Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Empty
PočaljiNaslov: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptyPon Maj 17, 2010 2:59 pm

Pevačica Anabela Đogani i menadžer Mladen Radulović otkrivaju detalje
veridbe koja se pre tri nedelje desila u Švedskoj i priznaju da
nestrpljivo iščekuju da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav

nastavak teksta uskoro......
Nazad na vrh Ići dole
butterfly

Broj poruka : 38
Reputacija : 1
Datum upisa : 23.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptyPon Maj 17, 2010 4:20 pm

Jutros sam kupila Story. Super su slike i intervju. Bas sam se obradovala kad sam procitala predivne novosti vezane za njih dvoje.
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptyPon Maj 17, 2010 11:46 pm

JJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....

...ja sve ne verujem, a srecna sam zbog njih dvoje, pa malo jedne novine nagovestavaju pa druge, te je uhvate fotoreporteri kako gleda vencanice , pa za magazin, te na reviji ..pa mi sve to jako lepo a ovamo malo strepim zbog Mladje koliko je iskren.....

otelo mi se jedno veliko i dugo UHHHHHHHHHH ...tj odahnuh, eto !
Nazad na vrh Ići dole
ziva

ziva

Broj poruka : 39
Reputacija : 0
Datum upisa : 02.03.2010
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptyPon Maj 17, 2010 11:56 pm

slazem se sa lagunom Smile) a slike iz storia su SJAJNE!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptySre Maj 19, 2010 1:02 am

I prica je sjajna, rekoh ja da bajke ne postoje ali oni su mi kao bajka...uneli su romantiku u ljubav, u nase zivote , hvala im!

Slike su Extra, salas ... ovo sa konjem ...njenim vencicem na glavi ...bosi...bozanstveni a ona bas bas lepa.
Nazad na vrh Ići dole
ziva

ziva

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptySre Maj 19, 2010 5:13 pm

http://www.blicpuls.com/
Nazad na vrh Ići dole
~Nata~17~
Urednik
~Nata~17~

Broj poruka : 1252
Reputacija : 25
Datum upisa : 15.02.2010
Godina : 31
Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptySre Maj 19, 2010 8:16 pm

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ljubav konačno pobeđuje sve prepreke................ Baš mi je drago da su njih dvoje srećni i zaljubljeni..............
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptyČet Maj 20, 2010 2:50 am

Dva puta sam ukucavala tekst i svaki put mi trazi da se registrujem , e poludeh i odustah! Treca sreca!
Nazad na vrh Ići dole
ziva

ziva

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... EmptyPon Maj 24, 2010 11:53 am

http://www.story.rs/intervju/9029-anabela-dogani-i-mladen-radulovic-na-korak-do-oltara-ceo-intervj.html
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Na korak do oltara...
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Učinićemo sve da čarolija potraje...
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Romantična zimska avantura
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Istorija jedne ljubavi
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Story-
Skoči na: