Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela: Neću da se udam za Mladena!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Anabela: Neću da se udam za Mladena! Empty
PočaljiNaslov: Anabela: Neću da se udam za Mladena!   Anabela: Neću da se udam za Mladena! EmptyPon Mar 08, 2010 12:59 pm

Poznata pevačica i bivša učesnica rijaliti-šoua „VIP Veliki brat" Anabela Đogani tvrdi da je njen dojučerašnji cimer Mladen Radulović, sa kojim je otpočela ljubavnu vezu tokom takmičenja, nije zaprosio. Anabela za Press kaže da nikada više ne želi da se uda
Laž je da me je Mladen zaprosio! Uživamo u ljubavi i ne želim ništa da forsiram, već da se sve spontano dešava. Pa znamo se tako kratko, a neki mediji stalno postavljaju ta pitanja, kao i da li ćemo biti roditelji. Moja odluka je da ne želim nikad više da se udajem, pa čak ni za Mladena - kategorična je Anabela.Bivša članica grupe „Fanki dži" rekla je da ima veliku podršku svog bivšeg supruga Gagija i najavljuje da će podići tužbu protiv Ere Ojdanića zbog uvrede časti.

- Gagi nije ljut na mene. Još uvek se nismo videli, ali čuli smo se telefonom i rekao mi je da sam bila odlična u „Velikom bratu". Čestitao mi je i podržava me u svemu. Nažalost, jedino loše iskustvo tokom takmičenja imala sam sa Erom. On je nekulturan i pokazao je Srbiji lošu stranu svoje ličnosti. Priča da smo Mladen i ja imali seks tokom boravka u kući „Velikog brata" i time me je jako uvredio. Ako mi ne dostavi snimak tog događaja, koji ne postoji, tužiću ga! Tvrdi da je video nešto što niko nije video i nije se desilo. Šta očekivati od takvog čoveka koji posle 40 godina prijateljstva onako vređa Lepu Lukić, svoju prijateljicu i pre svega damu!
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Neću da se udam za Mladena!   Anabela: Neću da se udam za Mladena! EmptyPon Mar 08, 2010 7:01 pm

Zasto tako kategoricno "NECU DA SE UDAM ZA MLADENA",ja bih volela da te Mladen ubedi (kroz neko vreme jos je rano ) da promenis misljenje Anabela: Neću da se udam za Mladena! Icon_biggrin
Kada ih vidim zajedno nema sanse a da mi ne izmame osmeh, stvarno ono sto pokazuju trenutno je nesto najlepse .
Nazad na vrh Ići dole
Zeky

Zeky

Broj poruka : 28
Reputacija : 2
Datum upisa : 30.01.2010
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Neću da se udam za Mladena!   Anabela: Neću da se udam za Mladena! EmptyUto Mar 09, 2010 1:20 pm

Rano je jos da se razmislja o ovakvim stvarima,ali nije iskljuceno nista zato Anja samo u pamet Wink
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/#/profile.php?ref=name&id=150777
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Neću da se udam za Mladena!   Anabela: Neću da se udam za Mladena! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Anabela: Neću da se udam za Mladena!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Press-
Skoči na: