Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
sanjasiz
Urednik
sanjasiz

Broj poruka : 616
Reputacija : 16
Datum upisa : 03.03.2010

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom Empty
PočaljiNaslov: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom EmptyNed Maj 30, 2010 2:54 pm

Na otvaranju butika 7Camicie, pre tri dana u TC Ušće, Anabela Đogani je prvi put javno prošetala ćerke Ninu i Lunu u društvu svog verenika Mladena Radulovića.

Pevačica i menadžer došli su zajedno u novobeogradski tržni centar u ranim večernjim časovima, a svoju zaljubljenost demonstrirali su i pred prisutnim fotografiima na otvaranju ekskluzivne radnje košulja. Anabeli i Mladenu društvo na otvaranju butika7Camicie pravili su i Katarina Šišmanović, Saša Kovačević i Vlada Vuksanović.

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom 2yo1mrs
Nazad na vrh Ići dole
Laguna
Urednik
Laguna

Broj poruka : 744
Reputacija : 19
Datum upisa : 07.03.2010

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom   Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom EmptyNed Maj 30, 2010 8:14 pm

Eto mogla sam da prosetam da sam znala a bila mi neradna subota. Skroz su sasavi lepi i nas,ejani
Nazad na vrh Ići dole

Anabela Đogani i Mladen Radulović: Prvi izlazak sa Ninom i Lunom
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Volećemo se zauvek....
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Na korak do oltara...
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Istorija jedne ljubavi
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Učinićemo sve da čarolija potraje...
» Anabela Đogani i Mladen Radulović: Romantična zimska avantura

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Story-
Skoči na: