Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu! Empty
PočaljiNaslov: Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu!   Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu! EmptyPon Mar 29, 2010 11:21 pm

Gagi Đogani, frontmen grupe „Fanki dži" i učesnik rijalitija „Farma", otkrio je da je denser Damir Radičić - Dača Dak pokušao da poljubi njegovu bivšu suprugu Anabelu!
1

Gagi je cimerki Ireni Ibrahimović šapatom ispričao da je Dača napao Anabelu u njihovom stanu dok se on tuširao.

- Dača Dak mi je bio najbolji prijatelj. Mnogo toga smo prošli zajedno u životu! Njega dugo nema u javnosti, a ja sam pre razvoda sa Anabelom otkrio jednu tajnu koja me je šokirala. Kada sam priznao Anabeli da sam je prevario, ona mi je ispričala da ju je pre nekoliko godina, dok sam ja bio u kupatilu, Dača spopao u našem dnevnom boravku. Pokušao je da je na silu poljubi, što je ona odbila poručivši mu da to ne sme da mu se ponovi. Kada mi je to ispričala bio sam razočaran, nisam želeo da ga više vidim. Međutim, sada bi mi bilo drago da ga ponovo sretnem - rekao je Gagi, koji je po odlasku Irene sa „Farme" izrazio želju da i on napusti šou.

Anabela nije želela da komentariše navode bivšeg supruga.

- Nedavno sam započela novu ljubavnu vezu i ne želim da se prisećam života sa Gagijem! Ne bih komentarisala ni njegovu priču u vezi sa Dačom. Razumite me, otkad je on u tom šouu vrši se veliki medijski pritisak na mene - rekla je Anabela.

Do zaključenja broja Dača Dak nije odgovarao na naše pozive, pa smo ostali uskraćeni za njegovu verziju priče.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu! Empty
PočaljiNaslov: Re: Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu!   Gagi Đogani: Dača Dak je pokušao da poljubi moju Anabelu! EmptySub Apr 17, 2010 4:26 am

Izdrzace Anabela sve ove gluposti sa njegovim izjavama. Kada je mogla sve i svasta pored njega ovo joj je maciji kasalj. On prica gluposti, da se i desilo nije za pricu jer ona njemu nije vise nista, samo majka njihove dece te bi zbog te dece moga da izjave svede da nju ne pominje, bolesnik.
Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Press-
Skoči na: