Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Muka mi je od Djoganija

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Muka mi je od Djoganija Empty
PočaljiNaslov: Muka mi je od Djoganija   Muka mi je od Djoganija EmptyČet Apr 29, 2010 1:40 am

Dens pevacica odlucila da promeni prezime jer ne zeli da oseca mucninu u stomku svaki put kada treba da se potpise.
Anabela Dj. uskoro ce postati Bukva. Dens pevacica resila je da jednom za svagda iz licne karte izbrise prezime DJ. koje joj se, prema sopstvenom priznanju jos odavno smucilo. U razovoru za STARS bivsa Gagijeva zena govori o odnosu sa nekadasnjim deverom Djoletom, otkriva da li ce sa Mladenom otici pred oltar i kaze da Ivanu I. Djusu Nikada nece oprostiti klevete da je narkomanka...
Kako ti izgleda ponasanje bivseg muza na farmi?
Mislim da se Gagi za sada dosta dobro snalazi i dosta dobro drzi. Rijaliti pratim onoliko koliko mi dozvoljavaju obaveze. Uglavnom uhvatim vecernje termine i ukljucenje posle ponoci.
Prica se da on prima terapiju kojom se skida sa kokaina. Znate li nesto o tome?
Zaista ne bih komentarisala nesto u sta nisam upucena. To su stvari koje me ne zanimaju.
Na imanje u Lisovicima usao je reper I. I. Djus, koji je svojevremeno javno pricao da ste Gagi i ti narkomani. Izgleda da mu je tvoj bivsi muz oprostio te uvrede?
Iskreno, bila sam sokirana cinjenicom da se Gagi pozdravio sa njim kao da se nista nije desilo i kao da ovaj nije rekao to sto je rekao. Da sam ja na njegovom mestu. Ne bih mogla tako hladno da odreagujem, vec bih tom reperu stavila do znanja da mi ne prilazi.
Niste tuzili Djusa zbog toga sto je rekao da ste narkomanka?
Ponekad se zapitam da li je trebalo da preko svega predjem tek tako. Njegove klevete i uzasne optuzbe su mi jako zasmetali, ali to vise govori o tome kakav je on , nego kakava sam ja.
Bivsi muz te cesto pominje na Farmi, pa se stice utisak da te jos uvek voli?
Reci su reci , a dela su dela. Mislim da se desilo sve sto je trebalo da se desi i nemam vise apsolutno nista sa tim covekom. Ne znam sta trebam da uradim pa da me svi ostave na miru. On je za mene zavrsena prica i ja sa njim nemam vise nista zajednicko, osim dece.
Dugujes li nesto bivsem muzu i da li on redovno placa alimentaciju?
Mi smo sve te stvari raspravili i rascistili na sudu. Vise niko nikome nista ne duguje i tu se zavrsava prica o tome.
Tvoj nekadasnji dever DJole DJ. nekoliko puta je javno trazio da se vratis svom devojackom prezimenu Bukva. Da li ces promeniti prezime?
Naravno! Izaci cu mu u susret ali ne zato sto on tako zeli vec zato sto je to moja zelja. Ne treba mi vise prezime i ne mogu da osecam mucninu svaki put kada trebam da se potpisem. Promenila sam sve sto je trebalo u zivotu, pa cu tako promeniti i prezime.
Mozda u Radulovic, ako se udas za Mladena?
Ne planiram ni veridbu ni brak sa Mladenom! To su stvari koje se ne planiraju vec se dese ili ne dese.Lepo nam je ovako, a sve sto bi terbalo da se dogodi, dogodice se u svoje vreme.
Koliko te pogadjaju price da je Mladen sa tobom u vezi samo zato sto mu je potreban publicitet?
Ni najmanje! Znam sta osecam a poprilicno sam sigurna i u njegova osecanja..zato me ove price pomalo i zasmejavaju. Uopste ih neslusam, jer jedino sto slusam je moje srce.
Da li je tacno da jedna od vasih cerki nije zvala tatu na rodjendan, a da ga je slavila sa Mladenom?
Nije! Gagi je uvek pozvan na slavlje svoje dece i ne znam kako neko moze da bude toliko zloban i izmislja takve gluposti?!
Pesma Seke A. "Sto je bilo moje, njeno je" postala je veliki hit tek kada ste Mladen i ti zapoceli vezu. Mozda bi Seka trebala da vam se zahvali?
Ha ha ha ! Ma dajte molim vas! Ta pesma je bila hit i pre nego sto smo se Mladen i ja smuvali. Ja sam volela tu pesmu pre i posle mog ucesca u VBratu i ne dozivljavam je na takav nacin. Niko nije nicije vlasnistvo da bi ga neko drugi uzeo, preoteo ili sl. Mislim da je nasim ljudima mnogo dosadno kada se bave ovakvim stvarima.

D. K.
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Muka mi je od Djoganija Empty
PočaljiNaslov: Re: Muka mi je od Djoganija   Muka mi je od Djoganija EmptyČet Apr 29, 2010 6:36 pm

Slazem se sa Lagunom da sva pitanja koja se odnose licno za Gagija treba od sada da odgovara njegov stariji brat.Licno meni je smetalo njegova "advokatura" kada su u pitanju Gagi i Anabela.
Takodje delim misljenje sa Lutkicom kada je rec o tome da Anabela treba da radi na fizickoj i psihickoj kondiciji i da ide napred samouvereno sama, ili sa nekim ko je poštuje i voli .
Sto se tice Mladena ona sa njegove strane ima sve sto jedna zena moze
pozeleti od svog partnera iskrenu ljubav i postovanje.
Kad saberes i oduzmes sve Anabela zelim ti samo hrabro krupnim koracima napred.
Nazad na vrh Ići dole

Muka mi je od Djoganija
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kurir-
Skoči na: