Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik”

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
aLeKsA@92

aLeKsA@92

Broj poruka : 92
Reputacija : 1
Datum upisa : 21.08.2010
Godina : 30

Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik” Empty
PočaljiNaslov: Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik”   Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik” EmptySre Nov 24, 2010 10:05 pm

https://www.youtube.com/watch?v=3me8lSqAZBI

Anabela Bukva snimila je još jedan spot. Ovoga puta ekranizovala je pesmu Žena ratnik, sa njenog prvog solo albuma Igra istine. U napuštenom hangaru u blizini KPGT-a u Beogradu, Anabela i njen dečko Mladen Radulović pokazali su svoje glumačke sposobnosti, pošto u spotu ima nekoliko scena inspirisanih filmom Mr & Mrs Smith, sa Anđelinom Džoli i Bredom Pitom u glavnim ulogama. Doduše, Mladen je očigledno bio inspirisan i čuvenim Rokijem Balboom, samo još nije jurio kokošku, al dobro sad…
Nazad na vrh Ići dole
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik” Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik”   Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik” EmptyPet Nov 26, 2010 11:45 am

Savršeni par u savršenom spotu, izgleda savršeno!!!
Nazad na vrh Ići dole

Anabela i Mladen(Roki) kao Anđa i Bred u spotu za pesmu “Žena ratnik”
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela - Ja sam zena ratnik!
» ANABELA I MLADEN KAO ANDJA I BRED
» Anabela i Mladen snimili duetsku pesmu 150 stepeni
» JA SAM ZENA RATNIK
» Zena Ratnik

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu