Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

[b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
dobrado1

dobrado1

Broj poruka : 219
Reputacija : 15
Datum upisa : 01.07.2010

[b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK Empty
PočaljiNaslov: [b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK   [b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK EmptyPet Okt 01, 2010 5:00 pm

Objavljeno Oktobar 1st, 2010

PIŠE: Jelena Cvijanović

Anabela Bukva uživa na raznoraznm promocijama svojih koleginica, svuda je dobrodošla i naravno ne odvaja se od svog dragog Mladena. Iako kaže da radi svaki vikend stigne da pogleda Farmu, a za svog nekadašnjeg rođaka po bišem mužu, Bakija B3 kaže dajoj je omiljen lik!

Šta misliš o Nataliji i Bakiju?
-Mogu da kažem da su prirodni sto odsto, Baki pogotovo, super mi je.
Znači slažeš se sa lizanjem raznih delova tela?
-Nisam to ni gledala ni čula.
Objasnili smo joj…
- Au verovatno tako dižu gledanost, ako se i Sani slaže, ako im je to ok, onda je i meni, mada to nikada to ne bih radila.
Kako bi ti prošla da si tako nešto uradila dok si bila sa Gagijem?
- Užas, ubio bi me!
A da li bi ponovo ušla u neki rijaliti?
Nikada, dosta je bilo i postigla sam šta sam htela. Ljudi su me upoznali onakvu kakva sam zaista.
Ok, radiš li, ima li posla..
- Da baš dosta, u najmanju ruku svaki vikend.
Lepo, a šta bi sa tom svadbom?
- Mladen me je zaprosio ja sam pristala, samo nismo se dogovarali oko tog datuma. Lepo mi je i biće svadbe, samo još ne znam kada.
Objavljeno Oktobar 1, 2010 u 4:25 pm u rubrici Najnovije vesti

Dobro je sto nije u braku sa doticnim!!!!.. Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

[b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK Empty
PočaljiNaslov: Re: [b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK   [b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK EmptySub Okt 02, 2010 1:18 am

Hvala Dobrado1 Very Happy Ja nisam videla da si ti već objavila ovo, pa sam izbacila link na četu, ali nema veze, od viška glava ne boli...Very Happy

DObro je što se Anja na vreme izvukla iz kandži zla i što sada, posle svega, čvrsto stoji na svojim nogama... Anja samo napred, želim ti od sveg srca da uživaš, voliš i budeš voljena, bitno je da je tebi lepo, a venčanje može i da sačeka...
Nazad na vrh Ići dole

[b]Anabela: Gagi bi me ubio da sam se u braku ponašala kao Natalija, ali Saniju[/b] je to OK
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Scandal-
Skoči na: