Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Zvonko Marković: Žena kao večna inspiracija

Ići dole 
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

Zvonko Marković: Žena kao večna inspiracija Empty
PočaljiNaslov: Zvonko Marković: Žena kao večna inspiracija   Zvonko Marković: Žena kao večna inspiracija EmptyČet Jul 29, 2010 2:45 pm

Uspešni modni kreator Zvonko Marković objašnjava kako je preko noći došao na ideju da kreira višenamenski odevni predmet koji može da se nosi kao suknja ili top i otkriva zašto je odlučio da ga promoviše baš pevačica Anabela Đogani

Ovoga puta inspirisala vas je pevačica Anabela Đogani?

- Svi mi imamo osobu za koju radimo, a ovoga puta Anabela mi je bila izazov jer je lepa i zgodna žena s kojom do sada nisam sarađivao. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da osmislim komad koji bi pristajao njoj kao osobi lepšeg pola koja nije samo glamur princeza, već istovremeno majka i lepotica. Pri tom, ona asocira na mladost i svežinu, stalno je u pokretu, a model je zanimljiv jer vrlo lepo ističe pokret i radovao sam se kada je rekla da joj se ovaj odevni predmet dopao.
Nazad na vrh Ići dole

Zvonko Marković: Žena kao večna inspiracija
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» JA SAM ZENA RATNIK
» Zena Ratnik
» 25 NAJ ŽENA 2010. GODINE
» Anabela - Ja sam zena ratnik!
» Aida Bukva: Moja sestra Anabela nije laka žena!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Story-
Skoči na: