Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!

Ići dole 
+3
Lutkica
~Nata~17~
sanjasiz
7 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! Empty
PočaljiNaslov: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 11:55 am

ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! Atrwih

Otrovne strelice koje već mesecima lete između Anabele i Mladena, s jedne, i Gagija Đoganija, s druge strane, verovatno nikada neće prestati. Naime, prošle nedelje u prodaji se pojavio Anabelin prvi samostalni album, a pesma koja je u samom startu privukla najveću pažnju javnosti, reklo bi se, posvećena je nikom drugom do njenom bivšem mužu.
„Odavno nisi više moj, zašto pitaš ko je on, što u njega diraš, šta ti znači ovo? Dolaziš mi iz ponosa, šta sam s tobom tražila, sad ja malo biram... Tu, na vratu kap njegovog parfema baš tako dobro miriše, možda u svemu bolji je. Daj, pusti me sad sam opijena, sad neko sa mnom želi sve, jer žena ratnik ne gine kad je ljubav ubije. Ne zna strast za čekanje, čuješ sam da zove me, uzalud su priče, mi smo mrtvo slovo. Ti za druge dobar, za druge car, šta sam s tobom tražila, sad je malo biram...“, tekst je Anabeline pesme „Žena ratnik“.

ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! 2vtqe6b

„Postoji interesantna priča o toj pesmi, koju sam čula jednog vikenda prošle jeseni u Makedoniji. Meni se dopala na prvo slušanje, ali me autor prosto nije video u njoj. Tada sam bila sama, razvedena, a pesma ima priču... Međutim, nakon učešća u ’Velikom bratu’ sve se promenilo, uspela sam da ga ubedim da je pesma za mene i da je upravo to moja priča“, izjavila je atraktivna pevačica nedavno za jedan internet portal. A svakom ko je imalo upućen u estradna dešavanja jasno je da je Anabela mislila na romansu koju je doživela u popularnom rijaliti programu sa manekenom Mladenom Radulovićem. Takođe, stihovi pesme “Žena ratnik“ potvrđuju sve ono što se po medijima pisalo u proteklih godinu dana - da je Gagi nekoliko puta molio bivšu suprugu za oproštaj, da ga je ona odbijala, da je više nego besna što stalno ili on ili njegov brat Đole Đogani opletu u novinama po Mladenu, baš kao što je to bio slučaj prošle nedelje, kada je frontmen grupe „Fanki Dži“ po ko zna koji put udario na svoju bivšu ženu i njenog verenika.

„Čujem da pričaju kako živim u bedi, ne znam šta im to treba. Neće im uspeti da me srozaju jer time govore samo o sebi. Ja protiv Anabele nemam ništa, a za Mladena doskoro nisam ni čuo. Nemam pojma ni čime se bavi, ni odakle je. Bukvalno ništa ne znam o tom liku i ne zanima me. On očigledno ima problem sam sa sobom, a Anabela je priznala da se ogrešila o mene jer je u javnosti stvorila sliku kao da sam nasilnik, zlostavljač i mučitelj. Kako se ljudi nisu zapitali šta je radila 18 godina sa zlotvorom?! To što se ona sada kaje kasno je, jer je sve otišlo u etar, ali sam na ’Farmi’ uspeo da pokažem ko sam u stvari“, reagovao je Gagi za jedan dnevni list, isprovociran napisima da je švorc. E sad, ako mislite da će se na ovome završiti otvoreni rat koji Anabela i Gagi vode, varate se...

...nastavak pročitajte u novom broju "Sveta"
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 2:50 pm

Sanja, hvala za tekst...Smile

Ovaj Gazman je beznadežan slučaj, pa on je jadan opsednut Anabelom i Mladenom i tjme što je njima lepo, što se vole, što uživaju u svakom zajedničkom trenutku, pa bilo to na nastupu, u hotelskoj sobi, ili na samoj obali Crnogorskog primorja... On da je makar i Č od čoveka, poštovao bi je bar upola od onoga kako ona poštuje njega... Imaju dve ćerke, pa zar to nije dovoljno veliki razlog da je poštuje bar kao majku svojih ćerki...??!

Daje tu neke nenormalne izjave, pokušava ja de ponizi, da je uništi, ali ne vidi da mu to ne uspeva, ne vidi da samo sebe spusta još niže... Faktor X definitivno ne shvata da je ANABELA JAČA NEGO IKAD,ćerke su uz nju, ima ljubav kakvu zaslužuje, kakvu je oduvek čekala, okružena je osobama, prijateljima koji je vole, a o fanovima i da ne govorim, svakim danom ih je sve više, novi stalno pristižu, a mi verni ostajemo i bićemo uvek uz nju...

NAPRED ANJA, NE DAJ SE... GLAVU GORE, SAMO HRABRO... Ako faktor X hoće rat, DOBIĆE GA, mi smo tu uz tebe, da udružimo snage i očistimo zlo...

UZ ANJU DO KRAJA...

I love you
Nazad na vrh Ići dole
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 3:38 pm

"SVI SU VIDELI KO SAM JA..." reče mučenlik Gagi a bolje bi mu bilo da ućuti i da ne lupeta više jer bruka svoju decu u koju se toliko kune! Sebe ne bruka više, jer se dovoljno pokazao i svi su stvarno uvideli KO JE ON!!! Čovek kome je potrebna pomoć stručne osobe i to psihijatra, eto ko njemu stvarno treba! Opsesija ili fiksacija drugom osobom je vrsta šizofrenije i treba da je pod sedativima konstantno. To je taj Gagi kome ne da mira tudja sreća, jer ga podseća na njegovu očiglednu nesreću. Skloni se, jadniče, i ne ruši tudje lepe trenutke, jer će ti se obiti o glavu.

Anabelče, andjelče, uživaj u svakom morskom talasu i dašku vetrića, jer si to odavno čekala i dočekala, raširi svoja lepa krila i plivaj dalje....Ne damo te!!!
Nazad na vrh Ići dole
dulle94

dulle94

Broj poruka : 643
Reputacija : 10
Datum upisa : 28.12.2009
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 5:09 pm

hahah... svet i scandal? hahahahaha
Nazad na vrh Ići dole
tanja84ks
Urednik
tanja84ks

Broj poruka : 550
Reputacija : 8
Datum upisa : 21.02.2010
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 5:49 pm

Nato svaka cast na komentaru u potpunosti se slazem sa tobom Smile
ANABELA JACA NEGO IKAD UZ PODRSKU CERKICA, MLADENA, MIRKA I SVIH NAS KOJI JE OBOZAVAMO. Samo napred JER ZENA RATNIK NE GINE Smile
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 7:05 pm

"Sve se vraća, sve se plaća, sve mora da ide u krug" - rekla je Anja u emisiji *Nije lako biti ja*

Neki to još uvek ne znaju, ili ne žele da shvate, ali sve ovo što faktor X pokušava da uradi, da je povredi, sve će to jednoga dana da mu se vrati... Ako ljudi i praštaju, pravda ne prašta, ona vidi sve i sve vraća i to sa kamatom... X je mnogo dužan Anji i svojim ćerkama, a kamata će mu biti ogromna... Kad tad će doći njegovih 5 minuta, ali to će biti onih 5 CRNIH minuta, koji će da traju kao večnost...
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 10:48 pm

Nastavak teksta......

E sad,ako mislite da ce se na ovome zavrsiti otvoreni rat koji Anabela i Gagi vode,varate se.Sumnjamo da ce on iskulirati cinjenicu da mu je eksdraga ponovo stavila prst u oko i (in)direktno ga ismejala pred svetom.Nije mala stvar kada se bivsa pita "sta sam s tobom trazila" ,pogotovo na prostorima na kojima zivimo.
Sve u svemu,kad bi sve javne licnosti bile kao oni,gde bi nama novinarima bio kraj.Neka se i dalje vole i mrze,sve je to sou-biznis.A kako sve ove obracune objasnjavaju cerkama,to je samo njihova stvar.Verujemo da im nije lako.

Dragan Kecman
Nazad na vrh Ići dole
dobrado1

dobrado1

Broj poruka : 219
Reputacija : 15
Datum upisa : 01.07.2010

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 11:18 pm

Sanja, hvala za nastavak teksta.
Ne znam sta da kazem. Novinari su prave hijene. Sve su iskonstruisali i napravili pricu. Ne zanimaju njih deca. - show must go on. Važno je da je naslov bombastičan, da se novine prodaju. A znaju da će sa Anjom povećati tiraž.
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptyUto Jul 27, 2010 11:54 pm

Nista dobrado 1,

Slazem se sa tobom kao i svim komentarima napisanim do sada,jer to je i moje razmisljanje.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptySre Jul 28, 2010 1:02 am

Niko i nista, pokusava da umanji Anjin uspeh time što je permanentno pominje u negativnom smislu jer *ona je izdala novi Cd-e bez njega* spomenula ga u pesmi, dok on nema tezgi pa pokusava da joj se zakaci kao pijavica ne bi li se o njemu pisalo, ne bi li sebe promovisao. Pokazao je kakav je na farmi...nema dalje. Ovisnik o lekovima, ne urotican, ne pismen, pacenik . Kako ga nije vise sram onih devojcica, cerki koje moraju da prolaze kroz usta primitivca. Vredjajuci Anabelu , vredja njihovu majku a on ne kapira koliko je fizicki i psihicki je maltretirao, ponizavao a ona nakon svega je ispala čovek sa velikim Č, oprostila radi dece, radi svog mira.

Nadam se da je usresredjena na pesme sa albuma, na ljubav , prijatelje i decu te da je ova vrsta blamaze ne dotice. Okruzena licima koji je vole i postuju, zar je potrebno vise od dve reči za srecu!
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! EmptySre Jul 28, 2010 3:42 am

Koliko ja znam, NIGDE, ni u jednom tekstu, ni jedne Anabeline pesme se faktor X ne pominje, NIGDE se ne pominje ime Gagi ili Gazman ili kako god se taj lik zove... Ako grešim ispravite me...

„Odavno nisi više moj, zašto pitaš ko je on, što u njega diraš, šta ti znači ovo? Dolaziš mi iz ponosa, šta sam s tobom tražila, sad ja malo biram... Tu, na vratu kap njegovog parfema baš tako dobro miriše, možda u svemu bolji je. Daj, pusti me sad sam opijena, sad neko sa mnom želi sve, jer žena ratnik ne gine kad je ljubav ubije. Ne zna strast za čekanje, čuješ sam da zove me, uzalud su priče, mi smo mrtvo slovo. Ti za druge dobar, za druge car, šta sam s tobom tražila, sad je malo biram...“ - ovo su stihovi pesme koja ima priću... A ako se faktor X prepoznao u pesmi to je njegov problem, ne Anjin...

Onaj ko nije patio, ne zna ni da oprašta... Anabela je pored njega patila i previše, u nekim trenucima je gubila sebe, ali se uvek dizala i nastavljala dalje... Kada je uspela da se izvuče iz kandži zla, uprkos svim onim ranama na srcu i duši, koje ne zarastaju tako lako i brzo kao neke fizičke povrede, ona mu je oprostila, oprostila mu je zbog dece koje ne zaslužuju da prolaze kroz sve ovo, oprostila mu je zato što je ona dobra osoba, nije zlopamtilo...

LJUDI JE MNOGO, ALI PRAVI ČOVEK JE REDAK... E pa faktor X je daleko od čoveka, daleko je od slova Č, ali je Anabela zato pravi čovek, tj. žena... Žena, koja zaslužuje sve najbolje...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!   ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA! Empty

Nazad na vrh Ići dole

ŠTA SAM S TOBOM TRAŽILA!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-
Skoči na: