sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Anabela: Mladenova i moja ljubav je pobedila! Uto Apr 27, 2010 9:18 pm | |
| Ukoliko je neko od učesnika mnogobrojnih rijaliti programa koji se emituju na našim televizijama profitirao, ne vezeno za novac, onda je to Anabela Đogani. Početkom godine u "VIP Velikom Bratu“, započela je vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem, koja je opstala i po završetku rijalitija. " Nagrada za najlepšu ljubavnu priču koju smo dobili nas dvoje sinoć, zapravo je pobeda Mladenove i moje ljubavi. Ljudi su glasali, a meni je to potvrda. Jer, ti isti ljudi mogli su od samog početka da prate razvoj naše ljubavne priče: prvi pogled, prvi dodir, prvi poljubac, prvi zagrljaj, prvu zajedničku noć provedenu u istom krevetu i sve ono što je bilo u kući Velikog Brata. Iskreno, naša ljubav nije naišla ni na kakvu prepreku. Čini mi se kao da smo predodređeni na našu vezu. Sve je nekako bilo mnogo jače kada smo izašli, kada smo mogli da odahnemo i spustimo ručnu i da konačno kažemo i pokažemo ono što zaista osećamo. Najlepše od svega je što se potvrdilo da su emocije zaista iskrene i jake“, kaže Anabela za "Tračaru“. Na pitanje da li prate rijalitije "Moja desna ruka“ Mladenove bivše devojke Seke Aleksić i "Farmu“ u kojoj je jedan od farmera njen bivši suprug Gagi, pevačica odgovara: " Gleda se u našem domu sve što je interesantno. Nažalost nemamo dovoljno slobodnog vremena u tom periodu dana da sedimo kraj televizora, uglavnom imamo neke obaveze vani, ali kada imamo vremena pogledamo i njen rijaliti. Što se Gagija tiče, mene je lično pozitivno iznenadio. Vidim da se odlično prilagodio i snašao, što mi je posebno drago. Ušao je na imanje da bi promovisao svoju grupu i svoj novi CD sa novom pevačicom. Zameram mu što na tome ne radi više, jer ima jako dobar album i što se tog dela tiče ima zaista šta da kaže i pokaže“, kaže Anabela. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us | |
|
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| |