Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Cvećari! Mladen Radulovic........

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Cvećari! Mladen Radulovic........ Empty
PočaljiNaslov: Cvećari! Mladen Radulovic........   Cvećari! Mladen Radulovic........ EmptyUto Mar 09, 2010 4:34 pm

Ljubav nastala u kući Velikog Brata između Mladena Radulovića i Anabele Đogani nastavila se i nakon završetka rijaliti programa, u šta smo se uverili kada smo zatekli manekena kako kupuje cveće svojoj lepšoj polovini za 8. mart.

- Trudim se da svakog dana iznenadim Anabelu, bilo to znacima pažnje ili nekim poklonom. Bio sam na snimanju emisije i u povratku sam svratio u cvećaru kako bih izabrao poklon i odlučio sam se za dve saksije jer ona više voli živo od sečenog cveća. Anabela je divna osoba, nežna, a ujedno i snažna, tako da me iz dana u dan sve više oduševljava. Svaki slobodan trenutak koristimo da budemo zajedno, tako da ćemo se i danas videti, a ja ću joj spremiti romantičnu večeru - rekao je Mladan kada smo ga pozvali.
Cvećari! Mladen Radulovic........ 11b-mladen_thumb
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Cvećari! Mladen Radulovic........   Cvećari! Mladen Radulovic........ EmptySre Mar 10, 2010 11:39 pm

Joj kako je slatko,bravo za Anabelu i Mladena Cvećari! Mladen Radulovic........ Herz Cvećari! Mladen Radulovic........ Herz Cvećari! Mladen Radulovic........ Herz
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Cvećari! Mladen Radulovic........   Cvećari! Mladen Radulovic........ EmptyPet Mar 12, 2010 5:16 am

Oboje su divni, on prema njoj posebno..valjda tako treba ..ah ljubav je to!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Cvećari! Mladen Radulovic........   Cvećari! Mladen Radulovic........ Empty

Nazad na vrh Ići dole

Cvećari! Mladen Radulovic........
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Alo-
Skoči na: