mladena, želim vam sve najbolje, nemojte dozvoliti ljubomornim dušama da vas rastave... Anja, ti si veliki čovek, što si pokazala mnogo puta i Gagi definitivno nije vredan tebe i tvoje ljubavi... | |
| | | sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Sre Mar 03, 2010 10:17 pm | |
| Mladen ili Gagi??? Hmm... ipak Mladen!!! Kada se dvoje zaista vole, niko i ništa drugo nije bitno, ni gde se ta ljubav dogodila, ni godine, a najmanje to ko je kome bivši... Ja sam uz Anabelu i Mladena, želim vam sve najbolje, nemojte dozvoliti ljubomornim dušama da vas rastave... Anja, ti si veliki čovek, što si pokazala mnogo puta i Gagi definitivno nije vredan tebe i tvoje ljubavi...
Drago mi je da ima dosta osoba koje dele moje misljenje | |
| | | Mirjana
Broj poruka : 60 Reputacija : 1 Datum upisa : 10.10.2009
| Naslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Ned Mar 07, 2010 9:36 am | |
| | |
| | | Mirjana
Broj poruka : 60 Reputacija : 1 Datum upisa : 10.10.2009
| Naslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Ned Mar 07, 2010 9:39 am | |
| | |
| | | Teja__:)))
Broj poruka : 25 Reputacija : 0 Datum upisa : 05.03.2010
| Naslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Pon Mar 08, 2010 8:09 pm | |