~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst Uto Jul 20, 2010 10:58 pm | |
| Pevačica uživala sa Mladenom i obilazi najbolje plaže i restorane na obali, dok Gagi u Beogradu čeka pare od Farme
Umesto da propadne (kako su joj neki nedavno predviđali) Anabela Bukva se sa svojom svitom baškari po Crnogorskom primorju dok njen bivši muž G.Đ. sedi u Beogradu i čeka da mu isplate novac zarađen na Farmi, pa da vrati dugove. Anabela je porodici Đ. vratila cenjeno prezime da je više ne bi ganjali po novinama, a na Crnogorsko primorje stigla je pre dve nedelje. Sa njom su krenuli Mladen obe ćerkice, mama i prijatelj i kolega Mirko Gavrić. Kako saznajemo smešteni su u luksuznom hotelu Mirax koji je završen krajem prošle godine i koji važi za jedan od najboljih na tom delu obale. Zakupila je apartman sa tri sobe, full namešten. "Došli smo početkom jula u Bečiće. Smestili smo se u divan hotel, imamo veliki apartman u kome smo Mladen, devojčice i ja. Apartman je savremeno sređen i u potpunosti nam odgovara. Pored nas su moja mama i moj prijatelj sa kojim nastupam Mirko Gavrić" - kaže Anabela. "Preko dana, kad uglavnom nemamo obaveza, obavezno odemo negde na izlet. Baš smo pre nekoliko dana bili kod mog tate u Dubokoj u Hrvatskoj. On tamo svake godine ide na letovanje i prelepo smo se proveli. Takođe smo skoknuli i do Tivta gde smo ceo dan proveli na plaži koja je u sklopu jednog divnog hotela. Ma svakog dana se šetkamo, došli smo kolima i te mini eskurzije nam predstavljaju zadovoljstvo" - veselo objašnjava Anabela. A dok uveče Anabela radi, o Luni i Nini brine njena majka koja inače živi u Švedskoj i trenutno je na godišnjem odmoru.
"Hranimo se po raznim restoranima, od italijanskih do onih sa morskim specijalitetima. Nemamo omiljeno mesto i idemo tamo gde nude ono što nam se u tom trenutku jede. Ali kada se svi zasitimo te hrane, na scenu stupa moja mama koja skuva neko jelo koje nas oduševi, pogotovo moju decu" - priča Anabela.
I dok Anabela sa verenikom i ćerkama uživa na visokoj nozi, njen bivši muž G. vrele dane provodi u Beogradu. Priča se da se još nije oporavio od Farme, ali i da mu na poslovnom planu ne cvetaju ruže. G. je na Farmi sam priznao da se za album zadužio 25.000 evra, a ono što sada zaradi na tezgama samo protrči kroz ruke, da se luksuzira nema odakle. Uz to G. se povukao iz javnosti, pa čak Marinu šalje da sama predstavlja Funky G u TV emisijama. Da stvar bude gora, pare od učešća na Farmi još nije dobio, a dobrih tezgi je sve manje.
"Ovih dana sam u Beogradu, odmaram se. Krećem da radim polako. Ovde nemamo mnogo nastupa, jer nisam zadovoljan ponudom, daju niske honorare, a meni to ne odgovara. Ali zato radimo po ostalim gradovima Srbije i planiramo da početkom avgusta idemo u Crnu Goru. Baš sam tanak sa kešom. Novac od Farme bi trebalo da dobijem 26. jula. U pitanju je 150.000 evra. Nisu to neke bog zna kolike pare, ali kažu da je svaka para dobro došla, a ja ih neću trošiti na gluposti, već ću tim parama vratiti dugove u koje sam ušao zbog albuma. Taman sam počeo da radim pre Farme, onda me je boravak tamo sasekao, pa sad čekam da se malo sredim i krenem ponovo da radim" - priča G. i dodaje: "Drago mi je zbog njih, samo mi nedostaju deca, žao mi je što nisam sa njima. Neka oni uživaju, ja sebe ne vidim u toj kombinaciji, pogotovo ako je tamo Anabelin dečko. Ne zavidim im, a uostalom, ko vama kaže da meni nije lepo ovako?! Ja uživam u Beogradu sa svojim prijateljima, ručam po restoranima i provodim se" - gotovo ljutito je poentirao G. A na pitanje gde će tata voditi ćerke na odmor, denser odgovara: "Verovatno ću da idem na Ohrid, to je dobro mesto i sviđa mi se. Sa decom ću da budem tamo jedno pet dana kada ih Anabela bude vratila iz Crne Gore. Kako saznajemo iz izvora bliskih G. Funky G baš u tom periodu ima zakazane nastupe po diskotekama na Ohridu, pa G. verovatno planira da spoji lepo i korisno. Nema veze, sa 150.000 evra koje čeka od Pinka dogodine mogu i na Maldive. A ne u Crnu Goru!
| |
|
~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| |
dulle94
Broj poruka : 643 Reputacija : 10 Datum upisa : 28.12.2009 Godina : 30 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst Uto Jul 20, 2010 11:14 pm | |
| ma ne bih ja ovo mogao kucati... salim se | |
|
kaca Član meseca jula
Broj poruka : 247 Reputacija : 2 Datum upisa : 28.05.2010
| Naslov: Re: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst Uto Jul 20, 2010 11:30 pm | |
| natoooo... svaka cast... sve pohvale | |
|
dobrado1
Broj poruka : 219 Reputacija : 15 Datum upisa : 01.07.2010
| Naslov: Re: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst Uto Jul 20, 2010 11:38 pm | |
| Nata, hvala najlepse za tekst- Jos jedan dokaz da ste najbolji. Lep vecer i ugodnu noc vam zelim. | |
|
~Nata~17~ Urednik
| Naslov: Re: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst Uto Jul 20, 2010 11:43 pm | |
| Hvala, hvala... Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo za našu Anju i naravno uvek ćemo biti tu da joj pružimo podršku... Ona to zaslužuje... Veliki pozz za Sloveniju Imala sam priliku da vašu zemlju posetim dva puta i stvarno ste svi divni... | |
|
milo
Broj poruka : 10 Reputacija : 0 Datum upisa : 19.06.2010
| Naslov: Re: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst Sre Jul 21, 2010 12:25 pm | |
| Anabela uzivaj, zasluzila si! O G ne treba trositi reci, ne mogu ni ime da mu izgovorim. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Anabela u luksuzu, Gagi u bedi - tekst | |
| |
|