Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj Empty
PočaljiNaslov: Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj   Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj EmptyUto Avg 31, 2010 10:33 pm

Za razliku od Severine koja u Beogradu napuni Arenu ili peva na Danima šljive u Blacu, srpski pevači u Hrvatsku ne smeju da odu ni kao turisti, osim ako ne traže neprijatnosti i novolje. U to su se uverili i Anabela i Mladen koje je sa magistrale iznad Dubrovnika nepoznati vozač autom pokušao da surva u provaliju.

- Premrla sam od straha, nisam znala šta će nam se desiti... Samo da zahvalim Bogu što nas fizički nisu povredili, sve ostalo možemo da popravimo - priznaje Anabela.

Ona i Mladen su kolima sa beogradskim tablicama iz Bečića pre dve nedelje krenuli na izlet u Dubrovnik. Unapred su se radovali, budući da su ovog leta već pravili istu turu i družili se sa Anabelinim tatom koji u Hrvatskoj ima vikendicu.

- Stvarno do sada nisam imala nikakvih problema. Bili smo sasvim opušteni, Mladen je vozio, ja sam sedela na mestu suvozača. Kada smo došli nadomak Dubrovnika, desila se strašna stvar. Prvo smo pomislili da auto želi da nas obiđe, a onda je pokušao da nas gurne sa magistrale u provaliju. Vozio je paralelno sa nama pošto nam u susret nije niko dolazio i zaleteo se u naša kola. Mladen je pokušavao da ga izbegne, ali kada smo uzmičući već došli do bankine, premrla sam od straha. Sreća, pa je Mladen bio pribran i ukočio. To nas je spasilo. Kada smo stali, auto je odjurio dalje, a mi nismo mogli da dođemo sebi. Taj vozač sigurno nije znao ko smo Mladen i ja, valjda su bile važne samo beogradske tablice - priča Anabela.

Tek što su jedno drugo utešili da je reč o nekoj budali i ohrabrili se da nastave dalje bez zvanja policije, zasuti su smokvama.

- Nismo odmakli ni dvadesetak kilometara kad su počeli da nas gađaju i dovikuju pogrdne reči. Stvarno je bilo traumatično. Sve mi je preselo. Hteli smo da se odmah vratimo u Bečiće, ali smo pomislili da je možda bolje da prespavamo pošto nismo želeli da putujemo noću - kaže Anabela.

Dok su tako sluđeni i zbunjeni prepričavali šta im se dešava, motociklista u prolazu ih je počastio srednjim prstom.

- Stvarno razmišljam da više ne idem tamo. Ničim nismo izazvali ljude da se tako ponašaju prema nama, na sve te psovke i prozivke nismo uzvraćali... Zbog čega takav stav?! Niko nas nije prepoznao, ali i da jeste, bez obzira na sve, mi smo ljudi, došli smo da posetimo njihovu zemlju i da uživamo, a ne da nas maltretiraju. Odustali smo od prijavljivanja slučaja policiji samo iz razloga da ne bismo dospeli u hrvatske medije i da priča ne bi prerasla u nešto više jer to ne želimo - žali se Anabela.

Anabela i Mladen su tu noć prespavali u jednom mestu blizu Dubrovnika, a rano ujutru krenuli su nazad u Bečiće jer im ni najmanje nije bilo do izleta zbog kojeg su došli u Hrvatsku.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj   Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj EmptySre Sep 01, 2010 12:39 am

Najezila sam se!

Imali su srece i pribranost!

To je dobrosusedsko gostoprimstvo, tablice BG..ili ekavica su ono sto u lijepoj njihovoj retko kada moze da prodje bez posledica.
Moje skromno misljenje je da treba svakako da to izadje u njihovim novinama , jer je Anabela estradna zvezda, poznata kao i Nina Badric ili Severina koje nesmetano gostuju kod nas a pritom nemaju iskustva te vrste.
Uvek ima Srbomrzaca i to je strasno...i dalje nas ne podnose (sto nas bas briga to je njihov problem) satrli bi nas ..na zalost, necu da generalizujem ljude u hrvatskoj, ali ova prica dugi niz godina se iznova ponavlja!

Užas!

Nazad na vrh Ići dole

Anabela i Mladen NAPADNUTI u Hrvatskoj
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela:Mladen me razocarao
» raskinuki Anabela i Mladen
» Era: Anabela i Mladen se kundačili!
» Mladen i Anabela pevaju grčki hit!
» ANABELA I MLADEN MORSE AVANTURE