Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

KAJEM SE ZBOG GAGIJA

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

KAJEM SE ZBOG GAGIJA Empty
PočaljiNaslov: KAJEM SE ZBOG GAGIJA   KAJEM SE ZBOG GAGIJA EmptyUto Maj 11, 2010 3:37 pm

Iako je prošlog ponedeljka ušla na Farmu na samo dva sata,Anabela je potpuno poremetila svog bivšeg muža Gagija Djoganija!

Toliko da on ne može danima da se smiri,.Istina da više ne plače i da je ne doziva,ali je postao toliko razdražljiv da mu dragi farmeri s vremena na vreme skrenu pažnju na to, što izaziva samo još veće rasprave.
Čak je Ivanu Gavriloviću zapretio da mu ne dira ženu,misleći na Anabelu! Ona nije očekivala da će se ovo desiti, pa je odmah po izlasku sa Farme zažalila što je uopšte ušla.

-Kajem se zbog Gagija , nisam imala nameru da ga uznemirim.
-Taman se smirio i mnogo mi je krivo što ga je moj ulazak toliko izbacio iz koloseka.
Zaista,došla sam samo sa jednim razlogom-da mu dam podršku- izjavila je Anabela za Scandal! dan nakon izlaska sa Farme.

Ona kaže da ni u jednom trenutku nije razmišljala o tome da li Gagi želi da se pomire.
-Nisam to uopšte htela tako da posmatram! Ne mogu,ja sam sada u drugoj ozbiljnoj vezi i stvarno je glupo zbog Mladena da pričam o svom bivšem mužu.
Prosto ne ide.Ja samo želim da stavim tačku na tu priču.Jednom za svagda-iskrena je Anabela.

Medjutim,iako se tako osećala neposredno po izlasku sa imanja kada je videla Gagijeve suze,nekoliko dana kasnije ipak kaže da je malo promenila mišljenje.
Pozvala nas je i rekla da ipak nije puno pogrešila što je odlučila da ode na imanje u Lisovićima,ali ujedno demantovala da će se tamo vraćati.

-Ma nisam ni razmišljala o tome da se vratim.Postojala je ideja na početku,ali sam ja tada tek izašla iz "Velikog brata".
Ovaj ulazak na dva sata sam prihvatila jer je to bilo dobro za mene.Htela sam da se vidim sa Gagijem. Da stvari onako javno raščistimo što sam u oči i rekla.
Ne mogu da verujem da je bio toliko naivan da pomisli kako neće emitovati one gluposti koje je pričao za nas.To me je jako zabolelo.
-Došla sam i zbog toga da ga pitam kako može da se druži sa Djusom.Sa čovekom koji nas je svojevremeno zajedno napljuvao bez razloga!
Da može sa njim da sedi i da razgvara! Htela sa Djusovo izvinjenje i dobila sam ga.Sada sam zatvorila tu priču-kaže Anabela.
Djus nije bio jedini koji je o Anabeli loše govorio.Ivan Gavrilović baš u Scandalu ,ali se ona po ulasku na Farmu sa njim ipak normalno pozdravila!

-Ih Ivan, sreli smo se ranije i rekla mu da se pomeri od mene.Prvo se vadio da ništa nije rekao, a ja sam čula njegov glas na snimku i znala sam da jeste!
Tu me je još više razočarao,ali šta da očekuješ od njega ..ipak mi se izvinio i sada se kurtoazno pozdravljamo –kaže Anabela i dodaje da su deca gledala nju i Gagija na Farmi ,
ali da nisu imala nikakvu specijalnu reakciju jer razumeju u kakvoj se situaciji nalaze njihovi roditelji.

Mladen je Anabeli dao komplet podršku za gostovanje u Lisovićima, kako bi konačno zatvorila priču oko Gagija i svoj život zaista počela iz početka.

Nastavk intervjua mozete pročitati u Scandal-u broj 312
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

KAJEM SE ZBOG GAGIJA Empty
PočaljiNaslov: Re: KAJEM SE ZBOG GAGIJA   KAJEM SE ZBOG GAGIJA EmptyPon Maj 17, 2010 12:35 am

Sve je normalno i ljudski, ispricati ono sto smeta njoj samoj posebno sto bez obzira na nov zivot i karijeru , stoji da ce do kraja zivota imati teret Gagija Dj. ako na vreme ne postavi stvari na svoje mesto. Ona je glavni igrac u prici i ona vuce konce onako kako ona zeli da izvede pricu kako njoj odgovara a ne da razmislja sta ce i kako ce on. On je svoje rekao. Cak je ulaskom njenim na farmu, pokusao da je omalovazava. Ocajni se tako ponasaju, zeleci da tako povrede nekog jer drugi nacin ne postoji, osim fizickog. Siromasan duhom i jadan. Slutim da kada izadje sa farme ce sa njim biti problem...daleko bilo ali mirise na takvog tipa.
Nazad na vrh Ići dole

KAJEM SE ZBOG GAGIJA
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Scandal-
Skoči na: