|
| MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! | |
| | Autor | Poruka |
---|
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Pon Sep 13, 2010 2:26 am | |
| Ako se o nekome poslednjih meseci pričalo, onda su to sigurno Anabela i Mladen Radulović.A nije da nije bilo materijala.Jer, njihovu ljubavnu priču prate i repovi iz prošlosti. S obe strane. A tamo tek vlada cirkus. Zbog toga je nedeljama u nazad glavna tema gotovo svih medija bio i otvoreni sukob na relaciji Djogani Mladen. Svašta se izgovorilo, napisalo, pa će cela priča dobiti epilog na sudu. MladiRadulovic očekuje prsudu u svoju korist.
Djole DJ. te je javno okarakterisao kao homoseksualca, zbog čega si ga tužio.U kojoj je fazi spor?
Slucaj sam prepustio svom advokatu, koji se aktivno bavi time. Iako se preterano ne interesujem, s vremena na vreme me obavesti šta ima novo, kako se razvija situacija.
Očekivalo se da ćeš Djoletu uzvratiti udarac, kad ono ništa.
Ja sam gospodin čovek.
On nije?
Nisam to rekao.
Atak na muškost nije mala stvar..
ps..nastavak sledi.. | |
| | | dobrado1
Broj poruka : 219 Reputacija : 15 Datum upisa : 01.07.2010
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Pon Sep 13, 2010 9:17 pm | |
| Laguna, hvala za tekst...samo bi ti bila zahvalna za nastavak. Od kada je Color Press grupa presla na kupovinu casopisa putem SMS, ne mogu da ih citam jer SlO jos uvek nije na spisku zemalja izn kojih se to moze napraviti. Zato...hvala ti.
| |
| | | Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Uto Sep 14, 2010 12:02 am | |
| ...nastavak Uopšte nemam takav pogled na izgovorene budalaštine.Pomenuti je više time udario na sebe nego na moju muškost. Nejasno mi je samo jedno - čemu sve ? Samo on zna čime sam ga isprovocirao da tako nesto izjavi. Ali dobro , rešićemo to na sudu, civilizovano i dostojanstveno. Tako sam vaspitan. Potičem iz doktorske porodice i ispod nivoa mi je prepucavanje po novinama. Ne bih da zvučim prepotentno, ali kucno vaspitanje i poreklo su bit svakog karaktera.
Djole kaze da zna momka koji je sa tobom bio intiman.
Hm..To je isto kada bih ja tebi rekao da je beli zid zelene boje. Videćemo kako će Djole svoje tvrdnje dokazati
Dovešce tipa sa kojim si bio.
I?
Šta ćeš više?
Takav ne postoji. Krivokletstvo se lako dokazuje i veoma kaznjivo. Drugo za lazno svedocenje takodje su visoki penali. I za osobu koja lazno svedoči i i za onog ko ga je predložio. Upravo zato što sam savršeno svestan istine, nonšalantan sam po pitanju čitave ove šarade.
Organizacija "Gej eho"dodelila ti je uverenje da si strejt. Reklabih, prilično ironično...
Načuo sam nešto na tu temu. Takve potvrde mi ništa ne znače. Savršeno sam svestan svoje seksualnosti i nema potrebe da se ikome pravdam, da bilo šta objašnjavam. Apsolutno sam indiferentan prema medijskim provokacijama i uvek ću biti. Ne dotiču me navodi koji su ništa drugo no izazivanje. Bavim se ozbiljnim poslovnim i životnim planovima, sredjujem svoju budućnost, koja je usredsredjena isključivo i samo na Anabelu Djogani.
Djogani ili Bukvu?
Uprkos tome što je po novinama oslovljavaju devojačkim prezimenom, Anabela je u ličnoj karti i dalje Djogani. No, kada se budemo uzeli pozabavićemo se tom temom.
.... | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Uto Sep 14, 2010 12:06 am | |
| dobrado ..ima još ali spava mi se a radim celi dan sutra, ovo je bilo bitno "isključivo i samo na Anabelu.." | |
| | | dobrado1
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Uto Sep 14, 2010 8:28 am | |
| Laguna, hvala ti za trud i napor, jer te potuno razumem kako je kad moras da radis celi da. I ja sam cesto u takvim situacijama. | |
| | | kaca Član meseca jula
Broj poruka : 247 Reputacija : 2 Datum upisa : 28.05.2010
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Uto Sep 14, 2010 12:37 pm | |
| ja sam kupila svet ali nema intervjua sa mladenom??? | |
| | | dobrado1
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Uto Sep 14, 2010 8:42 pm | |
| Kaca, intervju je bio u proslom broju. Šaljem ti lepe pozdrave. | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Ned Sep 19, 2010 8:33 pm | |
| ..sa zakašnjenjem, no ipak ima i nastavak, drugari izvinjavam se unapred...
...... Elem, Djole je nedavno spustio loptu, pa sad priča kako si dobar dečko.
Još jedna u nizu nejasnoća. kako Djole zna da sam ja dobar dečko?! nas dvojica se nepoznajemo. Ali, da je promenio priču, jeste. Neću da ulazim u priču da li je tako zbog tužbe ili se zaista pokajao što me je ni krivog ni dužnog klevetao. Nemogu više da razbijam glavu oko Dj.Dj.
Kažeš da se ozbiljno baviš poslovnim planovima. Mladen Radulovic je maneken, Anabelin menadjer ili..?
Ambicije, ambicije... Imam velike planove i sebe vidim u mnogim profesijama. U zavisnosti od razvoja situacije, svešću svoju svestranost na nešto konkretno, nešto što donosi novac. Elem, nikada nisam bio Anabelin menadjer. Našao sam se uz nju u nekom prelaznom periodu dok je enjala saradnike. Dečko sam joj logično je da joj čuvam ledja.
Kako reaguješ na konstatacije da te Anabela izdržava?
Neznam odakle nekome pravo da me komentariše. koliko para imam, to je samo moja stvar. Nisam neko ko u tom smislu voli da se eksponira, da ističe koliko i šta ima. Skroman sam i povučen. Anabela i ja već pet meseci živimo zajedno, tako da je glupo govoriti o tome ko šta i koliko plaća.
Novčanim vam je zajednički?
Da. Kažem ti od Velikog Brata živimo zajedno i sasvim je logično što je tako. Uživamo u sreci i neobaziremo se na traceve, kojih ce uvek biti. Stvarno mi nije jasno koga u opšte zanimaju takve stvari. Imam svoj dinar, a da se pravdam odakle mi i čime se bavim, ne pada mi napamet. Meni je super , hvala na brizi. U krajnjemnslucaju, nisam znao da je greh ne biti bogat.
Anabeli ne smeta sto vozis njena kola?
Koga briga da li vozim njen ili svoj auto?! Živim svoj život zbog sebe nikako zbog drugih! Poznato je da sam u kucu Velikog Brata stigao direktno sa Tajlanda i život mi se neplanirano okrenuo za 180 stepeni. Jošuvek se adaptiram na Srbiju. Zahvaljujuci popularnosti koju sam stekao u VB-u, dobio sam dve sjajne poslovne ponude. Pošto pregovori još traju, ne bih otkrivao u čemu je reč, ali čim se nesto konkretno desi, prvi ce te saznati.
Ima ju li ponude veze sa manekenstvom?
Ne, u pitanju je ozbiljan menadjerski posao. U pitanju su dve izizetne ozbiljne i jake kompanije, i stvar je prestiža biti njihov deo.
[i]Znas li da sun Anabeli pojedine koleginice skretale paznju na to da sa tobom bude obazriva jer se navodno drogiras?
Nista mi nije rekla. Istina, pre nekoliko meseci kada su pojedinci videli koliko izmedju nas dvoje sve postaje ozbiljno, počeli su tračevi. Mislim da je čak i Anabela dala neki intervju povodom toga... | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! Ned Sep 19, 2010 8:45 pm | |
|
...............Što se tiče odgovora na tvoje pitanje, isti je kao i za navode Dj.Dj..Svi nesto pametuju, daju sebi za pravo da komentarišu , tracare...
Nisi mi odgovorio,drogiraš li se?
Naravno da ne.
Ni trava?
Ne.
Nikada?
Ne.
Čak ni na Tajlandu, zemlji poznatoj po bludu i razvratu?
Čak ni na Tajlandu...Sportista sam i droga me nikada nije privlačila.
Nego, sto ne ozeni Anabelu? Najavljivali ste svadbu na leto..
Nismo odredili konkretan datum. Svadba ce se desiti kada za to dodje vreme. O tom potom.Plako. Najbitnije je da nam je zivot savrsen od kako smo u ljubavi.
Kad smo vec kod vencanja, je l te bivsa draga, takodje pevacica , zvala na svoju svadbu?
Ne, mada nisam ni ocekivao.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! | |
| |
| | | | MUSKARAC SA KOJIM SAM BIO ..NE POSTOJI! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |