Umesto da se sa nastupa u Makedoniji vrati srećna,Anabela je u Srbiju došla bolesna i potpuno zabrinuta za svoje zdravlje. Posle sklapanja ugovora sa izdavačkom kućom Revolucija iz Makedonije,čiji je vlasnik njen prijatelj Rade Vrčakovski Vrčak,Anabela se ozbiljno posvetila makedonskom tržištu.Nastupi po diskotekama su odlično prošli,a bilo je i gostovanja na najgledanijim televizijam,ali ,nažalost,sve joj je preselo. Iako se
dok je pevala odlično osećala,Anabeli je u bekstejdžu odjednom pozlilo.
-Nisam mogla da stojim na nogama,a počela sam i da se gušim.
Dobila sam takav napad gušenja da su se svi oko mene uspaničili i nisu znali šta da rade-priča Anabela.
Njen prijatelj Vrčak(sa kojim je snimila i duet koji je hit u Makedoniji),bio je dovoljno pribran da pozove Hitnu pomoć i zajedno sa Anabelom ode u Urgentni centar.
-Odmah su me primili i pregledali. Dali su mi injekciju i gušenje je polako počelo da prestaje.
Doktor je dugo razmišljao, a onda je vrteći glavom došao do mene i pitao me da li imam astmu.
Kada sam mu odgovorila da nemam,dodao je da sam dobila astmu i da ću možda morati da koristim pumpicu.
Još je kazao da moraju da me zadrže da bih primila infuziju. Kad sam to čula,počela sam da plačem.
Ma,bila sam očajna-priznaje Anabela.
-Odmah po dolasku u Beograd otišla sam u ambulantu da opet primim infuziju i injekciju.
Preko prijateljice sam stupila u kontakt sa jednim od najboljih pulmologa u Srbiji i već sutradan otišla kod njega na pregled.
Bila sam jako uplašena za svoje zdravlje. Doktor me je pažljivo pregledao i rekao da imam jaku upalu pluća koja, ako se ne leči preći u astmu.
To je ipak bila dobra vest, jer nisam mogla da zamislim da do kraja života sa sobom nosim pumpicu. Lekar mi je odmah rekao da desetak dana ne ustajem iz kreveta, da primam injekcije i infuziju.
Tako je i bilo, i iskreno, izbušena sam kao švajcarski sir- žali se Anabela.
Njoj je već ovih dana lakše. Da brže ozdravi potrudio se i Mladen koji je sa Tajlanda svakog dana zivkao i po nekoliko puta.
Anabela priznaje da je njihov odnos divan, ali da priča kako se sa decom seli na Tajland ipak nije istinita.
-Čila sam da ta glupost kruži gradom i internetom. Ne pada mi na pamet da se selim na Tajland, u Srbiji imam sve, ostvarena sam i u poslu, i privatno, pa ne vidim zašto bih sve to ostavila i negde počinjala od nule. Mladen će doći u Srbiju i sve će biti super-nada se Anabela.
A što i da ne bude?! Anabela najzad čvrsto stala na svoje noge.
Za iščudjavanja bivše zaove Sladje kako može da bude sa deset godina mladjim čovekom.
Anabelu nije briga. Mladen je voli, a i posao joj dobro ide.
Iako joj je bio pokušaj da joj se zabrani da peva pesme Funky G, Anabela je dokazala da na njih polaže prava koliko i njen bivši muž.
I dok se ona hrabro bori, zaradjuje, izdržava i vaspitava dve ćerke, priča se da Gagi ne može da skrpi kraj sa krajem, pa da od starijeg brata povremeno pozajmljuje novac.
Kažu i da je Gagi na Farmu ušao u nadi de će mu sa novom pevačicom najzad napraviti posao, ali na ličnom marketingu do sada nije uradio mnogo.
Nastavak u broju 309 Scandal-a