pevačica Anabela Đogani dobila je ponudu da postane ravnopravni učesnik druge sezone „Farme“! Kako „Alo!“ saznaje, njen najavljeni ulazak u ponedeljak uveče na seosko imanje biće samo probni balon za publiku i ukoliko naiđe na dobre reakcije, producenti će bivšu Gagijevu suprugu ubaciti da ostane i bori se za nagradu od 100.000 evra!
- Još od samog početka, ljudi sa „Pinka“ vrbuju Anabelu da uđe na farmu kako bi Gagiju Đoganiju zabiberili boravak na imanju u Lisoviću. Kada su shvatili koliko javnost u Srbiji prati i komentariše zbivanja u kući sa „Ćeranićima“ i Draganom, sasvim logično, došli su na ideju da pred kamere postave još jedan bivši par - Anabelu i Gagija - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak produkciji „Pinka“.
- Kada joj je konkretno ponuđeno da uđe na farmu, pevačica je odbila, ali je pristala da gostuje u društvu Cece Ražnatović i Ogija Radivojevića. Onda je pao dogovor da Anabela uđe na jedan dan, da bi i ona i produkcija videli kako će to izgledati. Ukoliko to izazove burne reakcije, produkcija s Milicom Mitrović na čelu ponudiće Anabeli u finansijskom smislu „nepristojnu ponudu“ koju neće moći da odbije - zaključuje naš izvor.
Do izjave popularne pevačice i bivše učesnice „Velikog brata“ nismo uspeli da dođemo jer nije odgovarala na broje telefonske pozive do zaključenja ovog broja.
U najavi sukob sa Đusom!
Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus, svojevremeno je u intervjuu za list „Skandal“ izjavio da se Anabela i Gagi (koji su u to vreme još bili u braku) drogiraju. Prozvana pevačica je nedavno to prokomentarisala na sledeći način.
- Nisam mogla da verujem da mu se posle svega toga Gagi javio na farmi.
Nerešeni problemi između repera i denserke još jedan su od razloga zbog kojih produkcije želi da vidi Anabelu na seoskom imanju.
Anabela: Tukao me je!
Gagi: Varala me je!
Bivši supružnici svojevremeno su dali intervjue za naš list u kojima su međusobno razmenili optužbe, ali i uvrede. Tako je Anabela prvi put otvoreno pričala o batinama koje je dobijala od Gagija.
- Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. I pored toga, ostala sam s njim. Kada se danas svega setim, osećam se loše što sam to dozvolila.
S druge strane, Gagi je izjavio da je Anabela tokom njihovog braka bila zaljubljena u Marka iz grupe 187.
- Anabela je bila zaljubljena u Marka iz grupe 187! Kad sam čuo da se dopisuju i da to postaje ozbiljno, odmah sam ga nazvao da pitam šta se dešava. To je bilo još 2001. godine. Teško mi je bilo kada sam u jednoj Anabelinoj knjizi pronašao njegovu sliku. Došlo mi je da porazbijam ceo stan, ali sam umesto toga hitno zakazao kod svog psihijatra, koji mi je pomogao da se smirim. Kad sam došao kući, rekao sam joj staloženo: „Ljubavi, OK, zaljubila si se u Marka, proći će i to, šta je, tu je.“[u]