| Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Pon Maj 17, 2010 2:59 pm | |
| Pevačica Anabela Đogani i menadžer Mladen Radulović otkrivaju detalje veridbe koja se pre tri nedelje desila u Švedskoj i priznaju da nestrpljivo iščekuju da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav
nastavak teksta uskoro...... | |
|
| |
butterfly
Broj poruka : 38 Reputacija : 1 Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Pon Maj 17, 2010 4:20 pm | |
| Jutros sam kupila Story. Super su slike i intervju. Bas sam se obradovala kad sam procitala predivne novosti vezane za njih dvoje. | |
|
| |
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Pon Maj 17, 2010 11:46 pm | |
| JJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....
...ja sve ne verujem, a srecna sam zbog njih dvoje, pa malo jedne novine nagovestavaju pa druge, te je uhvate fotoreporteri kako gleda vencanice , pa za magazin, te na reviji ..pa mi sve to jako lepo a ovamo malo strepim zbog Mladje koliko je iskren.....
otelo mi se jedno veliko i dugo UHHHHHHHHHH ...tj odahnuh, eto ! | |
|
| |
ziva
Broj poruka : 39 Reputacija : 0 Datum upisa : 02.03.2010 Godina : 30
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Pon Maj 17, 2010 11:56 pm | |
| slazem se sa lagunom ) a slike iz storia su SJAJNE!!!!! | |
|
| |
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Sre Maj 19, 2010 1:02 am | |
| I prica je sjajna, rekoh ja da bajke ne postoje ali oni su mi kao bajka...uneli su romantiku u ljubav, u nase zivote , hvala im!
Slike su Extra, salas ... ovo sa konjem ...njenim vencicem na glavi ...bosi...bozanstveni a ona bas bas lepa. | |
|
| |
ziva
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Sre Maj 19, 2010 5:13 pm | |
| | |
|
| |
~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Sre Maj 19, 2010 8:16 pm | |
| Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ljubav konačno pobeđuje sve prepreke................ Baš mi je drago da su njih dvoje srećni i zaljubljeni.............. | |
|
| |
Laguna Urednik
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Čet Maj 20, 2010 2:50 am | |
| Dva puta sam ukucavala tekst i svaki put mi trazi da se registrujem , e poludeh i odustah! Treca sreca! | |
|
| |
ziva
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... Pon Maj 24, 2010 11:53 am | |
| http://www.story.rs/intervju/9029-anabela-dogani-i-mladen-radulovic-na-korak-do-oltara-ceo-intervj.html | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... | |
| |
|
| |
| Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek.... | |
|