Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela zbog dečka napušta Srbiju?!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
tanja84ks
Urednik
tanja84ks

Broj poruka : 550
Reputacija : 8
Datum upisa : 21.02.2010
Godina : 40

Anabela zbog dečka napušta Srbiju?! Empty
PočaljiNaslov: Anabela zbog dečka napušta Srbiju?!   Anabela zbog dečka napušta Srbiju?! EmptySub Maj 14, 2011 12:27 pm

Pop pevačica i bivša učesnica rijalitija „Veliki brat" Anabela Bukva (35), koja je nedavno otpočela ljubavnu vezu sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Sašom Nedeljković (27), poručuje da bi zbog muškarca kog voli bila u stanju i da napusti Srbiju. “Istina je da sam otpočela romansu sa Aleksandrom, ali zbog toga što želim da na neki način svoju privatnost sačuvam od očiju javnosti izbegavam da pričam na temu naše veze. Mogu da vam kažem da se divno osećam, a celokupan ishod naše priče u budućnosti mi uopšte nije bitan”, ispričala je seksepilna pevačica za “Press reviju”. Na pitanje da li bi zarad novopečenog izabranika napustila sve u Srbiji i otpočela nov život u Moskvi, gde jedan od naslednika imperije Karić živi i radi, Anabela kaže da podržava žene koje zarad ljubavi sve urade. ”Trenutno moj život i karijera vezani su za Srbiju. O životu u bilo kojoj drugoj zemlji trenutno ne razmišljam, prevashodno zbog mojih devojčica koje su mi epicentar i najvažnije u životu. Inače, nemam ništa protiv toga da žena zbog ljubavi uradi baš sve”, kaže pevačica, i tvrdi da je uvek znala da se bori za ljubav prema jačem polu. "Za muškarca koga volim spremna sam baš sve da uradim, zato što pripadam onoj grupi žena koje vrlo dobro znaju da se bore za ljubav. Za ženu kao što sam ja emocije i ljubav su osnova života i postojanja. Uvek sam znala da se izborim za čoveka kog volim”, kaže Anabela i dodaje da uskoro izlazi duetska pesma sa Mirkom Gavrićem „Paparaci". “Mirko i ja smo se dobro ušemili što se dueta tiče, pa uskoro objavljujemo drugi po redu, koji se zove „Paparaci". Sigurna sam da će se svideti publici jer je pesma 'Nije do nas' naišla na odličan prijem kod svih fanova”, zaključila je Bukva.
Nazad na vrh Ići dole
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Anabela zbog dečka napušta Srbiju?! Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela zbog dečka napušta Srbiju?!   Anabela zbog dečka napušta Srbiju?! EmptyNed Maj 15, 2011 11:19 pm

Novi decko .....Anja blista.... poruka osvemu tome Very Happy ...novi singl jedva cekam da cujem kao i svi fanovi Anje Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole

Anabela zbog dečka napušta Srbiju?!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ANABELA ima novog dečka?
» Anabela operiše oči
» ANABELA STRAHUJE DA IMA RAK!
» 03. Zbog tebe
» I Anabela tuži Eru

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu