29. 09. 2010
PRESS
Dara napravila darmar na promociji
Pevačica Dara Bubamara u prepunom klubu H2O pred svojim prijateljima, kolegama i saradnicima predstavila novi album u izdanju KCN rekordsa. Dara je na popularni splav došla u pratnji supruga, koji joj je tokom cele promocije pružao nesebičnu podršku
...................
Prve taktove njenog novog albuma došli su da čuju Željko Šašić, Mirza Hamzić, Slađana Ivanišević, Jovana Tipšin i Boban Rajević.
Blicevi fotoaparata non-stop su sevali oko popularnog para Anabele Bukve i Mladena Radulovića, koji je na promociju stigao nešto kasnije od svoje izabranice, ali joj se ubrzo pridružio u separeu. Pored njih, u VIP ložama bili su Marina Tucaković,
Đole Đogani, Aleksandar Kapriš i Ilda Šaulić.
- Postala sam ekskluzivac „Siti rekordsa" i moj novi album je zaživeo u nekom boljem svetlu. Presrećna sam što su moji prijatelji i saradnici uvek uz mene i znam da će svako od vas pronaći svoju omiljenu pesmu. Ja sam prezadovoljna, a nadam se da će publika biti još zadovoljnija. Sve što sam uradila dugujem svom suprugu i sinu Konstantinu - kroz osmeh je prokomentarisala Dara.
.............................
Voditelj programa bio je Tihomir Tepić, koji je poznatoj pevačici nesebično poželeo mnogo sreće u budućoj karijeri. U nastavku večeri klubom su se orile pesme „Sangrija", „Ona te pali", „Ti i ja minus ona", „Mili moj"... Svaku od numera atraktivne igračice ispratile su adekvatnom koreografijom, a premijerno je prikazan i spot za pesmu „Ćao amore". Ovim projektom Dara je obeležila 17 godina muzičke karijere, ali i potvrdila titulu „nestašne devojčice", koja, ako je suditi po atmosferi i raspoloženju u klubu, nikada nije bila srećnija i zadovoljnija.
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/8/29/118375/dzoel.jpg BAŠ MI JE DRAGO ŠTO ANABELA I MLADEN IZLAZE I PROVODE SE SA SEBI BLISKIM LJUDIMA IZ PROFESIJE, A TAKODJE MI JE DRAGO ŠTO ONA NEMA PROBLEM DA BUDE NA ISTOM MESTU SA DJOGANIJEM, IAKO JE SUDSKI POSTUPAK U TOKU, NA KRAJU I ZAŠTO BI SE SKLANJALA KADA ONA NIJE NIŠTA NIKOME SKRIVILA? JEL TAKO?