DEKY Urednik
Broj poruka : 347 Reputacija : 3 Datum upisa : 10.09.2009 Godina : 34
| Naslov: Aida Bukva: Moja sestra Anabela nije laka žena! Sre Feb 17, 2010 12:51 pm | |
| Anabela Đogani i Mladen Radulović konačno su se prepustili emocijama - u noći između nedelje i ponedeljka iskoristili su priliku da se se sočno poljube tokom izvršavanja zadatka u „Velikom bratu"! Anabelina sestra, glumica Aida Bukva (24), tvrdi da se pevačica plaši da započne ozbiljnu vezu sa manekenom. - Anabela ima neku kočnicu u glavi, koja joj s vremena na vreme proradi pa ne mogu da provalim da li joj se Mladen sviđa. Ona je u grču jer je konzervativna i verovatno se sve vreme pita šta bi njene ćerke rekle za njeno ponašanje. Laska joj Mladenovo udvaranje i, kao svakoj ženi, diže joj samopouzdanje, ali mislim da se on mnogo više zaljubio u nju nego ona u njega - kaže Aida, i dodaje: - Ipak, Anabela je provela 15 godina sa jednim čovekom, nije išla od ruke do ruke da bi joj sada kačili etiketu lake žene. Čak i da joj se Mladen ne sviđa, ona ga neće grubo odbiti jer se ponaša kao dete koje hoće svima da se dopadne, zbog čega je rastrzana na sve strane! Aida za manekena kaže da je simpatičan momak. - Mladen može da je privlači fizički jer momku ništa ne fali. Ali, da bi bili zajedno, moraju da imaju i neka zajednička interesovanja i planove. Ne znam da li je Mladen ženskaroš i ne mogu da ocenim da li se ovako ponaša sa svim ženama, ili se stvarno zaljubio - zaključuje Aida Bukva. | |
|
Zeky
Broj poruka : 28 Reputacija : 2 Datum upisa : 30.01.2010 Godina : 37 Lokacija : Mostar
| Naslov: Re: Aida Bukva: Moja sestra Anabela nije laka žena! Pon Feb 22, 2010 12:06 pm | |
| Niko pametnije nije rekao od njene sestre | |
|
Mirjana
Broj poruka : 60 Reputacija : 1 Datum upisa : 10.10.2009
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aida Bukva: Moja sestra Anabela nije laka žena! | |
| |
|