Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Empty
PočaljiNaslov: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! EmptyUto Mar 02, 2010 2:28 pm

Anabela Đogani našla je srodnu dušu u manekenu Mladenu Raduloviću, ali je zato izgubila svaki vid podrške od bivšeg muža.
U razgovoru za Kurir pevačica otvoreno govori o svojoj novoj ljubavi, novonastalom odnosu s Gagijem, kao i o tome da li joj smeta to što je njen dečko nekada ljubio koleginicu Seku Aleksić...

Kakav će biti vaš odnos nakon izlaska iz kuće?
- Pre svega planiram da se vratim normalnom životu, nakon ovog ludila koje me je snašlo, ali i da radim na mojoj vezi s Mladenom. Šta će od toga da ispadne, videćemo.

Gledaoci su videli da si sumnjala u Mladenovu iskrenost?
- Sve vreme sam ga provocirala da je glumac, da se folira, a on mi je tvrdio da nije. Provela sam mesec dana pored njega i verujem da je sjajan lik. Bilo mi je lepo s njim i nedostajao mi je kad nismo bili zajedno, makar i nakratko. Trudila sam se da sve vreme iskreno pokazujem emocije, a vreme će pokazati da li je i on bio iskren.

Zbog veze s Mladenom plašila si se komentara publike, a na kraju si bila druga?
- Proradio mi je neki inat i rekla sam sebi: Ej, opusti se malo, daj sebi oduška i prestani da misliš šta će drugi da kažu. Stavila sam svoje osećanja na prvo mesto i to mi je pomoglo da donesem odluku u vezi sa Mladenom. Plašila sam se komentara „zar je morala u kući“, ali ja sam u toj kući živela mesec dana, jela, spavala, smejala se i plakala pred kamerama, pa zašto ne bih mogla i da se zaljubim?

Slađa Delibašić izjavila je da je glupo što si se smuvala s bivšim dečkom koleginice?
- Kakve to veze ima? Mislim da je to glupost i najmanji razlog da ne budem s njim.

Jeste li pričali o njegovoj vezi sa Sekom Aleksić?
- Ne, nismo pričali. Nema potrebe da pričamo o tome. Znam da je bio s njom, više nije, a sve ostalo je manje bitno.

Gagi je rekao da te zna u dušu i da nema šanse da se ti zaljubiš u kući?
- I ja sam verovala da se tako nešto neće desiti. Al’, eto, izgleda da sebe upoznajemo i posle 35. godine života. Samo sam spustila ručnu, sklonila barijere, i desilo se što se desilo.

Je l’ te Gagi zvao da ti čestita?
- Još me nije zvao, ali mi je bitno to što mi je on dao blagoslov da uđem u kuću, jer da nije, verovatno ne bih ni ušla. Bio je uz mene i dao mi podršku da uđem. Ja mu se zahvaljujem na tome.
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! EmptySre Mar 03, 2010 7:39 pm

Mladen ili Gagi??? Hmm... ipak Mladen!!! Kada se dvoje zaista vole, niko i ništa drugo nije bitno, ni gde se ta ljubav dogodila, ni godine, a najmanje to ko je kome bivši... Ja sam uz Anabelu i Mladena, želim vam sve najbolje, nemojte dozvoliti ljubomornim dušama da vas rastave... Anja, ti si veliki čovek, što si pokazala mnogo puta i Gagi definitivno nije vredan tebe i tvoje ljubavi...
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! EmptySre Mar 03, 2010 10:17 pm

Mladen ili Gagi??? Hmm... ipak Mladen!!! Kada se dvoje zaista vole, niko i ništa drugo nije bitno, ni gde se ta ljubav dogodila, ni godine, a najmanje to ko je kome bivši... Ja sam uz Anabelu i Mladena, želim vam sve najbolje, nemojte dozvoliti ljubomornim dušama da vas rastave... Anja, ti si veliki čovek, što si pokazala mnogo puta i Gagi definitivno nije vredan tebe i tvoje ljubavi...

Drago mi je da ima dosta osoba koje dele moje misljenje
Nazad na vrh Ići dole
Mirjana

Broj poruka : 60
Reputacija : 1
Datum upisa : 10.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! EmptyNed Mar 07, 2010 9:36 am

Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Saduzivamobezkamera
Nazad na vrh Ići dole
Mirjana

Broj poruka : 60
Reputacija : 1
Datum upisa : 10.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! EmptyNed Mar 07, 2010 9:39 am

Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Saduzivamobezkamera2.th
Nazad na vrh Ići dole
Teja__:)))

Teja__:)))

Broj poruka : 25
Reputacija : 0
Datum upisa : 05.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! EmptyPon Mar 08, 2010 8:09 pm

jU......pa kad je ovaj br izasao????
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!   Mladen me ljubi, a Gagi ne zove! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mladen me ljubi, a Gagi ne zove!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kurir-
Skoči na: