Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom! Empty
PočaljiNaslov: Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom!   Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom! EmptyPon Maj 10, 2010 3:10 pm

Maneken Mladen Radulović je trenutno u srećnoj vezi s Anabelom Đogani, a kako sam kaže, toliko se dobro slažu da planira da s njom ostane do kraja života.

Iako su se upoznali 30. januara, kada su se našli u kući Velikog Brata, a vezu započeli po izlasku, njihova ljubav je sve snažnija.

- Naravno da pričamo o budućnosti i braku, uostalom, kao i svi mladi koji su zajedno i koji se vole. Iako se kratko poznajemo, mogu reći da mi Anabela potpuno odgovara - kaže za „Alo!“ Mladen.
Dodaje da je za njega brak ozbiljna odluka i da podrazumeva još nešto osim ljubavi.

- Moji roditelji su se razveli kada sam imao 15 godina i znam koliko mi je nedostajala stabilnost u pojedinim trenucima. Zbog toga sam prerano sazreo i svestan sam koliko je egzistencija važna za funkcionisanje jedne porodice. Zato želim da finalizujem planove koje sam započeo na Tajlandu još pre ulaska u kuću Velikog Brata, a koji bi mi omogućili normalnu egzistenciju i planiranje porodice - objašnjava iskreno Radulović i dodaje da ima neverovatnu podršku Anabeline dece, koja navijaju da se on i njihova mama venčaju.

- Neverovatno koliko one navijaju za to da se ja i Anabela venčamo i dobijemo dete. Ja sam još u kući VB-a rekao da bih voleo da imam petoro dece i to stvarno mislim, ali znam da za to moram prilično da radim da bih mogao sebi da priuštim takvo zadovoljstvo. Obožavam decu i sa Anabelinim ćerkama sam postigao prijateljski odnos. Poveravaju mi sve, čak mi Luna, koja ima petnaest godina, priča koji joj se dečko dopada - zaključuje Radulović.

B. P.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom! Empty
PočaljiNaslov: Re: Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom!   Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom! EmptyPon Maj 10, 2010 11:57 pm

Simpaticno, zrelo i muski!
Nazad na vrh Ići dole

Mladen: Hoću petoro dece s Anabelom!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Alo-
Skoči na: