Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Ivana Selakov promovisala "Sreću"

Ići dole 
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Ivana Selakov promovisala "Sreću" Empty
PočaljiNaslov: Ivana Selakov promovisala "Sreću"   Ivana Selakov promovisala "Sreću" EmptyČet Jun 17, 2010 12:09 am

Pevačica Ivana Selakov promovisala je sinoć u "Zvezdara teatru" svoj dugo očekivani prvenac pod nazivom "Sreća“. Posle gotovo deceniju i po bavljenja muzikom Ivana je napokon objavila svoj prvi album na čijoj realizaciji radi od 2005, kada je snimila prvu pesmu "Uradi mi to". Inače, pevačica je godinama bila potpisivana na izdanjima svojih kolega kao prateći vokal, a jedno vreme je bila i članica grupe "Bjuti kvins", koja je pratila i Mariju Šerifović na "Evrosongu". Izdavač Ivaninog prvenca "Grand" produkcija. Bašta "Zvezdara teatra" bila je prepuna jer su brojne kolege i prijatelji domaćice došli da joj pruže podršku. Veliki broj novinara, ljudi sa muzičke scene, kao i sportista i glumaca skoro dva sata uživalo je u svirci i nastupu Ivane Selakov. Sjajnim živim nastupom i predstavljanjem devet novih pesama, ona je uspela da podigne sve prisutne na noge. Uz dobre koktele i bogato posluženje Ivanini gosti uživali su sve do ponoći. Promociji su izmešu ostalog prisustvovali i Darko Radovanović, Nikola Rokvić, Neda Ukraden, Jovana Tipšin, Saša Matić, Danijela Vranić, Ksenija Mijatović, Kaja i Uroš Duvnjak, Ana Bebić, Anabela i Mladen Radulović, Ivan Gavrlilović, Saša Joksimović, Danijel Đurić, kao i koleginice iz ivanine nekadašnje grupe "Bjuti kvins". "Osećam se predivno. Vidite koliko je prijatelja i saradnika, kojima sam pevala prateće vokale, došlo na moju promociju. Prezadovoljna sam i tek sada mogu da se opustim", rekla je Selakova.
http://www.svet.rs/sites/default/files/2010/06/anabela.jpg
Nazad na vrh Ići dole

Ivana Selakov promovisala "Sreću"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-
Skoči na: