Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
kaca
Član meseca jula
kaca

Broj poruka : 247
Reputacija : 2
Datum upisa : 28.05.2010

Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća Empty
PočaljiNaslov: Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća   Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća EmptyPon Okt 11, 2010 12:36 pm

http://www.scandal.rs/hit-dana-anabela-kupuje-mladen-placa/

PIŠE: IvanVuković FOTO: Ivan Vučićević

Šta ti je kvalitetna veza zasnovana na uzajamnom razumevanju i dogovoru! To se lepo vidi na primeru Anabele i Mladena – njih dvoje su se bez problema dogovorili da ravnopravno podele zaduženja. Recimo, kad idu u šoping, Anabela izabere stvari, a Mladen ih kupuje!
- Iako je bio Mladenov rođendan, on me je odveo u kupovinu. Pazario mi je sve, od košulje, šortsa, do čizama. On je moj najbolji stilista – kaže Anabela koja mu je rođendanski poklon uručila kada su se vratili kući.
A posle šopinga svratili su da kupe navijačke šalove, jedan reprezentacije Srbije, a drugi crveno-beli da Mladen ima potrebne rekvizite kad ide na Zvezdine utakmice. A i ona je njemu kupila – plišano srce sa natpisom volim te. Pa vi sad procenite ko je romantičniji!
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća Empty
PočaljiNaslov: Re: Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća   Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća EmptyUto Okt 19, 2010 1:44 am

Šoping je šoping, a dzentlmen je, zna se!
Nazad na vrh Ići dole

Hit dana: Anabela kupuje, Mladen plaća
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Hit dana: Anabela, umotana cela!
» Anabela:Mladen me razocarao
» raskinuki Anabela i Mladen
» Anabela: Mladen ne koristi kokain
» ANABELA I MLADEN: I U SEKSU SMO SAVRŠEN PAR!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Scandal-
Skoči na: