Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA Empty
PočaljiNaslov: Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA   Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA EmptyUto Jun 15, 2010 9:41 pm

....Intervju koji meni nije vredan paznje da bi ga postavila celog.

Nakon sto se razvela od Gagija, zblizila si se sa Anabelom. Pricalo se cak da ce te snimiti duet.
- Ma ne to je bila ideja lee Kis. Ali da je Anabela insistirala da to uradimo, pristala bih , zasto da ne.

Verovatno je odustala od te ideje jer si, dok je bila u Velikom Bratu, javno iskritikovala njeno ponasanje.
- Nikada je nisam osudila!Rec o njoj nisam rekla. Zar da osudjujem zenu koja ima 37. g.? Njen zivot njena stvar.

Mizes li sebe da vidis u Anabelinoj emotivnoj situaciji?

- Za mene je dno dna setati deset godina mladjeg frajera. Ne vidim se, bre, tu uopste. Ne volim to. Pored sebe zelim muskarca koji ce me nauci nekim stvarima, koji ce biti jaci od mene, a ne da mu izigravam kevu. nepojmljivo mi je to. Nije prirodno.Ne treba razmisljati samo kako se trenutno osecas, treba misliti o buducnosti.

poznajes li Mladena?
-Ne.
Cula si da ce na leto ozeniti Anabelu?

-Procitala sam nesto u novinama.

Nije ti se licno pohvalila?
-Ne. Verovatno je ljuta zbog te neke moje navodne izjave. E, pazi, i ne mora da mi javi!
Znaci tebe na svadbi nece mo videti?

-Neka devojka zove ljude koji joj prijaju. Do ovog trenutka me nije zvala, a sad joj se ne bi ni javila. Znaci ti cujes neki trac i ne pozoves me da pitas:" Slaki sta je ovo?" nego na keca poverujes. Ako nije nasla za shodno da to uradi, ne znam sta da kazem. Ne volim , bre, to, te transvestitske fore, kao super smo, a onada nismo. Pazi ,ja znam sve o sebi. Meni ne treba neko da me tapka po ramenu i da mi govori: " Bice sve super, drzi se, ne daj se."Ja nisam labilana osoba.

Anabela jeste?
- Nisam od onih zena koje pola dana sede u fotelji i cmizdre." Jao. moj zivot je katastrofa, ja sam dosla u Beograd, ja sam se namucila..." samo jednom sam pomislila na udaju, sela razmislila da je to totalana glupost.. Sad kada najbolje izgledam, kad sam kao avion, sta ce mi da se udajem.. tako da ...ima zena na estradi koje su ostale same i koje su lavice.
kakav im brak predvidjas?

- moraju da shvate da je sve lepo u pocetku. Ziveti sa nekim, stvarati porodicu, to je velika stvar. Ali dobro... napisi, molim te , da im od srca zelim sve najlepse.

-------------------------------------------------------------ostatak teksta nije bitan i ne tice se Anabele!
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA   Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA EmptyUto Jun 15, 2010 9:45 pm

UPsss, izvinjavam se zbog male ne pismenosti t.j. malih slova zurila da otkucam text :-/
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA   Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA EmptyUto Jun 15, 2010 10:01 pm

Laguna nije problem.

Moram reci da je za mene Sladja veliko razocarenje . Neutral
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA   Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA EmptyUto Jun 15, 2010 11:25 pm

I mene je razočarala... Anja samo napred, uživaj... Neobaziri se na suvišne komentare nezahvalnih i ljubomornih osoba... Tvoji fanovi su uz tebe... PoZz za sve fanove, a Laguni hvala za text...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA   Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA Empty

Nazad na vrh Ići dole

Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-
Skoči na: