Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!

Ići dole 
+2
Laguna
DEKY
6 posters
AutorPoruka
DEKY
Urednik
DEKY

Broj poruka : 347
Reputacija : 3
Datum upisa : 10.09.2009
Godina : 34

SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! Empty
PočaljiNaslov: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 3:14 pm

postavicu samo neka pitanja vezana za Anabelu...
Nakon što se razvela od Gagija, zbližila si se sa Anabelom. Pričalo se čak i da ćete snimiti duet.
Ma ne, to je bila ideja Lee Kiš. Ali, da je Anabela insistirala da to uradimo, pristala bih, zašto da ne.

Verovatno je odustala od te ideje jer si, dok je bila u „Velikom bratu“, javno iskritikovala njeno ponašanje.
Nikada je nisam osudila! Reč o njoj nisam rekla. Zar da osuđujem ženu koja ima trideset sedam godina? Njen život, njena stvar.

Možeš li sebe da vidiš u Anabelinoj emotivnoj situaciji?

Za mene je dno dna šetati deset godina mlađeg frajera...
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 10:03 pm

affraid
Nazad na vrh Ići dole
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 10:56 pm

www.tracarenje.com

Najpopularnija srpska folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, tradicionalno je proslavila rođendan u svojoj vili na Autokomandi. Proslavi, koja je organizovana u klubu njene kuće, pristustvovale su brojne kolege, među kojima i: Goga Sekulić, Marina Tucaković, Mira Škorić, Ana Bekuta, Seka Aleksić, Anabela i Mladen Radulović a goste je zabavljao "Alegro bend".

Vesela atmosfera je dostigla svoj vrhunac kada se slavljenica latila mikrofona, a malo posle ponoći je i isekla tortu i otvorila šampanjac. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, kada su svi bili iscrpljeni jer su sve vreme igrali i veselili se. Zanimljiv je bio susret nekadašnjih verenika Seke Aleksić i Mladena Radulovića.
Nazad na vrh Ići dole
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 10:59 pm

Sram te bilo Sladjo Delibašić!!! A ti dok si bila sa oženjenim čovekom Nikolom Sandulovićem od koga si se ogrebala za džip, bundu i nakit, niko nije smeo da ti prigovori i reč kaže...Pa i ti imaš dve ćerke, i one su to videle i upoznale "maminog dečka", koji je kod kuće imao ženu i decu, a ti ćeš nešto da pričaš za Anabelu...Pa Mladen bar nije oženjen, momak je, uz to lep, mlad i uspešan i voli Anabelu. Jel ti krivo?
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 11:20 pm

Ooo pa jel' Slađa to malo ljubomorna što naša Anja šeta i uživa u ljubavi sa Mladenom?! Ma da, sigurno je da jeste, pa ona nema koga da šeta, a teško da i nju hoće neko da šeta... Pa mislim budimo realni, niko nije lud da joj izigrava sponzora...
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 11:38 pm

Lutkice i Nato Smile)))...bas je izabrala momenat kada ce da padne nisko i zabada niske udarce, prostakluk...jos se hvali kako ide i gostuje sa bivsim muzem i njegovom sadsnjom zenom, sazalio se pa da ona oseti malo scenu....otuzna je!
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptyUto Jun 15, 2010 11:55 pm

Ma ona je pravo razočaranje... Vidi se ko je prava osoba i ko ima svoje JA a ko se uvlači Đ.Đoganiju znate već gde... Anja ima svoje JA, ima svoje stavove i drži ih se. Napustila je grupu Funky G i već svima dokazala da vredi mnoga više neko što su mnogi mislili... Dok Slađa umesto da gleda svoja posla i da brine o svojoj karijeri, ona ide na nastupe sa bivšim, pa to nema nigde..... Stvarno RAZOČARAVAJUĆE sa njene strane!
Nazad na vrh Ići dole
tosamja

Broj poruka : 17
Reputacija : 1
Datum upisa : 31.03.2010

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptySre Jun 16, 2010 3:28 pm

a dal se Sladja dogovorila sa njenim bivsim da u isto vreme pljuju po Anabelu?
Nazad na vrh Ići dole
butterfly

Broj poruka : 38
Reputacija : 1
Datum upisa : 23.02.2010

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! EmptySre Jun 16, 2010 6:50 pm

Lutkice naravno da joj je krivo! Ljubomora izvire iz svake njene reči. Pa Anabela je i na poslovnom i na privatnom planu postigla uspeh o kome ona može samo da mašta.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!   SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA! Empty

Nazad na vrh Ići dole

SLAĐANA DELIBAŠIĆ: ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Svet - Sladjana Delibasic - ANABELA I MLADEN SU MI DNO DNA
» ANABELA I MLADEN SNIMILI DUET
» Anabela i Mladen: Muke s murjom
» ANABELA I MLADEN KAO ANDJA I BRED
» Anabela kod kuće, Mladen u provodu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Svet-
Skoči na: