Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost! Empty
PočaljiNaslov: Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost!   Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost! EmptyPet Jan 28, 2011 7:16 pm

Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost! Anabelasama01
Iako se pronela priča o pomirenju Anabele i Mladena, nju smo sinoć sreli na otvaranju jednog bara u Skadarliji odlično raspoloženu. Objasnila nam je, da su to gluposti, a da se sa Mladenom ni ne čuje, ni ne viđa. "Ama ja uopšte ne znam odakle takve insinuacije i kome je palo napamet da smo se nas dvoje pomirili. Ja sam više umorna od cele te priče. Strašno mi je loše. Vidite da i ne izlazim zbog toga, evo ovo je prvi put da sam negde otišla. Ta priča je završena. Mi smo raskinuli, ja sam rekla sve šta sam imala, evo zna i moj frizer sve to." pokazala je Anabela u pravcu momka koji je sedeo pored nje, na šta je on smao potvrdno klimnuo glavom. "Ne čujemo se, ne viđamo se. Jednostavno nismo više zajedno. Nije lako kad pokušavate da zaboravite neku priču, a drugi vas stalno čačkaju tu, i pričaju o nekim izmišljenim stvarima." završila je izlaganje Anabela.

Baš mi je žao, ali šta ćeš, ipak oni najbolje znaju šta je bilo i šta ne valja izmedju njih...
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost! Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost!   Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost! EmptySub Jan 29, 2011 3:04 pm

Frizer Smile kada "slučajno" navrati sa svojom drugaricom Jovanom, ne mislim na Anabelu već tamo gde je svratio sa Milicom Todorović a ona pritom zaboravila kupljeni šorc za snimanje jednog od nastupa u Grandu, e tada ću ga zamoliti da dodje sa Anjom. On koliko je frizer toliko je i stilista. Njen frizer ima lepo istetovirano početno slovo imena svoje mame! iza desnog uha!!! Bingo Very Happy

Mladen je izlazio sam, Anabela isto radi sada kada nisu zajedno. Njihova privatna stvar je ko , šta i sa kim će u provod....
Nazad na vrh Ići dole

Anabela: Ne mirim se sa Mladenom! On je prošlost!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ANABELA STRAHUJE DA IMA RAK!
» Nisam bio sa Mladenom ali znam ko jeste!
» I Anabela tuži Eru
» "Anabela se udala u tajnosti"
» Anabela operiše oči

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-
Skoči na: