Da se njih dvoje zaljube jedno u drugo bilo je dovoljno samo nekoliko dana provedenih u kući Velikog Brata. I za razliku od Mladena, koji je leptiriće u stomaku pustio da švrljaju, Anabela je čudnu aritmiju pripisivala uzbuđenju zbog kamera koje su je pratile 24 sata na dan. Međutim, istinu, koju je najpre priznala sebi, a onda podelila i sa širokim auditorijumom, on je dočekao raširenih ruku. I više je nije pustio iz zagrljaja. A onda su se kamere ugasile i njih dvoje su se vratili u stvarnost. Kako zasad stvari stoje, kod njih je proleće već stiglo... I vrbopuc!
Golupčići, kako je po povratku u „stvaran“ svet?
Anabela: Totalna konfuzija - radost, strah, neizvesnost...
Mladen: I ja sam već danima u haosu. Nećeš verovati, ali pomalo mi nedostaje ona atmosfera iz Kuće, dragi ljudi... Bogu hvala, imam Anabelu, pa je sve mnogo lakše.
Jeste li zadovoljni medijskom slikom koja je tokom četiri nedelje o vama stvorena?
Anabela: I više sam nego zadovoljna, a dodatno su me ohrabrili pozitivni komentari koji su me po izlasku iz Kuće sačekali. Srećna sam što su ljudi na pravi način shvatili svaki moj potez, što će reći da je sve što sam radila bilo krajnje ispravno i na mestu. Moja misija je ispunjena - razbila sam predrasude o sebi. Neću preterati ako kažem da se osećam moralnim pobednikom!
Mladen: I ja sam veoma zadovoljan. Trudio sam se da budem iskren, da na određene situacije reagujem kako bih i napolju. U nekim momentima pribegavao sam samokontroli, ali ne u smislu foliranja, već samo puke svesnosti da su kamere oko nas. Najvažnije je da sam iz Kuće izašao čistog obraza, o čemu svedoče brojni pozitivni komentari. Takođe, ljudi su me malo bolje upoznali, budući da sam im pre „Velikog brata“ bio samo tamo neki maneken kojeg su viđali po novinama.
Pre će biti da su te znali kao bivšeg dečka Seke Aleksić.
Mladen: Na tu temu ću reći samo jedno, i to poslednji put. Uspeo sam u svojoj nameri - ušao sam u Kuću kao bivši dečko Sele Aleksić, a izašao kao Mladen Radulović, inteligentan i fino vaspitan momak.
Momak koji voli da orgija...
Mladen: Pusti to, mladalačko zezanje... Sa tim devojkama nisam imao apsolutno ništa! Njih dve su samo moje dobre drugarice sa kojima sam se blesavio pred fotoaparatom.
Bije te glas da si muška sponzoruša.
Mladen: Zarađujem od svoje šesnaeste godine, tako da i ta priča pada u vodu. Neću kriti, bio sam u hiljadu situacija koje sam mogao da iskoristim, da ne kažem unovčim, ali sam uvek imao svest o tome da ne želim da se postidim sebe kada se pogledam u ogledalo. Ponižavajuće je sa nekim biti samo zbog novca. Na kraju krajeva, da sam zaista sponzoruša, zar misliš da bih učestvovao u „Velikom bratu“? Ne, sigurno ne bih.
Seka zarađuje samo tako, puna je keša...
Eto, zar to nije još jedan dokaz u moju korist? Da mi je samo novac cilj, nastojao bih da ta veza i danas traje. Ne da mi novac nije prioritet, nego... Emocije su svetinja! Ma kakav da sam muškarac i mačo men, ne libim se da ih pokažem.
Anabela, neke tvoje koleginice su na nož dočekale vest da si se smuvala sa Sekinim bivšim.
Anabela: Jao, bože, kakva glupost! Seka i ja nikada nismo bile bliske prijateljice, a to što se bavimo istim poslom nije razlog da odbijem muškarca sa kojim je ona bila. Šta sve neću čuti... Lažnih moralista mi je preko glave!
Mladen: I mene smaraju zašto sam se opet odlučio za pevačicu, a ne za manekenku recimo. Ljudi, devojke biram srcem, a ne na osnovu njihovih profesija. Čim sam video Anabelu, osetio sam nešto čudno, osetio sam potrebu da je zaštitim... Vremenom je to preraslo u nešto mnogo, mnogo veće.
Ako je tako, zašto je nisi štitio kada ju je Boki napadao?
Mladen: „Veliki brat“ je šou u kojem su pikantne situacije najzanimljivije. Takođe, poželjno je da svako pokaže svoj stav, karakter. Hiljadu puta sam stao u Anabelinu zaštitu i svađao se zbog nje ne samo sa Bokijem... Ali, nisam baš na svako peckanje skakao i vadio oči.
Anabela, prve nedelje si bila izuzetno bliska sa Bokijem. Gde je zapelo?
Anabela: Mnogo mi je značio i prijao. Što se sukoba tiče, sve ste videli. Da li sam uradila nešto ružno? Ništa! Da li je to što sam promenila emocije prema Mladenu razlog da me prijatelj osudi? Valjda treba da je srećan zbog mene...
Kako da bude srećan kad se i on primio na Mlađu?
Anabela: Dok mi Bojan to ne prizna, ne želim da verujem da je tako.
Mladen: Takođe.
Nego, šta ti je trebala ona izjava „Neka me i Mladen gazi, navikla sam“?
Anabela: Bio je to moj odgovor na pitanje zašto me Mladen nije branio u sukobu sa Bokijem. Rekla sam da mu ne zameram jer sam navikla da me gaze.
Misliš da je okej što te tvoj muškarac u jednoj takvoj situaciji nije zaštitio?
Anabela: Okej, nije mi bilo svejedno. Ali, kao što je Mladen to već rekao, stao je u moju odbranu u hiljadu drugih situacija, ali to nije emitovano.
Gagi misli da ti ne treba Mladen, kako reče, „Sekin škart“.
Anabela: I ja sam mislila da imam tip muškarca, kad ono... Hemija je čudo!
Mladen: Dobro, i? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja sa tim Gagijem nemam nikakve veze, već isključivo i samo sa Anabelom.
Priča se da je Gagi bio očajan gledajući ženu sa kojom je proveo 15 godina kako spava sa drugim muškarcem.
Anabela: Žao mi je što se osetio tako, mada nije imao razloga za to. Naša priča je odavno završena i nikada, ali nikada mu nisam dala nijedan motiv da pomisli da se ikada možemo pomiriti. S jedne strane ne vidim zbog čega je plakao za mnom, a s druge... razumem ga.
Kad smo već kod Đoganijevaca, Đole reče da si loša majka koja ne pominje svoju decu.
Anabela: Ne pada mi na pamet da se pravdam Đoletu Đoganiju!
Okej, ja te pitam zašto ih nisi pominjala.
Anabela: Bilo bi glupo da sam kukumakala za decom koja su živa i zdrava i da na taj način sakupljam poene. A da sam ih pominjala, jesam, i to vrlo često. To će ti potvrditi ukućani, svi do jednog. Takođe, često su me obaveštavali da su Luna i Nina dobro.
Nego, zašto gledaoce „Velikog brata“ niste počastili seksom uživo?
Anabela: Daleko bilo! Ni na sekund nisam gubila svest o kamerama.
Mladen: Kakav crni seks... Ništa od toga! Evo, imam i dokaz... (Pokazuje neiskorišćen prezervativ koji mu je po ulasku u Kuću poklonio Veliki Brat)
Ali, prvi seks je pao...
Mladen: Dobro...
Anabela: Pa sad...
Nisam završila! Prvi seks je pao odmah posle žurke u jednom hotelu.
Mladen: Dobro, i?...
...nastavak intervjua pročitajte u novom broju "Sveta"