|
| MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU | |
| | Autor | Poruka |
---|
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Sub Nov 06, 2010 12:58 pm | |
| [center] Zahvaljujući Dragani Mirkovic i Toniju Bjeliću, Mladen Radulovićnapravio je prvi konkretan korak ka zajedničkom životu sa Anabelom.. Naime atraktivni maneken dogovorio se sa suprugom folk zvezde da iznajmi njihovu kuću na Bežanijskoj kosi, u kojoj će mu se, kako saznajemo, na proleće pridružiti bivša pevačica grupe F.DJ. sa ćerkama. "Kako sam sa Tonijem dugogodišnji prijatelj, bukvalno smo se u dve rečenice dogovorili o svim detaljima rentiranja" objašnjava Mladen i dodaje: " Kuću sam iznajmio da bih se napokon skrasio na odgovarajućem mestu ali i kako bih otpočeo zajednički život sa Anabelom. Neko vreme na Bežanijskoj kosi živeću sam, što i nije tako loše, budući da ću se narednih nekoliko meseci predano baviti sredjivanjem enterijera. Inače novine su u više navrata pisale kako Anabela i ja delimo krov nad glavom, što nema veze sa istinom. Ni moj stan u Kosovskoj ulici , ni onaj u Košutnjaku u kom su devojke nisu dovoljni za četiri osobe. S tim u vezi svoju nekretninu ustupio sam rodjenoj sestri i koncentrirao sam se na pronalazak životnog prostora dovoljno velikog za Anabelu, Lunu, Ninu i mene. Ako sve bude onako kako sam isplanirao, njih tri će mi se na Kosi pridružiti, na proleće sledeće godine, kada Anabelina starija ćerka završi osmi razred. Neću kriti da jedva čekam dan kada će mo svi biti na okupu."
Dakle , dok se ne završi školska godina, zgodni maneken, po svemu sudeći, imaće pune ruke posla. Izmedju ostalog svakodnevno će se družiti sa majstorima kako bi skockao sva četiri nivoa, na koliko se prostire 200 km kuće koju je iznajmio. Ono što je veoma zanimljivo jeste da se, osim standardnih soba, prostrane kuhinje, garderobera i kupatila na svakom spratu, u suturenu nalazi mini disko - klub!
"Taj deo sam već nazvao, fan rum jer sam odlučio, d apored šanka i kamina, napravim i mini - kafe, bioskop, zatim teretanu i zanimacije za klince...", otkriv svoje planove Radulović, dok popularna "gazdarica" Dragana Mirković iz Francuske, gde trenutno šopinguje, dodaje:
"Radujem se što će najpopularniji estradni par u Srbiji otpočeti svoj zajednički život i lsvoju jubav dići na nivo upravo u mojoj kući. Oboje su veoma dragi ljudi, kojima od srca želim sve najbolje."
Sad ne preostaje ništa drugo nego da se golupčići venčaju, a onda u kuću od 200kvadrata udome još jednog člana porodice. Recimo, bebu! | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Sub Nov 06, 2010 1:11 pm | |
| Pa to je divno Bravo za Mladena, konačno i on da uradi nešto konkretno, naravno i do sada je bio veoma pažljiv i pratio je Anju u stopu, bio uvek tu za nju, ali ovo je predivno... Sada samo treba da bude dovoljno kreativan i maštovit kako bih uredio prostor, ali verujem da će on to raditi sa puno ljubavi i pažnje... | |
| | | Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Ned Nov 07, 2010 3:59 am | |
| Nato srećna sam jer će mi postati komšije! Da li se sećaš da sam ti ispričala san koji sam sanjala negde sredinom leta, da Mladen kupuje kuću za Anabelu, njega i devojčice ...da je prostrana, sa travnatim dvorištem, za ljubimce i Nininu ljuljašku...ne sećam se detalja! Pa bas mi je drago i milo | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Uto Nov 09, 2010 12:51 am | |
| Da Lagunaaa, sećam seeeeeeeeee i mnogo mi je drago zbog tebe i tvojih snova koji će ti se ostvariti msm moraćeš me jednom pozvati u goste, da i ja osetim tu atmosferu hehe | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Uto Nov 09, 2010 4:17 am | |
| Naravno, samo da se ostvari njihov san a moj da ih mogu sresti. Ako si gledala slike sa snimanja spota na fb za pesmu Žena ratnik, frizer koji se bavio njenom kosom je sticajem sada ne bitnih okolnosti svratio u butik gde radim sa Milicom Todorović, gde je ona kupila i zaboravila šorc, a on slučajno par dana posle svratio sa svojom drugaricom koja je dugo naša mušterija. Šorc je kod Milice, ali se nadam da će on jednom doći sa Anabelom. | |
| | | ~Nata~17~ Urednik
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Uto Nov 09, 2010 11:34 am | |
| Pa što da ne?! Anja, kao i svi ostali voli da se opusti uz dobar šoping, tako da ko zna, budi redovna na poslu i možda uz malo sreće uskoro još neko svrati kod vas u butik da isproba krpice... | |
| | | sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Pon Nov 15, 2010 5:21 pm | |
| Bravo za Mladena mnogo je lepo sto je osmislio i nasao kucu za njega i devojke kako voli da ih nazove.Tako i treba osmisliti i sprovesti u delo,,, samo napred !!! | |
| | | Laguna Urednik
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU Uto Nov 16, 2010 2:34 am | |
| SAAAAAnjAAAAAAAAAAAaaa JUpiiiiiiii VRatila si seeeeee Yeeessssss! Em mi drago em i milo )))) bašššš se radujem xaxaxaxa! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU | |
| |
| | | | MLADEN SE USELJAVA U DRAGANINU KUĆU | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |