Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE

Ići dole 
+2
sanjasiz
kaca
6 posters
AutorPoruka
kaca
Član meseca jula
kaca

Broj poruka : 247
Reputacija : 2
Datum upisa : 28.05.2010

ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Empty
PočaljiNaslov: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptyUto Jul 20, 2010 7:04 pm

http://www.blicpuls.com/
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptyUto Jul 20, 2010 7:43 pm

Kupila ....slike su extra
Nazad na vrh Ići dole
dobrado1

dobrado1

Broj poruka : 219
Reputacija : 15
Datum upisa : 01.07.2010

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptyUto Jul 20, 2010 9:34 pm

Hi, moze li neko da postavi intrevju i slike iz Blic pulsa i Scandala na portal, jer pojma nemam na kojem prodajnom mestu u SLO moze da se nadje. Odnosno moze li gde da se nadje web izdanje.....danas i ne za 7 dana?
A tek CD???.....ima da ga se nacekamo!!!.
Hvala.....i uzivajte u novim pesmama.
Još jednom....BRAVO ANABELA! CARICA SI! queen flower
Sve cestitke njenom teamu.
Nazad na vrh Ići dole
kaca
Član meseca jula
kaca

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptyUto Jul 20, 2010 9:46 pm

POZDRAV ZA SLOVENIJU... Smile HVALA NA PODRSCI...

ko prvi bude u prilici i kada se bude pojavilo na web stranama postavljamo sve Smile)) a ovde mozes pogledati po nesto... www.blicpuls.com www.svet.rs www.scandal.rs
Nazad na vrh Ići dole
dobrado1

dobrado1

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptyUto Jul 20, 2010 10:31 pm

Kaca, hvala za odgovor. To sam sve pogledala....ali izgleda da cu morati u Srbiju!!!!!!!!
ZAboravila sam uputiti cestitke urednicima ANABELA OFICIAL FORUM-a. Super ste, iskreno volite i podzavate Anabelu. Mogu da joj zavide na vama.
Ja sam njen veliki poštovalac i zelim joj svu mogucu srecu ovog sveta. Divna je u svakom pogledu.
Pozdrav

Nazad na vrh Ići dole
kaca
Član meseca jula
kaca

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptyUto Jul 20, 2010 10:50 pm

hvala veliko... Smile)) voli te AFT
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 12:45 am

MOŽDA SE I STVARNO VENČAJU

Otkako se završio "Veliki brat",najveću medijsku pažnju izazvali su Anabela i Mladen.Novinski stupci bili su puni priče o njihovoj ljubavi,putovanjima,planiranju venčanja,potom otkazivanje venčanja...Nekima je sve to bilo dosadno,drugi ih vole.Za to vreme,njih dvoje uživaju u Bečićima sa Anabelinim ćerkama Ninom i Lunom.Sreli smo ih u jednom kafiću na plaži kako uživaju i sjajno se provode.

- Ostajemo ovde do kraja avgusta.Poslovne ponude su super,pa sam spojila lepo i korisno.Moja želja je da ćerkice budu sve vreme sa mnom,osim ako se one ne smore i ne požele da odu kući.

Boravite u nekom hotelu ili?
-Iznajmili smo stan,pa baš i nemamo utisak da smo na moru.Nemamo obavezu da idemo na plažu,da ustanemo tad i tad,baš smo opušteni.Desi se i da ne odemo na plažu ili da uveče ostanemo u stanu i gledamo film.Baš smo kao kod kuće i super nam je-kaže Anabela.

- Pre nego što smo došli na more dobili smo instrukcije šta sme a šta ne.Po pravilu,trebalo bi da devojke sede pod suncobranom,obučene,jer ne smeju da imaju osunčan ten.Anabela ne sme da se ugoji i da dobije nijedan centimetar,tako da sam ja sad policajac.Mada,pošto mnogo voli pice i "koka-kolu",onda se ja solidarišem sa njom pa ni ja ne jedem pice i ne pijem "koka-kolu".S vremena na vreme zabrani nam da jedemo krofne i slično-objašnjava Mladen.

Gagi se složio da devojčice budu s vama na moru?
- Zašto da ne.pa lepo im je ovde,na moru su.

U kakvom ste ti i Gagi sada odnosu ?
-U korektnim,nema razloga da bude drugačije.

A Mladen?
-On je sa mnom .Sve vreme ćemo biti zajedno.On je uz mene,a tako i treba da bude.

Zašto ste odložili venčanje?
-Nismo mi ništa odložili i strašno mi je žao što je ispalo tako bezveze.Rekla sam da bih volela da se udam u junu jer mi je to super mesec za svadbe.Mi se nikako nismo ni dogovarali za neki datum,niti bilo šta zakazali,tako da nije imalo šta da se odloži.Ali dobro,bitno je da je nama super,a sve će ostalo doći samo od sebe.Jeste bila želja da bude jun,ali i ja sam završavala CD,imali smo mnogo obaveza,a i moji žive u inostranstvu, tako da polako,organizovaćemo,ne treba ništa da se radi na brzinu.

Onda je Anabela otišla sa Ninom i Lunom da se prošeta,a mi smo ostali da ćaskamo sa Mladenom.

-U septembru ćemo negde na letovanje.Anabela stalno pita kad ću je voditi na Tajland,ali tamo su sada kiše,pa ćemo ići u januaru.Pre toga želim da privedem kraju studije menadžmenta i da se ozbiljno posvetim toj karijeri.Naš porodični posao je gradnja pa sam se posvetio tome.

Šta bi radio? Nešto u vezi sa manekenskom karijerom?

- Ne želim da otkrijem o čemu se tačno radi,ali imamo planove sa nekom ozbiljnom kompanijom vezano za menadžerski posao.Moja porodica se,kao što sam rekao,bavila izgradnjom i gradjevinskim materijalima pa ja želim da nastavim s tim.

Manekenska karijera te više ne zanima ?
- Pa to je bilo jedno lepo iskustvo u životu.Mnogo toga sam prošao i mnogo saznao i proširio svoje vidike,ali to je posao kada si mladji.Sada mi treba da se skrasim i da imam neku "bazu".Svaka tri meseca sam menjao državu,a sada sa 26 godina to mi više nije interesantno.Bilo je lepo,sada je dosta.

Od čega trenutno živiš, s obzirom na to da nemaš posao?

- Ko kaže da nemam? Rekao sam da sam u porodičnom poslu.A valjda sam za toliko godina bavljenja manekenstvom uspeo i da uštedim neki dinar.

Šta ćete posle mora,tačnije tog drugog odmora?Anabela nam reče da venčanje nije ni bilo zakazano,pa hoćete li ga zakazati?

- Pa negde u januaru ćemo ići na Tajland barem na mesec dana tada će tamo biti lepo vreme,pošto je klima suprotna našoj.Kada je kod nas hladno,tamo je leto, a kada je kod nas leto,tamo su kiše....

A večanje?Planirate li možda da se večate tajno tamo?

- Možda da možda ne.Zasad nema nikakvih planova.Oko moje veridbe sa Anabelom nije ni bilo konkretnijih planova.to su bili naši planovi, u smislu da bi voleli da uradimo i da smo sigurni u našu vezu u to da je ona savršena osoba za mene.Svi su odmah počeli da se raspituju kada će tačno biti,gde...to nam je donelo stres.Tako da ništa konkretno ne želim da kažem.Bitno je da mi uživamo u ljubav.

Kako reaguješ na provokacije?
Djole Djogani je imao neke komentare...

- O pomenutoj personi neću da pričam.Zbog izjava o meni pokrenut je sudski postupak protiv njega i na sudu će se sve rešiti.Ne želim više ništa da kažem i time stavljam tačku na to.

A Sekine provokacije?Eto,nju poznaješ?

-Pa glupo mi je da kometnarišem nekoga sa kim sam bio u vezi dve godine.Nemam više šta da kažem.
Nazad na vrh Ići dole
kaca
Član meseca jula
kaca

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 12:48 am

sanja svaka cast Smile))
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 12:49 am

Hvala Sanja Smile
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 12:56 am

Nista ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Icon_biggrin ... slike su extra Nina,Luna,Anja i Mladen ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Icon_sunny
Nazad na vrh Ići dole
milo

Broj poruka : 10
Reputacija : 0
Datum upisa : 19.06.2010

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 12:17 pm

Hvala Sanja. Pozzz...
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 12:47 pm

Nista Milo ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Icon_sunny tekst je odlican ,zar ne ....lepo vreme ,lep provod,nastupi,lepo drustvo sa Anjom i naravno lepi planovi za buducnost.... fanovima naravno novi Cd-e da uzivamo u dobrim pesmama

pozzz ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Icon_flower
Nazad na vrh Ići dole
tosamja

Broj poruka : 17
Reputacija : 1
Datum upisa : 31.03.2010

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 1:00 pm

Hvala Sanja!!! kod nas u Makedoniju nisam videla blicpuls, tako da ovo mi je extra.
Hvala najbolja si!!!
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 1:20 pm

Nista tosamja sa uzivanjem otkucam tekst o Anabeli,naravno ne mogu da ne kazem da su svi forumasi super , ako ima i ko ima neki tekst sa zadovoljstvom otkuca.

pozz veliki za tebe ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Icon_flower
Nazad na vrh Ići dole
dobrado1

dobrado1

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 6:07 pm

Jos jednom hvala i Nati i Kaci i Sanji za tekstove iz Blica i Scandala. Divne ste.
Hvala i urednicima za brzo postavljanje pesmama... samo mislim da bi vecina nas morala u music shop po CD. To je najbolje za našu Anabelu.
Veliki pozdrav svima
Nazad na vrh Ići dole
kaca
Član meseca jula
kaca

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 6:34 pm

nema na cemu... Smile)) slazem se u potpunosti... pbraadujmo je time sto cemo svi kupiti cd Smile malo je bzvz da glavni fanovi nemaju cd u originalnom izdanju Smile
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE EmptySre Jul 21, 2010 7:14 pm

Naravno Smile A sad jedan apel za sve verne fanove...

IDEMO SVI DO PRVOG CD SHOPA PO ORGINAL CD!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE   ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE Empty

Nazad na vrh Ići dole

ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Blic-
Skoči na: