Jovan
Broj poruka : 340 Reputacija : 8 Datum upisa : 31.08.2009
| Naslov: Anabela zloupotrebljena na "fejsbuku“ Pon Mar 29, 2010 10:53 pm | |
| Anabela zloupotrebljena na "fejsbuku“Posle Tanje Savić i mnogih drugih javnih ličnosti koje su dobile svoje lažne profile na internet mreži "fejsbuk“, na red je došla i Anabela, koja na svojim statusima vređa svoje fanove, neke kolege i novinare. " Moj prijatelj Mirko me je obavestio o problemu koji je postajao sve veći i nepodnošljiviji. Čak je sa mnom kontaktiralo i nekoliko urednika nedeljnih novina sa kojima oduvek imam sjajnu saradnju i iskren odnos, jer im je sa pomenutog profila stizalo dosta uvredljivog materijala. Naravno da su odmah razumeli o čemu se radi. Iskrena da budem, nisam sigurna da li mi neko sve ovo radi namerno ili je u pitanju zaista bolesna osoba koja nema pametnija posla nego da vara i vređa ljude i još da se služi mojim imenom. Dugujem jedno veliko izvinjenje svim svojim fanovima koji su doživeli bilo kakvu neprijatnost od pomenute osobe. Ja nemam 'fejsbuk' profil“, rekla je Anabela za "Alo“. Pevačicin veliki prijatelj Mirko Gavrić, koji je prvi primetio da se nešto čudno dešava, rekao je da su pokušavali da stanu na put lažnoj Anabeli. " Pokušali smo da reagujemo sa više strana i taj profil bi bio uklonjen privremeno na samo 24 sata. Već sutradan bi se akcija nastavljala. Vrhunac je bio kada mi se obratila devojka koja je zaista Anabelin veliki fan i jako tužna ispričala kako ju je lažna Anabela opsovala“, rekao je Mirko Gavrić. | |
|