Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela: Mladen ne koristi kokain

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
kaca
Član meseca jula
kaca

Broj poruka : 247
Reputacija : 2
Datum upisa : 28.05.2010

Anabela: Mladen ne koristi kokain Empty
PočaljiNaslov: Anabela: Mladen ne koristi kokain   Anabela: Mladen ne koristi kokain EmptyPon Jun 07, 2010 2:12 pm

http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/06/01.jpg
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Mladen ne koristi kokain   Anabela: Mladen ne koristi kokain EmptyUto Jun 08, 2010 12:22 pm

Nepravda je što su ga optužili da se drogira.Da je tako,nikada ne bih ni bila sa njim,niti bih se verila.To pričaju osobe nezadovoljne svojim životima

Iako su se verili i najavili svadbu,jedna ljubomorna koleginica već je pustila trač kako je venčanje Anabele Djogani i Mladena RaduloviĆa otkazano.

- Istina je da hoćemo da se venčamo i da smo se verili,ali datum tog svetog čina nismo još izabrali.
Ne volim da me presiraju i preslišavaju zbog nečega što se tiče samo nas dvoje.To će se desiti u trenutku kada budemo sve datume spojili.Iako uvek raspoložena da odgovaram, ne želim da mi novinari zakazuju i pomeraju vencanje.Rekla sam da je datum moja i Mladenova lična stvar.

Kako je Gagi reagovao kada je čuo da si verena i da se udaješ?

-Pa nismo ni pričali o tome,ne znam ni da li je upućen.Pričali smo samo o deci i poručila sam mu da se drži.Imali smo zaista lep susret, tako da mislim da me podržava u svemu,pa i u onome što se Mladenu i meni dešava.

Kakav je verenički prsten kojim te je Mladen zaprosio?

-Još uvek ga nemam.Recimo da je Mladen bio malo orginalniji,pa me nije zaprosio prestenom....

Nego?
- Zini da ti kažem ....
Evo, zinuo sam ...Reci mi da li si stvarno verena pošto nemaš prsten?
- Jesam verena sam,samo je Mladen, kažem bio orginalniji.Zaprosio me je prelepim parom cipela.Simbolično me je pitao da li želim da krenem sa njim u novi,lepši život.I pristala sam.

Mnogi se čude odakle to da snimiš duet sa Mladenom,a tek ti je izašla nova pesma?
- Ideja je bila da sve bude na jednom Cd-u,ali singl je izašao kao najava albuma.Što se tiče dueta,Mladen i ja smo ga otpevali u emisiji Talenat u Skoplju,neko je to snimio i postavio na youtube.Nije bila ideja da se na taj način predstavimo.Hteli smo da snimimo spot, ali eto.Možda i nije loše što se pojavilo tako brzo.

Zna li Mladen da peva?
-Jako sam zadovoljna s obzirom na to da je prvi put ušao u studio.Nadmašio je sva moja očekivanja.
Je l' mu trebaju časovi pevanja?
-Naravno da mu ne trebaju.On je i u Kući Velikog brata pokazao da ...Mislim , iskreno, treba mu samo studijsko ili radno iskustvo što se brzo stekne sa samo nekoliko nastupa.Mada ne znam da li će se Mladen time baviti ozbiljno.Pre bih rekla da je ljubav prema muzici spojio sa iskustvom iz Velikog brata.Poželeli smo da po izlasku iz Kuće napravimo duet kakav smo imali u rijalitiju.Na nagovor mnogih tvojih kolega smo to i uradili.

Znaš li da se na internetu pojavila ispovest predebele,prosečne glumice iz Nemačke u kojoj su mnogi prepoznali Mladena i tebe.Ti si napljuvana kao nestabilna i sveže razvedena žena koja je u rijalitiju upoznala Kazanovu....
-Pravo da ti kažem,čula sam za to, ali zaista nemam komentar.Ne opterećujem se takvim stvarima i ljudima koji ne vode svoj, već tudji život.

Pa čekaj, da li te je pogodila ispovest debele glumice?
-Mene nikako,jer uopšte nisam ni ulazila u te priče.
Jesi li razgovarala sa Mladenom? Svi misle da ga je debela glumica prozvala da koristi kokain?
-Ne , kažem ti, uopšte se ne opterećujem tim pričama.Uopšte me te budalaštine nisu dotakle.

Pa da li se Mladen drogira?
-Pa šta misliš da li bih bila sa njim da to radi? Ne , nikako!

Jeste li pričali na temu kokaina ?
-Ne,zaista nema potrebe,nijednog jedinog momenta nisam imala sumnju da Mladen uzima kokain,pa ne vidim zašto bih pričala na tu temu kad čovek nema veze sa tim.Nepravedno mi je što se uopšte poteže ta priča.

Pa je l' ti žao što je debela glumica izmislila to da vam napakosti?
-Žao mi je svake osobe koja je nepavedno optužena bez obzira o čemu je reč.Ne podnosim rekla-kazala priče bez dokaza.Mizerno mi je da se upuštam u raspravu na tu temu.

Nije te pogodilo što je tu priču dala baš ta osoba?
-Već sam rekla, ne analiziram takve osobe.

A kako je Mladen reagovao?
-Ne komentariše osobe sa kojima je bio u vezi,jer bi time govorio ružno o sebi.Svako neka živi svoj život i biće svima dobro.

Da li si se videla sa Gagijem otkad je izašao sa Farme?

-Da,videli smo se!

Kakav je bio vaš susret s obzirom na to da mu je vaša ćerka Nina rekla da jedva čekaš da ga vidiš?
-To je normalna reakcija devojčice od pet godina.U super smo odnosima i to su ljudi mogli da vide kada sam ulazila na Farmu.

Pa zbog čega si rekla onda da je Gagi parazit?
-Nikada to nisam izjavila!
Kao što nisam pričala o Luni i Veljku .I dotičnu novinarku sam tužila !To su strašne stvari preko kojih neću preći.Gagi je otac moje dece i kada bih bilo šta ružno rekla o njemu pljunila bih sebi u lice.

Da li je tačno da ti je tražio novac po izlasku sa Farme?

-Ne! Koliko znam,Gagi odlično radi sa novom pevačicom i ima hit,tako da mislim da nema potrebe da od mene traži novac.

Je l' daje pare za decu ?
-Pa tek je izašao sa Farme, mi imamo neki naš dogovor i ja ga trenutno ne opterećujem jer znam kako je kad izadješ iz izolacije.Sve vreme dok je bio na Farmi stizale su Gagijeve pare za decu.Bez obzira što je bio u rijalitiju,sve je funkcionisalo u najboljem redu.Znam kako je meni bilo kada sam izašla iz Kuće Velikog brata,pa ga razumem.Gagi je uvek učestvovao u odgoju naše dece i ne bih više detaljisala oko toga.

Gagi je na Farmi rekao Mini da si promenila veru?

-Nisam mogla da promenim veru jer nikada nisam ni bila verski opredeljena.Stvarno ne bih ulazila u to ko je šta rekao na Farmi.Hvala bogu,nisam tamo i glupo je da se o meni priča kao da sam ja bila učesnik Farme.Toliko,stvarno nemam više šta da kažem o tome.

Koje si vere ?
-To je moja lična stvar.Mislim da ne treba da pričam o tome i da je moje pravo da zadržim nešto za sebe.

Dosta dobro si napredovala u solo karijeri.Čujem da se jako dobro kotiraš i na nastupima.
Kakav ti je plan za dalje?

-Pa,hvala ti na tom mišljenu.Mislim da i dalje treba da se borim kao i do sada i znam da je slava prolazna.Brzo dodje i prodje.Za ovih 15 godina utemeljila sam sebe.a sad,da li je to 15 ili 20 procenata gore ili dole...Uvek postoje oscilacije.Ja sam radnik i borac i ne vidim da sam dostigla nivo na kome treba i da ostanem.

Jes li stroga?

-Kada ti se u životu desi da imaš pa nemaš,pa onda opet imaš,malo drugačije sagledavaš život.

Kako komentarišeš vezu izmedju tvoje ćerke i Cecinog sina?

-Oni su drugari od šeste godine i dugo traje njihovo prijateljstvo.S vremena na vreme se tu jave neke simpatije,ali to je u suštini neiskvareno prijateljstvo.Mislim da je samo igrom slučaja to dospelo u javnost,a da to niko od nas roditelja ili dece nije želeo.

Čuo sam da si nedavno nastupala u Bernu i da si se predstavila kao Anabela Funky G?

-Ne,od samog početka solo karijere,a već je skoro godinu dana otkako sam izašla iz grupe ,nigde se nisam predstavila kao Anabela Funky G.Mislim da za tim nema potrebe i da ljudi znaju ko je Anabela.
Ali,nažalost,uvek postoje diskoteke čiji menadžeri iz neke bojazni uz moje ime kače Funky G.
Moja velika želja je da se rešim toga,jer Gagi kao frotmen ima puno pravo da koristi ime grupe.Ja sam izašla iz grupe dobrovoljno i nemam pravo da to ime vučem iza sebe.To je bio jedan od razloga zbog kojih sam ušla u Kuću Velikog brata .Iz rijalitija sam uspela da izadjem kao Anabela.Ako od deset diskoteka nedeljno,samo jedna iskoristi to Funky G,onda je to uspeh.Ali se nadam i stvarno apelujem na vlasnike da prestanu da me reklamiraju kao Funky G.Za tim nema potrebe ljudi znaju ko sam ja.

Čuo sam da imaš novog menadžera ?
-Da,to je tačno!

Sa kim sada radiš?
-Sa menadžerom koji vodi Željka Šašića i Dada Polumentu.
U pitanju je Boško Janković.Smatram da je on jedan od najboljih menadžera u Srbiji.Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i došli na ideju da probamo da radimo.

Ima li posla?

-Prezadovoljna sam kako je sve krenulo.Stvarno super radim.

Ovog leta trebalo je da nastupiš i na festivalu na Ušću?
-Da,bilo je sve dogovoreno,pa je festival pre neki dan otkazan.Koliko sam upućena,nisu dobili dozvolu za održavanje festivala.Ne znam zbog čega.

Razgovarao Ivan Vuković
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Mladen ne koristi kokain   Anabela: Mladen ne koristi kokain EmptyPet Jun 11, 2010 10:00 am

Plemenita i zastitnicki raspolozena Anja!
Nazad na vrh Ići dole
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Mladen ne koristi kokain   Anabela: Mladen ne koristi kokain EmptySub Jun 12, 2010 2:03 am

Ovo je najzrelije razmišljanje Anabele do sada...Vidi se da je uhvatila konce svoga života i sudbine u svoje ruke i da čvrsto stoji na svojim lepim nogama. Ima svoj cilj, zna šta voli, šta i koga ne voli, šta joj treba i ko za solo karijeru i polako, ali sigurno, napreduje, korak po korak, do velikog uspeha i sigurnosti za sebe i svoju decu...Mladost prodje brzo, kao tren, sada je pravi trenutak da zgrabi sve od života kojim je krenula, da iscedi suvu drenovinu, ako treba, da pomera planine dok hoda...Može to Anabela, niko je ne sputava više, raširila Plava ptica svoja krila pa se sprema za visoki let.

Brani svoju ljubav, ako si sigurna u nju. Tako i nikako drugačije. Ako nisi sigurna, opet je brani, a posle se isplači, pa kreni dalje. Ti si sebi najvažnija, budi prva i jedina...ako ne može, onda nije ni bilo vredno truda.

Čuvaj svoju intimu, i ne iznosi sve na tacni ko kolače na slavi...Mnoge stvari su samo tvoje i ničije više. Novinari mnogo pitaju, a pametna žena mnogo kaže a ništa ne otkrije...
Samo napred, u novi život...to zaslužuješ. cherry
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Mladen ne koristi kokain   Anabela: Mladen ne koristi kokain EmptyNed Jun 13, 2010 3:43 am

Bravo Lutkice, u potpunosti se slažem sa tobom...

Anabela je jedna od retkih osoba sa naše estrade koja zalužuje da živi normalan život, ispunjen srećom i ljubavlju, a s'obzirom da pored sebe ima dve predivne ćerke i Mladena koji je voli, preostaje joj samo da se opusti i da uživa u životu...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Anabela: Mladen ne koristi kokain   Anabela: Mladen ne koristi kokain Empty

Nazad na vrh Ići dole

Anabela: Mladen ne koristi kokain
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Era: Anabela i Mladen se kundačili!
» Anabela:Mladen me razocarao
» Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj
» Anabela i Mladen: Muke s murjom
» ANABELA I MLADEN KAO ANDJA I BRED

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu