Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Mladen me nije povredio

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Mladen me nije povredio Empty
PočaljiNaslov: Mladen me nije povredio   Mladen me nije povredio EmptyUto Jan 18, 2011 3:58 am

Posle jedanaest meseci strasne romanse Lepa pevačica Anabela Dj. i njen verenik Mladen R.pre desetak dana doneli su odluku da se rastanu. Iako su do nedavno kovali planove o zajedničkoj budućnosti, šarmantna brineta i njen bivši partner uvideli su da su da su emocije medju njima izbledele, pa je rastanak bio jedini mogući ishod u ovom trenutku.
Uprkos tome što je trenutno sama Anabela se ne predaje patnji i sa vedrinom posmatra svaki novi dan.

Kao odrasla osoba i majka dvoje dece odavno sam naučila da se nosim kako sa dobrim tako i sa lošim momentima u svom životu. Na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo pa se i ja mirim s neminovnim osećanjima koje nam je donelo vreme.
Sama jesam ali ne tužna i očajna, jer mi ljubav i osmesi mojih devojčica svaki dan iznova govore kako ne smem ni da pomislim da budem nesrećna -
kaže pevačica za Story i ističe kako se sa Mladenom rastala bez svadje i ružnih reči.

I posle svega o Mladenu mogu da kažem samo najbolje. On je divan mladić i jedanaest meseci činio me je izuzetno srećnom ženom, ničim me nije povredio ili mi učinio nešto nažao. Baš kao što su nas posle upoznavanja u velikom bratu prošle godine ponele strasne emocije, tako je sada naišao period kada su one izbledele.
Ali odavno se čuvam velikih izjava i obećanja. Ne mogu samo nekoliko dana posle raskida da kažem kako sam potpuno sigurna da smo se zauvek rastali, jedino mogu da ponovim da se nikada ne zna šta donosi sutra i da je izmedju nas sve moguće
- iskrena je lepa pevačica koja sa svojim bivšim izabranikom i dalje održava kontakt pogotovu zbog toga što mu je poverila i da se kaomenadjer brine o njenoj karijeri.

Način na koji se Mladen bavio mojim poslom veoma mi se dopao i nema potrebe da se taj deo prepliće s emotivnim životom. Inače poslednjih dana čak i da želim ne mogu da budem neraspoložena jer sam svakodnevno sa ćerkicama Lunom i Ninom, kao uvek uspevaju da me nasmeju.
Veoma sam srećna i ponosna zbog izbora moje starije naslednice za modnu agenciju Ellite Model Look jer je poznato da samo izuzetne devojke dobijaju priliku da postanu najbolji članovi.
Podržavam je u svemu i radujem se njenim željama za zdravim napretkom. Mladaj Nina svojom nepresušnom energijom svaki moj trenutak ispunjava smehom
- objašnjava Anabela kojoj su pored naslednica najbolji lek za emotivne rane poslovni uspesi nakon što je objavila svoj prvi samostalni album Žena ratnik
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Mladen me nije povredio   Mladen me nije povredio EmptyUto Jan 18, 2011 4:02 am

Ona je jedno tako divno stvorenje. Za njihov odnos i Mladena ima samo reči hvale.

Bravo kraljice, bravo Anabela!

Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Mladen me nije povredio   Mladen me nije povredio EmptyUto Jan 18, 2011 11:39 am

Hvala Laguna !

Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: Mladen me nije povredio   Mladen me nije povredio EmptyUto Jan 18, 2011 2:55 pm

Hvala Laguna!

Anabela je još jednom pokazala kakav je osoba, da je čovek sa velikim Č, odnosno žena sa velikim Ž... Divna, nežna, uvek odmerena što se tiče izjava i pre svega ono najvažnije, uvek iskrena...

Napred Anja, samo ta ko nastavi, ovo je tvoje vreme, period u kojem ti vladaš estradom... Samo tako nastavi...!!!
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Mladen me nije povredio   Mladen me nije povredio EmptyUto Jan 18, 2011 11:49 pm

Prefinjena! Ženstvena! Sexy! Iskrena! Talentovana! Harizmatična! Divna duša!

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mladen me nije povredio   Mladen me nije povredio Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mladen me nije povredio
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Mladen me nije varao, ljubav je nestala!
» VIP VB: Mladen teši Anabelu
» gagi - mladen
» Mladen poljubio Anabelu
» Mladen se bacio na ugostiteljstvo

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Story-
Skoči na: