Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Mladen me nije povredio Uto Jan 18, 2011 3:58 am | |
|
Posle jedanaest meseci strasne romanse Lepa pevačica Anabela Dj. i njen verenik Mladen R.pre desetak dana doneli su odluku da se rastanu. Iako su do nedavno kovali planove o zajedničkoj budućnosti, šarmantna brineta i njen bivši partner uvideli su da su da su emocije medju njima izbledele, pa je rastanak bio jedini mogući ishod u ovom trenutku. Uprkos tome što je trenutno sama Anabela se ne predaje patnji i sa vedrinom posmatra svaki novi dan.
Kao odrasla osoba i majka dvoje dece odavno sam naučila da se nosim kako sa dobrim tako i sa lošim momentima u svom životu. Na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo pa se i ja mirim s neminovnim osećanjima koje nam je donelo vreme. Sama jesam ali ne tužna i očajna, jer mi ljubav i osmesi mojih devojčica svaki dan iznova govore kako ne smem ni da pomislim da budem nesrećna - kaže pevačica za Story i ističe kako se sa Mladenom rastala bez svadje i ružnih reči.
I posle svega o Mladenu mogu da kažem samo najbolje. On je divan mladić i jedanaest meseci činio me je izuzetno srećnom ženom, ničim me nije povredio ili mi učinio nešto nažao. Baš kao što su nas posle upoznavanja u velikom bratu prošle godine ponele strasne emocije, tako je sada naišao period kada su one izbledele. Ali odavno se čuvam velikih izjava i obećanja. Ne mogu samo nekoliko dana posle raskida da kažem kako sam potpuno sigurna da smo se zauvek rastali, jedino mogu da ponovim da se nikada ne zna šta donosi sutra i da je izmedju nas sve moguće - iskrena je lepa pevačica koja sa svojim bivšim izabranikom i dalje održava kontakt pogotovu zbog toga što mu je poverila i da se kaomenadjer brine o njenoj karijeri.
Način na koji se Mladen bavio mojim poslom veoma mi se dopao i nema potrebe da se taj deo prepliće s emotivnim životom. Inače poslednjih dana čak i da želim ne mogu da budem neraspoložena jer sam svakodnevno sa ćerkicama Lunom i Ninom, kao uvek uspevaju da me nasmeju. Veoma sam srećna i ponosna zbog izbora moje starije naslednice za modnu agenciju Ellite Model Look jer je poznato da samo izuzetne devojke dobijaju priliku da postanu najbolji članovi. Podržavam je u svemu i radujem se njenim željama za zdravim napretkom. Mladaj Nina svojom nepresušnom energijom svaki moj trenutak ispunjava smehom - objašnjava Anabela kojoj su pored naslednica najbolji lek za emotivne rane poslovni uspesi nakon što je objavila svoj prvi samostalni album Žena ratnik
| |
|
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: Mladen me nije povredio Uto Jan 18, 2011 4:02 am | |
| Ona je jedno tako divno stvorenje. Za njihov odnos i Mladena ima samo reči hvale.
Bravo kraljice, bravo Anabela!
| |
|
sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: Mladen me nije povredio Uto Jan 18, 2011 11:39 am | |
| | |
|
~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: Mladen me nije povredio Uto Jan 18, 2011 2:55 pm | |
| Hvala Laguna!
Anabela je još jednom pokazala kakav je osoba, da je čovek sa velikim Č, odnosno žena sa velikim Ž... Divna, nežna, uvek odmerena što se tiče izjava i pre svega ono najvažnije, uvek iskrena...
Napred Anja, samo ta ko nastavi, ovo je tvoje vreme, period u kojem ti vladaš estradom... Samo tako nastavi...!!! | |
|
Laguna Urednik
| Naslov: Re: Mladen me nije povredio Uto Jan 18, 2011 11:49 pm | |
| Prefinjena! Ženstvena! Sexy! Iskrena! Talentovana! Harizmatična! Divna duša!
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mladen me nije povredio | |
| |
|