Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Danasnji PRESS

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

Danasnji  PRESS Empty
PočaljiNaslov: Danasnji PRESS   Danasnji  PRESS EmptySre Sep 29, 2010 3:30 pm

29. 09. 2010
PRESS
Dara napravila darmar na promociji
Pevačica Dara Bubamara u prepunom klubu H2O pred svojim prijateljima, kolegama i saradnicima predstavila novi album u izdanju KCN rekordsa. Dara je na popularni splav došla u pratnji supruga, koji joj je tokom cele promocije pružao nesebičnu podršku
...................
Prve taktove njenog novog albuma došli su da čuju Željko Šašić, Mirza Hamzić, Slađana Ivanišević, Jovana Tipšin i Boban Rajević. Blicevi fotoaparata non-stop su sevali oko popularnog para Anabele Bukve i Mladena Radulovića, koji je na promociju stigao nešto kasnije od svoje izabranice, ali joj se ubrzo pridružio u separeu. Pored njih, u VIP ložama bili su Marina Tucaković, Đole Đogani, Aleksandar Kapriš i Ilda Šaulić.
- Postala sam ekskluzivac „Siti rekordsa" i moj novi album je zaživeo u nekom boljem svetlu. Presrećna sam što su moji prijatelji i saradnici uvek uz mene i znam da će svako od vas pronaći svoju omiljenu pesmu. Ja sam prezadovoljna, a nadam se da će publika biti još zadovoljnija. Sve što sam uradila dugujem svom suprugu i sinu Konstantinu - kroz osmeh je prokomentarisala Dara.
.............................
Voditelj programa bio je Tihomir Tepić, koji je poznatoj pevačici nesebično poželeo mnogo sreće u budućoj karijeri. U nastavku večeri klubom su se orile pesme „Sangrija", „Ona te pali", „Ti i ja minus ona", „Mili moj"... Svaku od numera atraktivne igračice ispratile su adekvatnom koreografijom, a premijerno je prikazan i spot za pesmu „Ćao amore". Ovim projektom Dara je obeležila 17 godina muzičke karijere, ali i potvrdila titulu „nestašne devojčice", koja, ako je suditi po atmosferi i raspoloženju u klubu, nikada nije bila srećnija i zadovoljnija.

http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/8/29/118375/dzoel.jpg

Razz BAŠ MI JE DRAGO ŠTO ANABELA I MLADEN IZLAZE I PROVODE SE SA SEBI BLISKIM LJUDIMA IZ PROFESIJE, A TAKODJE MI JE DRAGO ŠTO ONA NEMA PROBLEM DA BUDE NA ISTOM MESTU SA DJOGANIJEM, IAKO JE SUDSKI POSTUPAK U TOKU, NA KRAJU I ZAŠTO BI SE SKLANJALA KADA ONA NIJE NIŠTA NIKOME SKRIVILA? JEL TAKO?
Nazad na vrh Ići dole
tanja84ks
Urednik
tanja84ks

Broj poruka : 550
Reputacija : 8
Datum upisa : 21.02.2010
Godina : 40

Danasnji  PRESS Empty
PočaljiNaslov: Re: Danasnji PRESS   Danasnji  PRESS EmptySre Sep 29, 2010 5:26 pm

Tako jeeee Smile
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

Danasnji  PRESS Empty
PočaljiNaslov: Re: Danasnji PRESS   Danasnji  PRESS EmptySre Sep 29, 2010 6:47 pm

Bravo Lutkice... Tako je Smile Napred Anja, izlazi, provodi se, ma uživaj bre... Wink
Nazad na vrh Ići dole
dobrado1

dobrado1

Broj poruka : 219
Reputacija : 15
Datum upisa : 01.07.2010

Danasnji  PRESS Empty
PočaljiNaslov: Re: Danasnji PRESS   Danasnji  PRESS EmptySre Sep 29, 2010 8:52 pm

Slazem se sa vama. Treba da izlazi, provodi se i uziva. Zasluzila je.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Danasnji  PRESS Empty
PočaljiNaslov: Re: Danasnji PRESS   Danasnji  PRESS EmptyPet Okt 01, 2010 2:13 am

TaKo Je....uvek vedra ..raspolozena i leeeeeeeeeeeeeepppppa bbbbbbbreeeee!

Bili su i na promociji Ane Nikolic , slatkisi a Anja blista, gde god se pojavi!! Extra su!

https://www.youtube.com/watch?v=iz9x2woppLM
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Danasnji  PRESS Empty
PočaljiNaslov: Re: Danasnji PRESS   Danasnji  PRESS Empty

Nazad na vrh Ići dole

Danasnji PRESS
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Press-
Skoči na: