|
| [b]Neda Ukraden isprozivala Anabelu i Natasu![/b] | |
| | Autor | Poruka |
---|
dobrado1
Broj poruka : 219 Reputacija : 15 Datum upisa : 01.07.2010
| Naslov: [b]Neda Ukraden isprozivala Anabelu i Natasu![/b] Čet Okt 28, 2010 8:37 pm | |
| “Verujem da ste minornim prostorom u vašem listu hteli da me ponizite. Iako znam da nemam karijeru kao Anabela Bukva, ni opus kao Nataša Bekvalac, to poniženje neću vam oprostiti. Neka vam je na čast!“, glasi SMS poruka koju je Neda Ukraden uputila redakciji jednog nedeljnika koji je nedavno glamuroznim partijem proslavio svoj peti rođendan, a u čiji je posed “Svet plus“ došao.
Da, to što je u poznatom magazinu sa rođendanske žurke objavljena samo jedna fotografija poznate pevačice, dok su se gore joj pomenute koleginice osmehivale sa čak nekoliko stranica, Nedi je bilo sasvim dovoljno da takvo stanje stvari okarakteriše kao atak na njen lik i delo. Pored toga, sigurno je da stotinak zvanica koje su uveličale pomenuti hepening nikako nije moglo da ima isti tretman i dobije identičan prostor u novini, pa ne sumnjamo da će burna reakcija poznate brinete verovatno mnoge iznenaditi, neke čak i šokirati. Ali, to na stranu. Koncentrišimo se na Anabelu i Natašu. Nedo, da nisi ljubomorna na mlade koleginice?
“Na koga da budem ljubomorna?! Da se razumemo, obe su slatke i simpatične, a ja odlično znam koliko je ženama teško da održe karijeru, a da pri tom neguju porodicu i podižu decu. Nego, ja sam zbog te žurke prešla put od 700 kilometara jer sam trenutno na velikoj koncertnoj turneji, jurila sam garderobu, morala sam kod frizera, šminkera... Ako sam negde pozvana, ja ću to maksimalno ispoštovati, i upravo to sam i učinila. Nemam vremena niti želim da glumim neku veštačku, prenapumpanu zvezdu koja po ceo dan sedi kod kuće i macka nokte“, objašnjava pevačica u svom stilu, tvdeći da sujeti tu nema mesta, ali ne odustajući od svog isključivog stava da je naše kolege nisu ispoštovale na način kakav dolikuje zvezdi kao što je ona!
“Najpre, oni koji me ne cene, ne treba da me zovu na svoja slavlja, još manje da računaju na saradnju sa mnom. Svesna sam da sam veoma aktuelna i da trenutno imam jedan od najvećih hitova na Balkanu. Oni koji to znaju – znaju, a ovi ostali neka pišu neke druge stvari. Nije teško sabrati dva i dva i videti ko je šta ostavio iza sebe. Možda se to nekome ne sviđa, ali fakat je tako. Broj prodatih ploča, nagrade, karijera koja traje...
| |
| | | Lutkica
Broj poruka : 238 Reputacija : 19 Datum upisa : 25.03.2010 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: [b]Neda Ukraden isprozivala Anabelu i Natasu![/b] Sub Okt 30, 2010 6:36 pm | |
| U vezi izjave Nede Ukraden osećam potrebu da prokomentarišem...Niko ne osporava vrednost i značaj ove sarajevske pevačice sa stalnim mestom boravka u Beogradu (ali i Zagrebu), njen minuli rad i staž na estradi, sve je postigla svojim trudom i radom, ali dozvoliće, svako ima svojih 5 minuta radovanja u životu, uspone i padove, pa tako i ove mladje po stažu, pevačice, koje traže svoje mesto pod suncem, na estradi, gaze hrabro i svesno, trenutno su u žiži popularnosti, pa nije ni čudo što su svi objektivi paparazza upereni u njih ma gde se pojavile! Šta je tu loše, pa sada je njihovo vreme, a vreme Nede Ukraden je bilo "ono pravo" kada je pevala drugu Titu - "Drugarice, posadimo cveće, kuda vojska druga Tita kreće..." i tako dalje...Neda nikako da shvati da je dama u godinama, i da nije više "cica" za kojom se seku vene, a ove mlade i leše žene to sada jesu. Da Nedi ne bude krivo što nije ispoštovana, treba da bira gde se pojavljuje, kako i sama kaže, a ne sa gomilom mladih i lepih zvezda u usponu, jer je logično da će svi gledati u njih a ne u nju.
Anabeli, naravno, sve najbolje na estradnom putu, i ne treba da se obazire na zlobne komentare, sada je njeno vreme i treba da ga iskoristi. Baš kao što je svoje vreme iskoristila i Neda Ukraden sedamdesetih godina prošlog veka, zajedno sa pok.Djordjem Novkovićem. | |
| | | sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: [b]Neda Ukraden isprozivala Anabelu i Natasu![/b] Pon Nov 15, 2010 5:55 pm | |
| Neda je 80-tih i 90-tih bila u medijskoj paznji kako zbog svojih koncerata,lepih pesama,lepog izgleda tako i medijski bila zanimljiva zbog njenog privatnog zivota.Iz tog razloga treba sama da zna kako funkionise estrada da su svi tu da se izbore da bude njihovih 5 minuta.Ali ovde su Anabela i Natasa bez razloga navedene. Anja je neko ko svojom lepotom,sarmom,jednostavnoscu i dobrotom zasluzuje da bude medijski ispracena onako kako zasluzuje.Ako je Neda sa nekom ironijom prozvala Anjinu karijeru mora se priznati da Anja ima 16 godina rada na estradi ,to nije nikako zanemarljiva karijera. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: [b]Neda Ukraden isprozivala Anabelu i Natasu![/b] | |
| |
| | | | [b]Neda Ukraden isprozivala Anabelu i Natasu![/b] | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |