Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!  Empty
PočaljiNaslov: Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!    Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!  EmptySub Feb 12, 2011 8:30 pm

Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!  Jovana-Pajic-1-copy

Iako je tokom boravka na Farmi skoro svake večeri poljupcima pozdravljala Mirka Gavrića, Jovana Pajić je ostala bez najboljeg prijatelja i producenta! Ali ne samo bez njega, ostala je i bez dva hita Ako ti je stalo i Lutke pošto će joj Mirko kao vlasnik autorskih prava zabraniti da ih ubuduće peva.
- Pošto su se posvađali, Mirko neće da joj gleda kroz prste. Jovana mu je ostala dužna pare za obe pesme i zato će dobiti zabranu dok ne isplati sve do poslednjeg dinara – kaže naš izvor.

Inače, prijateljstvo Jovane i Mirka puklo je odmah nakon njenog izlaska sa Farme. Mirko je nije sačekao u studiju u Šimanovcima pošto je bio bolestan, ali je očekivao da će ona doći kod njega.
- Mirko je pozvao srećan što je izašla i što će se ispričati posle tri meseca. Zvao je da obavezno dođe i ona mu je obećala da stiže sutradan oko 13 h. Ali nije se ni javila, niti se pojavila. Mirko je čekao do sutra ujutro, a kada je pozvao da vidi zašto nije došla, ona mu je rekla nešto u fazonu Nisam stigla, imam puno obaveza morala sam da vodim tetku u šoping - priča naš izvor.
Mirka je to strašno pogodilo jer su do Farme bili bukvalno nerazdvojni. Nije mogao da prođe ni dan da se ne vide, a telefonom su se zivkali po sto puta. I posle tri meseca u rijalitiju, Jovana odjednom nema vremena za najboljeg druga.
- To je njoj slava udarila u glavu. Televizija je čudo, do ulaska na Farmu Jovana je bila zaboravljena. Njegove pesme su je vratile u život, pa je onda urgirao da je ubace i u rijaliti - dodaje izvor.
Možda bi se Mirko i o’ladio da mu je Jovana složila neku žensku priču, porodica, dečko, trt, mrt, ali doživeo je hladan tuš kad je izostao poziv na Jovanin rođendan. To ga je mnogo zabolelo.
- Poslao joj je super poruku, poželeo joj je sve najbolje, a ona mu je na tih petnaestak redova najlepših reči i želja samo šturo odgovorila sa Hvala. E to ga je dotuklo. Nije izdržao, nego joj je odbrusio da zaboravi na njega. Bio je toliko povređen da je odmah povukao sve pesme sa jutjuba. I to nije sve, Jovanu ovih dana čeka sudska zabrana izvođenja pesama iako joj je album skoro završen - priča naš izvor.
- Nažalost, sve što ste me pitali i što ste čuli je istina. Ne mogu ništa više da vam kažem osim da sam razočaran i da mi je jako žao - potvrdio je našu priču Mirko Gavrić.

Piše: Ivan Vuković

ŠTETA, VELIKA...A MOGLI SU DA BUDU IZVANREDAN TANDEM!
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!  Empty
PočaljiNaslov: Re: Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!    Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!  EmptyNed Feb 13, 2011 3:15 am

Iznenadjena sam....neverovatno, jako mi je žao delovali su kao pravi tim, ali život nas demantuje i ide dalje..
Nazad na vrh Ići dole

Udarila joj slava u glavu: Mirko Gavrić zabranio Jovana Pajić da izvodi njegove pesme!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» 02. Još ću te voleti (duet Mirko Gavrić)
»  WEDDING SHOW: MLADEN I JOVANA PAJIĆ ZAJEDNO NA SCENI, ANABELA U PUBLICI!
» Bivši frizer mi je PUNIO GLAVU da je Mladen gej!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Scandal-
Skoči na: