DEKY Urednik
Broj poruka : 347 Reputacija : 3 Datum upisa : 10.09.2009 Godina : 34
| Naslov: ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU! Uto Mar 16, 2010 12:35 pm | |
| Dok javno tvrdi da joj šalje čestitke povodom učešća u „Velikom bratu“, Đole Đogani privatno Anabeluzatrpava opominjućim i gotovo pretećim porukama! A da je tako, uverili smo se i sami, i to u momentu kada je pevačica bila na slikanju za naš list. Ni ne sluteći da mu se bivša snajka nalazi u društvu novinara „Sveta“, Đole joj je poslao poruku koja je sve samo ne prijateljska. „Anabela, znam da ćeš ovo shvatiti kao i sve do sada, da te napadam, ali ja samo želim da neke stvari postavimo kako treba. Kako vidim, ti to ne znaš ili ne želiš, jer ti tako više odgovara. Elem, radi se o tvom javnom predstavljanju kao Anabela Đogani. JAVNO NE MOŽEŠ da budeš Đogani, jer sam ja napravio taj BREND. U javnosti dolazi do haosa, jer ljudi više ne znaju ni ko, ni šta. Na ’jutjubu’ možeš pročitati komentare ispod one tvoje balade, pa će ti biti jasnije... Ja ne želim da delim moj brend i prezime sa tobom, jer kad ukucaš Đogani izlaze tvoje i moje pesme... BILO BI FER da vratiš svoje prezime kao sve naše bivše, IVANA, SLAĐANA... Nemaš razloga da ga uzimaš iz koristi, jer ti nisi dobra sa nama, i nisi NAŠA! Nisam ga ostavio ni svojoj Slađi, koja je doprinela BRENDU, pa ga nećeš ni ti uzeti, jer je to moje! Uzmi Fanki Dži... Učini to, jer tek je počelo ludilo i ne želim da budem deo toga... Ako želiš, možemo pričati, možemo se videti...“, napisao je Đole u SMS „čestitki“ koju prenosimo u integralnoj verziji uz lektorsku korekciju. A da se Đole ostrvi na bivšu snajku odlučio je još onomad kada se Anabela razvela od Gagija, a javnost se stavila u ulogu sudije - ko je i za šta kriv! Ne želeći da sa njom ulazi u bilo kakvu priču, kontaktirao je njenog menadžera Sašu Obradovića i zahtevao da mu ovaj obeća da će pevačici zabraniti korišćenje prezimena Đogani, ali i da se dogovore o zakopavanju ratnih sekira budući da je u tom trenutku sve prštalo od uvreda koje su jedni drugima familijarno upućivali. I dok je Anabela ćutala kao zalivena ne želeći da odgovara ni na surove prozivke koje je karakterišu kao lošu, neodgovornu i razuzdanu majku, sasvim je evidentno ko je prvi povukao nogu i prekršio dogovor. „Dogovor je bio krajnje jednostavan - da sve što se dešava između Anabele i njenog bivšeg muža rešavaju isključivo njih dvoje, jer je to samo njihova privatna stvar. Tu nema mesta ni za kakav sud ni polemiku njegovog brata, a još manje moju. Neću da komentarišem ničije izjave, samo ću javno da apelujem na sve novinare i gazde diskoteka da uz Anabelino ime ne stavljaju ’to’ prezime, zato što ’to’ prezime niti je na plakatima, niti se ona igde tako predstavlja. Takođe, cilj nam je da se vremenom što više ogradimo, a na kraju i sasvim izbišemo ’to’ prezime uz njeno ime. Ona je dovoljno prepoznatljiva samo kao Anabela. Uprkos svemu, stava sam da sada uopšte ne bismo pričali o ovome da nije bilo Anabelinog učešća u ’Velikom bratu’ i njenog izuzetnog uspeha i popularnosti, što, složićete se, može da zasmeta“, rekao je menadžer poznate pevačice Saša Obradović... ...nastavak pročitajte u novom broju "Sveta" | |
|
sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU! Uto Mar 16, 2010 1:26 pm | |
| Anabela uzivaj,nemoj trositi pozitivnu energiju na ovakve likove. | |
|
pirueta
Broj poruka : 3 Reputacija : 0 Datum upisa : 22.02.2010
| Naslov: Re: ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU! Uto Mar 16, 2010 2:35 pm | |
| O, Boze koliko samo ljubomore, zavisti !!!! Samo naprijed Anabela oni ti stvarno nista ne mogu... | |
|
butterfly
Broj poruka : 38 Reputacija : 1 Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU! Uto Mar 16, 2010 9:18 pm | |
| Ma jak mi je brend prezime Djogani. Jedino u cemu se slazem sa ovim “DZoletom“ je da Anabela treba da brise ovo prezime, samo sto su moji i njegovi razlozi za to totalno suprotni. | |
|
~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU! Uto Mar 16, 2010 9:53 pm | |
| Anja ne obraćaj pažnu na ovako ograničene ljude kao što je Đole Đogani... I najbolje znaš ko si i šta si, zato uživaj u svom životu, a ostali mogu samo da ti zavide... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU! | |
| |
|