Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Mladen i Anabela pevaju grčki hit!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Mladen i Anabela pevaju grčki hit! Empty
PočaljiNaslov: Mladen i Anabela pevaju grčki hit!   Mladen i Anabela pevaju grčki hit! EmptySub Jun 05, 2010 3:55 pm

Mladen i Anabela pevaju grčki hit! 54io04

Popularni par Anabela Đogani i Mladen Radulović nedavno su objavili duet pesmu „Sto stepeni“, koja je identična kao grčka numera Nikosa Ganosa „Koita ti ekanes“.

Svi koji su odslušali ove dve kompozicije ne mogu da ne primete da je muzika ista, a jedina razlika je što grčku verziju peva sam pevač bez pratnje ženskog vokala. Anabela i Mladen nisu komentarisali da li je ova pesma plagijat ili ne, oni su odradili samo svoj deo posla - kupili i otpevali pesmu. Podsećanja radi, ovo je drugi put za skoro mesec dana da bivša supruga Gagija Đoganija peva već ispevane pesme, jer je njen poslednji hit „Igra istine“ takođe bio ukraden bolivudski hit. Tada je za naš list rekla da ona samo kupuje pesme koje joj se svide.
- Sve sam oko novih pesama prepustila svom producentu, a najbitnije je da sam pesmom prezadovoljna. Reakcije publike su sjajne, a to mi je najbitnije - rekla je tada pevačica.

K. D.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Mladen i Anabela pevaju grčki hit! Empty
PočaljiNaslov: Re: Mladen i Anabela pevaju grčki hit!   Mladen i Anabela pevaju grčki hit! EmptySub Jun 12, 2010 1:31 am

Anja je Carica, divna zena i majka... gradi samostalnu karijeru, ima nov zivot i ljubav, novi CD a slika koju ostavlja za sobom je prelepa! Zelim joj sve najjj najjj..!!!
Nazad na vrh Ići dole

Mladen i Anabela pevaju grčki hit!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Era: Anabela i Mladen se kundačili!
» Anabela:Mladen me razocarao
» raskinuki Anabela i Mladen
» Mladen na pisti, Anabela u publici!
» ANABELA I MLADEN KAO ANDJA I BRED

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu