|
| DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE | |
| | Autor | Poruka |
---|
sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Uto Jun 15, 2010 2:19 pm | |
| Duet Anabele i Mladena nije se posteno ni zavrteo,a Djole Djogani se vec raduje muzickoj propasti lepog para. Dva dana posle promocije pesme u emisiji Narod pita Djogani je prizna kako ga bas zanima da vidi kakve ce to pesme Anabela napraviti i kako ce da ih peva!
-Svi znamo kako ona peva,a narocito kako onaj njen maneken peva.On bre,nema veze sa pevanjem. Vidis i sama da su njihove delove provukli kroz masinu.Budi bog s nama kad ih cujes uzivo!Videcemo sta ce biti sledece godine. Pitanje je da li ce na leto 2011. uopste postojati Anabela- kaze Djole.
Djole je jos vise ljut na bivsu snaju otkako je objavila vencanje sto se donekle moze i razumeti.Naime,njegovog brata Gagija vest o svadbi docekala ja kao grom iz vedra neba po izlasku sa Farme.Da li zbog zelje da zastiti Gagija ili zato sto pouzdano zna,Djogani kaze da su tracevi koji kruze gradom tacni.
-Zapamti sta cu ti reci,ista ta Anabela ce napadati Mladena kad bude saznala apsolutnu istinu o njemu!Cuo sam da je sve sto je ispricala ona koja se zabavljala sa Mladenom pre Anabele apsolutna istina. Tu ima jos 50 odsto stvari koje ona namerno nije htela da kaze...Zakukace Anabela kad bude saznala da za Mladena pricaju da voli muskarce!Nesrecnica ce opet da glumi zrtvu i pacenicu.Pazite sta kazem,bice on Smrc,pa ja nisam znala da on to radi! Smrc,pa ja nisam znala da je on takav! Kukace i plakace na sav glas-rekao je Djole.
Djogani kaze da nema nista licno protiv Anabele i da to sto nju napada,a svoju bivsu zenu Sladju stiti samo posledica Anabelinog ponasanja. Kaze da je Anabela mnogo drugacija od Sladje i da njegova bivsa zena zasluzuje da svi budu dobri prema njoj,a kako je Anabela zasluzila,tako se prema njoj ophode!
-Ona vise nije nasa snajka i ne treba da se preziva Djogani.Onaj ko se preziva Djogani,mora da bude normalan,dobar,mora da se ponasa fino kao i svi mi ostali u porodici koji nosimo to casno prezime! Mi smo jedna fina i dobra porodica-prica Djole. Djogani takodje uveren da od Anabelinog braka sa Mladenom nema nista.Iako je Gagi izjavio da je preboleo bivsu zenu i da joj zeli srecu ako je sigurna da je Mladen pravi covek za nju,Djole nema nameru da im cestita.
-Zabole me da li se Anabela udaje ili ne.To je isto kao da me pitaju da li se udaje neka tamo pevacica.To sto je ona moja bivsa snaja nista ne znaci. Publici to uopste nije zanimljivo,to nikoga ne interesuje,a drugo , ta najava vencanja je uradjena samo i jedino zbog marketinga.A i ne razumem vas novinare koji joj verujete,a ona ona kaze da je terate da se uda. Ja nisam od onih koji ce reci da ne prate Farmu ili sta se desava na estradi,mene to i te kako zanima! Pratim i sta Anabela prica i pitam novinare kako nisu primetili njene lazi.Prvo je rekla da je Mladen zaprosio cvecem kod majke na terasi,onda da je to uradio cipelama,pa onda neku trecu pricu i nemaju datum svadbe! Ja to razumem ,oni hoce reklamu i to je u redu,ali nije u redu da lazu,zato sto je ona jos uvek Djogani i sve dok bude tako pricala,a koristila nase prezime,ja cu se oglasavati i pricati istinu! Ona mora da bude svesna jedne stvari,a to je da je nikada,ali nikada vise,necu pomenuti kada se javno bude odrekla naseg prezimena.Evo,sada kazem kada se to desi,ja vise nikada necu pomenuti Anabelu,nikada. Ona mom bratu uzima hleb iz ruke,a to nije lepo -kaze Djole.
Ipak,Djogani nema nista protiv Mladena Radulovica. -Meni on nije kriv , covek samo radi svoj posao.Verovatno bih se i ja tako ponasao da nemam pare,da imam 23 godine i da imam tamo neku pevaljku koja je satro poznata. Pa i meni bi ona dobro dosla da mi daje pare,da imam sta da jedem,da uzivam,i da usput imam neki seks.Ona bi trebalo da bude dostojanstvena,da bude prava zena koja cuva svoj i integritet bivseg muza. A ona se ponasa odvratno!Zato ja sada pricam u ruznom kontekstu o njoj,jer jedna zena ne bi trebalo tako da se ponasa.Ona potencira da voli Mladena,da Luna i Nina vole Mladena,a to je obicna glupost! Zasto potencira da deca vole njenog decka? To uopste nije u redu.Apelujem na nju da prestane da slika maloletnu decu i da se sa njima reklamiraju zajedno.To nije OK.Pa to je neverovatno!Kako mogu deca da vole nekoga vise od svog rodjenog oca?! Jeste li vi nekada pitali devojcice da li vise vole Mladena od tate? Pa to nema sanse!Tako se ponasa zena koja je pustena sa lanca.Ali bukvalno.To sto Anabela zeli da prikaze je laz i lakrdija,kao Moja deca obozavaju Mladena,mnogo ga vole ! Ma,vole ga malo sutra!
NAPISALA MARIJA PERIC | |
| | | Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Uto Jun 15, 2010 8:53 pm | |
| Upravo kada treba da izadje Anabelin prvi solo album, najomrazeniji clan klana Dj.je nasao da se oglasi u najgnusnijem kontekstu , u najruznijem tonu, da stavi Anabelu u polozaj iz kojeg je godinama pokusavala da se iscupa pa uspela...da je obezvredi, napakosti..jer ON ne moze da podnese da se "Anabela slika sa decom i Mladenom"..i da dokle god bude nosila prezime bivseg muza do tada ce se on ponasati"onako kako je zasluzila". Da je pokazao koliko je ne podnosi, iz prostog razloga jer je ostavila mu brata razvela se te odvela decu sa sobom, pokazao je, koliko joj zavidi, jer je u svim glasilima najvise propracena u raznim medijima gost jer se bori kao lavica za svoju decu i svoju karijeru, a njegov album i Vesna kao i bivsa mu zena Sladja ..nemaju toliku paznju u medijima!
Rekao je sve o sebi, bas je jadan " casno prezime ..mora..mora...i da cuva integritet bivseg muza...pustena sa lanca...ona mom bratu uzima hleb iz usta...sve sto ona radi je laz i lakrdija"
Neverovatno koliko je covek sebi dao za pravo da o Anabeli sudi kada je ona stavila tacku na njih. Uvrede su krenule! Kao i bivsa mu zena Sladja koja je izjavila u Svetu da su Anabela i Mladen " dno dna"....zalosni su ! | |
| | | sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Uto Jun 15, 2010 9:10 pm | |
| Znam da nije zasluzio ovoliko prostora na Anabelinom forumu ali svaka njegova izgovorena misao je puna neke mrznje i nisam mogla nista izostaviti.
Ako je vec citao svaki novinski natpis o Anabeli(koja ga kako kaze ne interesuje) onda je trebao da zna da je Anabela promenila prezime,znaci sve ovo sto se tice prezimena je samo iskorisceno kao razlog njegovog javnog prikazivanja mrznje prema Anabeli. Ovo je mnogo tuzno!!!Svaka njegova rec i misao je TUZNA!!!
"Pitanje je da li ce na leto 2011. uopste postojati Anabela- kaze Djole[i]" Ova izjava je bila SOK za mene ... | |
| | | Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Uto Jun 15, 2010 9:53 pm | |
| I za mene je ta izjava porazavajuca...izvini sanjasiz , mislila sam na text iz Sveta ne na ovaj Dj. Dj koji si postavila...a inace im od pocetka vrlo retko kucam celo prezime jer mi je mrsko.
Oni su kao prava siptarska porodica, ne dao Bog da im se neko zameri...siptarska besa proradi...a zaboravlja da je on stric dece, te iste Anabele, koju mrzi...te da je Luna velika i sve kapira a mala Nina ce ukapirati ima vremena. | |
| | | Lutkica
Broj poruka : 238 Reputacija : 19 Datum upisa : 25.03.2010 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Uto Jun 15, 2010 11:12 pm | |
| KOJE DNO DNA OVAJ POLUMUTAVI ČOVEK "DŽOLE DŽOGANI"!!! Kako ga nije stid i sram da izrekne ovakve bljuvotine....Pa oni su stvarno kao u srednjem veku, držali Anabelu na lancu, pa kada se žena iščupala iz kandži monstruma, hoće da polude jer su izgubili "zlatnu koku" od koje su živeli i ubirali dobre prihode!!!Vidi se da su ciganska posla i da potiču iz Indije, jer po njihovom, žena kada joj muž ode ili nedobog umre, ona mora da se ubije ili da se spali...pa tako, po njihovom, i Anabela mora da se povuče u manastir u najboljem slučaju, ako se već ne ubije, pošto je veliki, idealni, pravi mačo muškarac zvani Gagi (u 40 godina, pa Gagi) - ostavio. Ma, da, kako da ne, al u njihovim suludim snovima... Anabela treba svaki dan da slavi Svetu Petku i da joj se zahvaljuje što se otkačila od ovih šizofreničnih psihotičnih tipova i njihovih ženetina primitivki. I da uzme dobrog advokata da ih tuži za povredu časti i pretrpljeni duševni bol, jer je ovo što joj radi bivša familija jedno blato i smrad. Tačno sam znala da će do ovoga doći, a plašim se da i nije kraj i da će biti još ogavnosti. Možda je dobro da se posavetuje sa čelnicima Granda, da je zaštite od ovih napada klana Dj. (ja ne volim ni njihovo prezime, volela bih da ga Anabela više i ne pominje). Još jednom, sramota i grozota od izrečenog. Stidi se, Hamite!!!! | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Uto Jun 15, 2010 11:44 pm | |
| Ovako maloumne izjave dotičnog Đ.Đ. neću posebno komentarisani jer njemu i članovima njegove porodice definitivno nije mesto na ovom forumu... A na leto 2011. dok naša Anje bude na vrhu svih top lista isti taj Đ.Đ. kao i njegov bezstidni brat G.Đ. će zajedno sa onom iskompleksiranom V.Đ. čistiti jevne wc-e pa će možda tako i zaraditi nešto za tu svoju poštenu porodicu... Sram ih bilo sve, stvarno mi je više muka od tih Đoganija... | |
| | | tosamja
Broj poruka : 17 Reputacija : 1 Datum upisa : 31.03.2010
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Sre Jun 16, 2010 3:25 pm | |
| jaoj ljudi pa nije normalno koliko zlobe ima u ovaj intervju. toliko pljuvanja bozeee. on samo zeli da nema Anabele u 2011. Ja neznam kako Djogani prolazi u Srbiji ali kod nas u Makedoniju niko ih ne postuje. Ali zato Anabela super prolazi:) Nemoze da ti je neko toliko nevazan a da uveliko pricas i pricas o njemu. Ja neverujem da je Mladen bas bez novca i da se slepa na Anabelu. Ako imas da ulozis u klub (Tajland) valjda imas i za neki pristojan zivot. A dali koristi kokain to bi bar lako moglo da se proveri (medicinski test). Pa i da im se veza ne ostvari nije toliko strasno, boze moj, pa to se dogadja sa svima. Ako nije Mladen bice neko drugi, nije bitno, samo da je ona srecna. Pa tako je sa svima nama, ulazimo i izlazimo iz veze sve dok ne naigje pravi/prava. Malo sam se raspricala a? Pozz Anabeli! ps. izvinite ako nije sve gramaticki tocno, ipak neznam najbolje srpski | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Čet Jun 17, 2010 1:43 am | |
| Znači strašno! Prosto je neverovatno da takvi ljudi postoje, puni zlobe i pakosti... To je strašno, stvarno ne bi volela da u životu naiđem na takve osobe i žao mi je što Anabela mora da se suočava sa takvima... Iskreno se nadam da će uspeti da stavi tačku na ovu noćnu moru zvanu "Đogani" i da će se sve uskoro završiti, kako bi Anabela mogla da živi život kakav zaslužuje, život ispunjen ljubavlju, a ne svakojakim optužbama i kritikama od strane porodice Đogani... | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Čet Jun 17, 2010 10:29 pm | |
| Cekali su cigani da Gagi izadje s Farme sa parama ali jadac! Slepac nije sastavio tri prosto prosirene rec. u celom bivstvovanju tamo. Jos kada je izasao, poludeo, sto je proglasena sa Mladenom za najlepsu ljubavnu pricu za koju su jos dobili javno priznanje, onda Mladen zivi sa njihovim cerkama te ga jos i obozavaju a kako i ne bi kada on obozava njihovu mamu, pa jos snimili duet i premijerno ga otpevali u Grandu..kako jadan Gagi sa bracom ne bi pozeleneo...ne pomodreo od muke! Mora da je na bensedinima , pa mu brat Dj. umesto njega, koji ima usta ali ne moze da izgovori recenicu ups ne zna da "sroci ono sto mu je u glavi"provlaci po stampi samo da bi omalovazio najlepsi par na estradi, a sebe promovisao tj.provukao kroz blato.
Zli su bili zli su ostali! | |
| | | kaca Član meseca jula
Broj poruka : 247 Reputacija : 2 Datum upisa : 28.05.2010
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Čet Jun 17, 2010 10:50 pm | |
| ukapirala sam da su poslednjih 20 intervjua koje je djole dao za novine samo o anabeli... jedini nacin za promociju... realno... jadan covek... al ono kao sve se vraca sve se placa | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Sub Jun 19, 2010 1:29 am | |
| Verujem da je svima dobro poznata izreka: "VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA!"
E pa tako i ovaj Đ. novine i novinare menja, ali temu intervjua nakada... Slepac samo zna da pljuje po drugima, a ne gleda sebe i svoju familiju, ne vidi kako mu je btar prost... Jadna i farma i svi drugi rialitiji sa takvim učesnicima... Sramota... | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE Sub Jun 19, 2010 7:47 pm | |
| Ako se obistini da Anabela u Grandu postane voditelj, oni ce crknuti od muke. Kako ce odjednom da promene plocu, od vredjanja krenuce obrt...hvalice je, zivi bili pa videli! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE | |
| |
| | | | DJole DJogani- ZAKUKACE ANABELA KADA CUJE DA MLADEN VOLI MUSKARCE | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |