|
| ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... | |
| | Autor | Poruka |
---|
DEKY Urednik
Broj poruka : 347 Reputacija : 3 Datum upisa : 10.09.2009 Godina : 34
| Naslov: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Uto Maj 11, 2010 11:17 am | |
| USKORO TEKST...... | |
| | | butterfly
Broj poruka : 38 Reputacija : 1 Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Uto Maj 11, 2010 3:35 pm | |
| Meni bi bilo drago da je ovo istina, ali mislim da je to ipak samo još jedna u nizu izmišljotina nekog od novinara ovog tračerskog lista. | |
| | | sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Uto Maj 11, 2010 6:02 pm | |
| Za samo godinu dana uspela je da se razvede,finansijski osamostali,pojavi u jednom od najgledanijih rijalitija -„Veliki brat“,učvrsti svoju popularnost,zaljubi se i odluči na ponovnu udaju. Malo li je ? E pa nije ,jer Anabeli sve ovo pošlo za rukom. U medjuvremenu,skoknula je i do Lisovića,kako bi javno podržala svog bivšeg supruga Gagija,koji se u „Farmi“ bori za nagradu od sto hiljada evra,ali i da bi stavila tačku na priče da su njih dvoje u lošim odnosima.
Otkud ti na Farmi? -Čelnici Pinka su me više puta pozivali da učestvujem u „Farmi“,ali kako sam već bila deo jednog rijalitija, ljubazno sam im zahvalila na ponudi.Medjutim,kada su me zamolili da se na imanju pojavim kao gost,nisam mogla da odbijem.
Jesi li se tamo zaista obrela kako bi provocirala Gagija?
-Daleko od toga!Kažem ti,to sam učinila iz respekta prema medijskoj kući sa kojom godinama imam sjajnu saradnju,ali i zbog Cece,koja me je lično pozvala da joj se pridružim, čime sam vrlo polaskana.Svojom posetom Gagiju sam dala podršku i svojevrsni signal da je na dobrom putu.
Djole Djogani kaže da si sebi samo želela da napraviš reklamu.
-To su najobičnije budalaštine koje me nimalo ne dotiču. Štaviše, prilično me je iscrpela medijska prašina koja me sačekala posle „Velikog brata“,tako da mi dodatna promocija u ovom trenutku zaista nije potrebna. Takodje,ovo je poslednji intervju kojem pričam o svom bivšem suprugu. Odgovoriću ti na sva goruća pitanja i jednom zauvek staviti tačku na sve teme.Gagija cenim i poštujem,podržavam njegovo učešće u „Farmi“ i to je to.Od prošlosti se ne živi i nema potrebe vraćati joj se.Pogotovo što sam sada deo neke nove priče....
Okej, vratimo se još na trenutak „prošlom životu“.Kako je iz tvog ugla protekao susret sa Gagijem?
-Više nego korektno.Potrudila sam se da mu u samom startu pokažem da ga podržavam,nikako da ga provociram.Baš iz tog razloga Ceca i ja smo odmah počele da se šalimo na konto Lune i Veljka,budući da je Gagi„krivac“ za to što je vest došla do javnosti.Primetila sam da se zabrinuo da li je pogrešio što je pričao na tu temu,pa sam bržebolje sve okrenula na šalu i objasnila da nema potrebe da se brine.
Ipak, bila si ozbiljna kada ste dotakli temu famoznih stolica.
-Naravno,budući da je priča od početka do kraja izmišljena.Verujem da je Gagi to izjavio u šali,ali šta vredi kada je u medijima odjeknulo u bukvalnom smislu.To je veoma ružno,pre svega zbog naše dece.Dakle,cilj mi je bio da zajedno javno demantujemo tu izmišljotinu i ukažemo da se to nikada nije desilo,kao što zaista i nije.
Zamerila si mu bliskost sa Djusom.....
-Ne,nisam mu zamerila bliskost,već činjenicu da mu je odmah po ulasku pružio ruku a da mu se Djus predhodno nije izvinio,što je, složiće te se ,bilo najmanje što je mogao da učini posle svih gnusoba koje je o nama javno izgovorio.Ne, Gagi se nije ni osvrnuo na tu priču,iako odlično zna kroz kakav sam pakao zbog toga prošla.
Za neupućene,Djus vas je pre nekoliko godina javno etiketirao kao narkomane.
-To su teške optužbe! Da zlo bude veće,u tom periodu sam bila posebno osetljiva jer sam se samo nekoliko meseci porodila.No,na kraju sam ostvarila svoj cilj-da iz Djusovih usta čujem“izvini“.Sigurna sam da se iskreno pokajao,da je to što je rekao izgovorio u afektu i da mu je žao što smo onakav duet uprljali kojekakvim novinskim natpisima.Prišao mi je i izvinio se ,što mi je mnogo značilo.Cenim ljude koji umeju da priznaju da su pogrešili.
Pošto si napustila Farmu,Gagi je maltene počeo da se guši u suzama
-Čula sam za to,ali nisam gledala.Da sam u njegovoj koži,verovatno bih i ja plakala.Ipak,ne mislim da ga je potresla moja poseta koliko poklončići koje su mu Luna i Nina poslale.Kada ste u izolaciji ,emocije su pojačane, te su takve i slične reakcije očekivane.Znam to iz iskustva.Na kraju krajeva,nije samo Gagi plakao.Pre njega su to činilii Zorica,Vlada,Maca,Milena...To je ljudski,pogotovo kada do tebe dodju informacije iz spoljnog sveta.
Šta ćemo ako su Gagijeve suze posledice žala za bivšom suprugom?
-Nisam ja to tako doživela...Bilo kako bilo,srećna sam što smo Gagi i ja pokazali da dvoje ljudi i posle razvoda mogu da budu u dobrim,prijateljskim odnosima. On je otac moje dece i kao takvog uvek ću ga poštovati.Daj bože da to tako zauvek ostane.Drugo,mislim da je moja poseta Farmi oboma fantastična prekretnica ka još cilivizovanijem odnosu.Od ponedeljka,sve je mnogo drugačije medju nama. Nadam se da se više nikada nećemo poremetiti....Javno i spontano smo gotovo u trenutku zakopali ratne sekire i konačno i on i ja možem rasterećeni da nastavimo dalje. Svako svojim putem.
Ipak,bila si prilično hladna prema njemu.
-A kakva je trebalo da budem?! Nas dvoje smo se rastali pre više od godinu dana.Na kraju krajeva,neprijatno mi je zbog Mladena.Ne znam kako bih se osećala na njegovom mestu,ali sumnjam da bih sve iznela dostojanstveno i stoički kao što on čini.
Djole Djogani je izjavio da su mu majka i sestre plakale noć nakon što si Gagiju naterala suze na oči.
-Djole je po ko zna koji put uspeo da me iznenadi,pogotovu što sam samo dva sata pre ulaska na Farmu od njega dobila poruku podrške.Tačnije,mojoj starijoj ćerki poslao je SMS u kojem kaže da mi šalje poljubac i želi sreću.Takodje,Gagijeva sestra i zet zvali su me po izlasku i izrazili zadovoljstvo time kako je sve proteklo.Naša komunikacija ih je prilično usrećila. Verujem da su se rastužili kada je zaplakao,ali opet ponavljam,on to nije činio zbog mene.
Djole ti je zamerio i što si na Farmu kako reče,došla ful namontirana,te što si sve vreme koketirala sa kamerom i Mladenu slala poljupce.
-Bila sam odevena u skladu sa prilikom.Da li bi bilo primereno da sam se u trenutno najgledanijem šouu pojavila u trenerci i patikama?! Naravno da ne bi.Drugo,bila sam pozvana na žurku,a ne na njivu da kopam.Što se Mladena tiče,istina je da sam mu slala poljupce jer sam znala da me kod kuće gleda.Šta je u tome loše?!
Šta je sa pričom da se Gagi na Farmi skida s kokaina?
-Nas dvoje već godinu dana nismo u zajednici,tako da vam ne mogu dati odgovor na postavljeno pitanje.Ne znam šta se sve dešava u Gagijevom životu,a sve i da je drugačije,nemam pravo bilo šta da komentarišem.
Za razliku od njega,koji je sa milionskim auditorijumom podelio vest da si promenila veru... -Ta priča je deo moje najdublje intime,o kojoj ne želim javno da govorim.
Nego,kako gledaš na vezu tvoje ćerke i Cecinog sina? -Ta priča prilično dugo traje.Verovali ili ne,od njihove šeste godine.Upoznali su se na Kopaoniku i od tada se simpatišu,da ne kažem vole.Šta da kažem,sve to mi je mnogo slatko.
Ceca se našalila da je na Farmu zapravo došla kako bi od Gagija isprosila Lunu. -Kažem ti,to smo smišljeno uradile kako bismo mu stavile do znanja da nije pogrešio što je pričao o Luni i Veljku.Ceki ga je na svojstven način opustila
Kada smo već kod ljubavi,kako ti je u vezi sa Mladenom? -Neću preterati ako kažem da nam je svaki naredni dan lepši od predhodnog.
Prebrodili ste početničke krize,priče o preljubi?
-Zlobnici i dalje pokušavaju da nas rastave,ali im nažalost, to ne polazi za rukom.Šta da ti kažem kad mu se devojke preda mnom nabacuju.Medjutim,Mladen je dzentlmen za primer, koji čak i u takvim situacijama,ne dozvoljava da se ni na sekund osetim neprijatno.
Kako komentarišeš priču da te je nedavno na Jahorini prevario sa izvesnom misicom?
-Osoba koja je novinarima servirala tu vest postigla je cilj.Dobra dva sata sam bila nervozna i nesigurna.Nije to bila sumnja u Mladena,više strah od ponovnog razočaranja.Da zlo bude veće, on je u tom trenutku bio na Tajlandu.Hvala bogu pa sam u rekordnom roku saznala šta se zbiva,te mi je čitava priča bila smešna.
Pre par nedelja na jednoj modnoj reviji našla si se u oči sa Mladenovom bivšom devojkom.Pozdravile ste se ?
-Nije bilo prilike da se pozdravimo,a da je bilo drugačije,sigurno bih joj se javila.Pa i Mladen,što da ne.Ona je kasnila na reviju,a pokupila se i otišla i pre nego što se završila.Dakle,da su okolnosti bile drugačije,bez problema bih joj pružila ruku.
Nedavno smo te uslikali kako merkaš venčanicu.Nešto je u planu o čemu još nismo obavešteni? -Hm....Grad vrvi od salona venčanica,pa što da ih ne pogledam (smeh)....Šalu na stranu ako bog da udaću se u julu! Eto ekskluzivno za „ Svet“
Mogu li da čestitam? -Da sačekamo još sudbonosno "da",pa onda ...Da ne ureknemo. | |
| | | sanjasiz Urednik
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Uto Maj 11, 2010 6:04 pm | |
| Nastavak teksta mozete procitati u "Svet-u" broj 673 | |
| | | tosamja
Broj poruka : 17 Reputacija : 1 Datum upisa : 31.03.2010
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Sre Maj 12, 2010 10:47 am | |
| citala sam intervju u makedonsku verziju Svet-a i tuzno je sto sprema novi CD, a nema niednu rec o tome. Mislim da opet previse otvara dusu svakome. Ima neki intervju i u Scandal i opet sve isto Gagi, Mladen, vencanje....... Strah me je da ce da sve ovo ima obrnut efekt t.j negativan za Anabelu. Ja je previse volim i postujem i stvarno strahujem za nju. A Gagi je juce t.j nocas opet blatio u Farmi:(. | |
| | | ziva
Broj poruka : 39 Reputacija : 0 Datum upisa : 02.03.2010 Godina : 30
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Sre Maj 12, 2010 2:07 pm | |
| | |
| | | sanjasiz Urednik
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Sre Maj 12, 2010 2:27 pm | |
| Slazem se sa tosamja suvise je price u medijima o njenom privatnom zivotu. Sve se vrti oko njene veze sa Mladenom ili Gagi,trebalo je uspeti i biti jak da se dokazes u poslu kom se ona bavi a novinari opet o njenom zabavljanu sa Mladenom ili bivsem suprugu..A o novom cd-u nista, samo da je obrada ili plagijat.Toliko cekanja i truda je ulozeno u novi Cd-e,Anja malo ih nateraj da pitaju o tome. Pri tome nigde nije jasno i glasno receno da ce biti vencanja vec je sve receno na salu,ne znam zasto zele da pisu iz jedne krajnosti u drugu iz prevare u brak. Anabela je na privatnom planu ispunjena ima dve prelepe devojcica,momka koji joj pruza paznju ljubav, bez potrebe je da sumnjas u sebe Anabela(to vise nikad nemoj sebi priustiti) jer to coveka cini ranjivm,svu svoju pozitivnu energiju okreni na poslovnu stranu znaci vezba ili rad sa koreografima(zbog dobrih nastupa),stajling i prezentovanje novog Cd-a. Nemoj sada da te okupira samo desavanja na privatnom planu a da zapostavis svoju poslovnu stranu.Naravno tu su Mladen,Luna ,Nina svi oni koji ce ti pruziti ljubav i energija za uspeh.A tu smo i mi pravi fanovi..... | |
| | | butterfly
Broj poruka : 38 Reputacija : 1 Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Sre Maj 12, 2010 3:04 pm | |
| Ja imam dobar predlog. Neka se njih dvoje vencaju sto pre pa nikome vise nece biti interesantan njihov privatni zivot, mislim da bi ih onda ostavili na miru. | |
| | | Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Čet Maj 13, 2010 12:10 am | |
| butterfly...jako sipaticno, nasmejala sam se...vrlo je tacno ,ali ona sa Mladenom, je u zizi javnosti a to sve puni novinske stupce, sliku u medijima elem a to povecava tiraž...uzgred to joj jednim delom pomaze i stvara pozitivnu sliki, otvara put ka novom CD-u, Splet okolnosti i paparazzo je svuda. sanjasiz ne boj se pa Mirko G. a i sama Anja je u "Sasvim opusteno " izjavila da je CD skoro pa gotov, zavrsen, a posto je Mladen uz nju organizovace se nema sumnje uz neku jaku promociju, a posebno sto imaju i duetsku pesmu. Bice sve ok , da ce Bog! | |
| | | Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Čet Maj 13, 2010 12:14 am | |
| Opet taj musavi Gagi, sta je to izjavio ako neko moze da mi kaze.. ? Hvala! | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Sre Maj 19, 2010 8:24 pm | |
| Ni ja ne znam šta je Gagi izjavio, ali me stvarno nervira..... ALO ČOVEČE, PUSTI ANJU NA MIRU!!! I iskreno se nadam da će do tog venčanja i zaista doći i da će Anja i Mladen reći sudbonosno "DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..." | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... Čet Maj 20, 2010 12:30 am | |
| Verujem da nakon dueta te izlaskom CD-a pa festivala- Suncanih skala- da ce to ipak biti na jesen..mada ko zna oni nas uvek iznenade.
Mozda, kada bi izgovorili to "DA" moguce da bi se stisale strasti oko bivseg i najradije bih jednom da za sva vremena novinari Gagija ne pominju uz Anju i Mladena Radulovica. Vise je postalo otuzno jer koji god intervju oni umetnu i Gagija, ma dajte novinari ta prica je zavrsena! Ono sto mi inace jako smeta a to je sto prezime Djogani i dalje stavljaju uz Anabelino ime a nakon vencanja ce napokon prestati da ga stavljaju. Mada oni zlobni ce uvek da dodaju "bivsa Djogani" ili "bivsa Gagijeva" kao da je bre ona necije vlasnistvo a ne svoja . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... | |
| |
| | | | ANABELA:UDAJEM SE U JULU.... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |