Skoro dve godine nakon razvoda bivši supružnici Anabela Bukva (36) i Gagi Djogani (40) stavili su tačku na višemesečne nesuglasice uzrokovane mučnim i iznenadnim okončanjem osamnaestogodišnje ljubavne priče.Rastali su se leta 2009, a uprkos tome što je pevačica posle bračnog kraha ispričala kako ju je nekadašnji suprug fizički i psihički zlostavljao i varao, dok je on tvrdio da mu je ona upropastila život i uzela mu sve što je imao, sada je problemima napokon došao kraj.Prošlog petka na proslavi šestog rodjendana njihove mladje ćerke Nine njih dvoje su i javno pokazali da su zakopali ratne sekire i jedno drugom oprostili sve grehe.Iako je Anabela sama, a Gagi srećno zaljubljen i veren, bivši partneri u iskrenom intervjuu za Story ne kriju da se i dalje jedno pored drugog osećaju dobro,otkrivaju kako su posle brojnih nesporazuma uspostavili blizak odnos, ali objašnjavaju da li postoji šansa da jednog dana obnove zajednicu koju su negovali gotovo dve decenije i u kojoj su rodjene njihove naslednice Luna (15) i Nina (6).
Story : Na proslavi rodjendana ćerkice Nine delovali ste zaista skladno.Kako ste se proveli?
Gagi : Bilo mi je odlično.Nina je brojala dane do žurke i sve je proteklo u najboljem redu. Dobila je dosta poklona i presrećna je, a ja sam joj kupio tortu i igračku.
Anabela : Ninin rodjendan bio joj je ujedno i oproštajna žurka od vrtića u koji više ne ide. Bilo je emotivno u prisustvu tridesetak mališana na žurki u jednoj igraonici na Vidikovcu. Došli su joj drugari iz francuske škole i prezadovoljna je kako je sve proteklo.
Story: Da li je Luna brižna sestra?
Gagi: Luna brine o Nini i obožavaju se.Vole zajedničke šetnje i djuskanje.
Story: Na fotografijama za Story i dalje delujete kao lep par.Slažete li se ?
Gagi: Fotogenični smo. Anabela je i dalje lepa, a ja se sa svojih četrdeset godina dobro držim.Slažem se, i dalje smo lep par.
Story: Kako ste uspostavili normalan odnos nakon razvoda ?
Gagi : Uskoro će dve godine od razvoda.Bilo je konfuzno na početku i prve godine nakon razvoda bili smo u veoma lošim odnosima. To je bio težak period za oboje, a i za decu. Bitno je da smo mentalno zdravi i da smo u poslednjih osam meseci uspostavili normalnu komunikaciju, shvativši da su nam deca najbitnija.Ninin rodjendan je naša prva zajednička proslava nakon razvoda.
Anabela : Nije bilo lako rastati se sa čovekom sa kojim sam provela divne godine i dobili dvoje dece. Izmedju nas je dugo bilo nerazjašnjenih stvari, silnih nesporazuma i problema za koje nismo uspevali da nadjemo rešenje.Zato i jeste bilo mnogo sukoba medju nama. Bilo je potrebno da prodje vreme, da oboje prebolimo pa da se stvari normalizuju.
Story: Oko čega ste se sporili posle razvoda?
Anabela : Bili smo u lošim odnosima, ali to je zato što su rane bile sveže. Hvala Bogu, sve je to iza nas.Već dve godine nismo u braku i shvatili smo da je zbog decenajvažnije da budemo u dobrim odnosima.Deca su dovoljan razlog da prevazidjemo sve nesuglasice i trudićemo se da tako i ostane do kraja života.
Gagi: Srušila se iluzija o braku kakav sam zamišljao i imao. Bilo nam je veoma teško da prebrodimo razvod jer smo trpeli medijsku presiju.
Story : Anabela, kako ste regulisali obaveze oko dece sa Gagijem? Plaća li on redovno alimentaciju i koliko često vidja decu?
Anabela: Gagi i ja smo se sporazumno razveli.Dogovor je takav da se sa decom provodi onoliko vremena koliko želi i kada želi.Nekada je to dva sata nedeljno, nekada dva sata dnevno.Sve se u našem rasporedjivanju obaveza oko dece dešava spontano.Kada je reč o alimentaciji, stvari ne postavljam na formalan način. Nebitno je ko deci daje više, a ko manje. Bitno je da im ništa ne nedostaje,da radosno idu u škole koje vole i da su ima roditelji konačno u harmoničnom odnosu.
Story: Postoji li šansa da obnovite vezu?
Anabela : Gagi i ja se već duže vreme odlično slažemo i učestvujemo u svemu što se dešava našim naslednicama.Moj bivši suprug nije bio gost na proslavi rodjendana, već roditelj,ali nije istina da smo obnovili romansu, kao što se spekuliše.
Gagi: Prema Anabeli ne gajim nikakve emocije, osim kao prema majci naše dece. Poštujem je i kao prijatelja ću je voleti do kraja života. Poznajem je od sedamnaeste godine i proveli smo pola života zajedno. Ne mogu o njoj da mislim ništa loše. Kada se posvadjamo, odmah sutradan me prodju loši osećaji i odljutim se.
Story: Gagi, zaplačete li i danas kada gledate fotografije iz perioda kada ste bili u braku ?
Gagi: Da, ima povremeno takvih momenata.Često se setim kako nam je bilo lepo, gde smo sve putovali, kako smo se voleli i smejali. Nekoliko puta sam i plakao nad zajedničkim fotografijama i lepim sećanjima.
Story: Anabela, možete li da kažete da ste Gagiju oprostili sve grehe iz prošlosti?
Anabela : Da, posle svega mogu da kažem da sam mu sve oprostila.Nisam osoba koja može da se sveti ili da kažnjava, već jednostavno opraštam zbog same sebe, jer se tako bolje osećam u svojoj koži. Sigurno bi mnogi rekli da je to glupo, ali ja smatram da ne treba da budem zlopamtilo. Sa Gagijem sam dobila najvrednije što imam u životu- svoje ćerke i upravo zbog njih dve moram da imam veliko srce.
Story: Na koga deca liče ?
Gagi: Svi kažu da Nina liči na mene, a Luna na Anabelu. Srećan sam što su nam deca ostala normalna, uz sav medijski pritisak koji su trpela. Anabela i ja smo konačno shvatili da moramo da živimo za naše ćerke. Deca nas jesu pomirila, ali ne mogu tek tako da odu u zaborav ni gotovo dve decenije provedene sa Anabelom.
Anabela: Kada je reč o genetskim karakteristikama, lepo smo se podelili.Nina je tamnoputa na Gagija, dok Luna ima plave oči na mog dedu.
Story: Gagi,trenutno ste u vezi sa češkom manekenkom.Da li je istina da ste se verili?
Gagi: Da.Reč je o Heleni Varovoj sa kojom se zabavljam sedam meseci.Lepo mi je u vezi na daljinu i često je obilazim u Češkoj.
Story: Anabela. jeste li vi ponovo zaljubljeni nakon raskida veridbe sa manekenom Mladenom Radulovićem?
Anabela: I dalje sam sama i ništa ne planiram.Ništa ne očekujem i pošto sam se suočavala sa emotivnim razočaranjima,sada sam opreznija.Najbitnije je da sam zdrava, raspoložena, puna pozitivne energije,snage,entuzijazma.Imam više vremena za drugarice i kafenisanje,odvožavanje i dovožavanje dece u školu i iz škole. A uz to i za poneki flert sa muškarcima,a to mi je uvek veoma zabavno.
Story: Poveravate li se sada jedno drugom ?
Anabela : Bila sam prva koja je saznala da Gagi ima novu devojku, kao i ostale detalje iz njegovog intimnog života.Drago mi je što sada možemo da razgovaramo o svemu, pa i o novim ljubavima jer smo prijatelji.
Story: Sa Gagijem ste ponovo u bliskom odnosu, dok vam je Mladen i posle kraha veze ostao menadžer.Kako uspevate da negujete korektne odnose sa bivšim partnerima?
Anabela: Pristupila sam problemu na pravi način u oba slučaja.Nema razloga da ne ostanem u prijateljskim odnosima sa nekim sa kim sam delila intimu.Dete sam razvedenih roditelja i svesna sam koliko znači normalan odnos kakav su oni posle svega imali.Trudim se da neke njihove postupke primenim i u svom ljubavnom životu.
Story: Gagi, zbog čega tražite novu pevačicu zasvoju grupu Fanky G?
Gagi: Ugovor aktuelne pevačice Marine ističe u junu.Želim pevačicu koja podiže gledanost pošto se ponekad prilikom javnih nastupa zbunim,ali me publika voli.Želim pevačicu koja privlači pogled mase.
Razgovarao: Nikola Rumenić