~Nata~17~ Urednik
Broj poruka : 1252 Reputacija : 25 Datum upisa : 15.02.2010 Godina : 31 Lokacija : ...tamo gde je java san, a svaka misao ispunjena želja...
| Naslov: Možda se pomirim sa Anabelom Pon Jan 24, 2011 11:37 pm | |
| Raskinuli smo zbog nesporazuma, i to zato što je ona burno odreagovala, nikada je nisam prevario, a nisam dobio ni batine, nijedna druga pevačica me ne zanima
Posle prošlonedeljne emisije "Ami G Show" internet portal preplavila je vest kako je Anabela ostavila Mladena zato što je prevario sa frizerom. Istina je, međutim, da to ona u emisiji nikada nije rekla, ali ipak Mladen Radulović, njen bivši dečko, duguje odgovor.
- To nije istina. Anabela nije rekla da je razlog raskida bila prevara i svi koji su gledalii "Ami G Show" znaju to. Oni koji ne veruju mogu da provere na snimku na internetu. Sve mi to liči na igru reči i pokušaj da se od Anabele napravi jadna i patetična žena što ja nipošto neću dozvoliti. Sa druge strane, hvala medijima što su od mene napravili fatalnog muškarca koji je varao Anabelu i sa ženskim i sa muškim polom. Nisam znao da sam toliko muževan i toliki Kazanova... Ali da se vratimo na pitanje, Anabela nije to rekla i to nije istina....
Poznaješ li te frizere koji su pominjani?
- Bojan je Anabelin najbolji prijatelj i upoznali smo se još davno kada smo izašli iz kuće Velikog Brata. Bojan jeste frizer, ali nije njen.
Anabela nije mislila na njega nego na drugog frizera?
- Drugog frizera sam video par puta u životu i stvarno ne znam šta bih rekao o toj personi. Verovatno mu treba reklama pošto se pronašao u toj priči. Toliko o tome.
Da li se on stvarno ložio na tebe?
- Ja to ne znam, moraćeš njega da pitaš.
Jesi li primetio nešto kad si bio kod njega sa Anabelom?
- Ne! Ne želim uopšte da komentarišem tu osobu, Anabela zna zbog čega je ono rekla u emisiji, a i on to vrlo dobro zna. Za sve ostalo moraš njega da pitaš, ne želim da pričam o nekome koga ne poznajem i ko me ne zanima.
Gay eho portal ti je javno izdao uverenje da nisi gej...
- Dobro, pa?
A neki ljudi iz te organizacije priznali su prošle nedelje kako su Anabeli lepo govorili...
- Stvarno ne znam šta bih ti na to rekao. Ne interesuje me gej portal, niti šta je neko nebitan rekao o meni. Stvarno ne mogu da se obazirem na priče ljudi koji me ne zanimaju, a nisu ni kompetentni da pričaju o tome. Isto tako me ne dotiču ni oni koji to pročitaju i u to veruju. Ne volim da slušam tračeve i ispiram usta drugim ljudima. Zbog toga bih sve one koji mi se mešaju u život zamolio da prestanu da se bave mojom privatnošću, jer u suprotnom mogu da se vide sa mnom samo u sudnici kao što se i sada tamo viđam sa jednim koji je izjavio da sam homoseksualac. Nema potrebe da se sa njima prepucavam po novinama. Ja jako dobro znam ko sam i šta sam i to mi je bitno. Eto, i za raskid su neki nazovi kompetentni pričali da je marketinški trik, pa možda se i pomirimo, možda i jeste...
Pa da li jeste?
- Naravno da nije! Svi su se našli pozvani da komentarišu prvo našu vezu, pa onda i raskid. Muka mi je više i da slušam, i da komentarišem tuđe priče. Prvo im je smetalo što smo zajedno, a sada im smeta i to što nismo. Apelovao bih na njih da ne komentarišu više ništa o meni. Isto tako apelujem da od Anabele ne prave patetičnu osobu. Ona je divna, nežna, ali vrlo hrabra majka dvoje dece. I na veliko razočaranje mnogih, nas dvoje smo ostali u super odnosima. Koliko god da sam je čuvao i podržao dok smo bili zajedno, sada to činim još mnogo više.
Je l' se drogiraš?
- Ne. Otkad sam postao poznat, vrte se priče o tome. To pričaju ljudi koji me nekada nisu ni sreli, a hteli su da napakoste našoj vezi. Ako ih to čini srećnima, nadam se da su sada zadovoljni. Savetovao bih im da više ne brinu o meni, već da nađu svoj život i da ga žive.
Čekaj, otvoreno da te pitam, da li si biseksualac?
- Ne.
Garantuješ da voliš samo žene?
- Naravno da je tako. Volim žene, oduvek sam ih voleo... Obožavam ženski pol.
Imaš li sada devojku?
- Ne!
Koja pevačica je tvoja sledeća devojka?
- Devojke ne biram po profesiji, već po karakteru. Nije ni pitanje na mestu.
Da li ti se sviđa neka druga?
- Ne!
Šta ćeš sad raditi sa kućom koju si iznajmio od Dragane Mirković, stvari su se promenile?
- Zapaliću je... (smeh) Nisam o tome razmišljao. Za sada ću živeti u svom stanu u centru grada, a za ubuduće ćemo videti. Prerano je pričati, ne znam šta nosi dan, a šta noć. Da možemo da isplaniramo živote, verovatno bismo svi bili mnogo srećniji. Prilagođavam se situacijama i onome što život donosi.
Zašto te je ostavila Anabela?
- Pa eto, imali smo neki nesporazum kad je ona burno odreagovala... Nikakav specijalni razlog. Jedne večeri sam izašao i nisam joj se javio 12 sati. To je Anabelu jako pogodilo, pa je reagovala ishitreno. Ali kad je shvatila da je bilo opravdano, bilo joj je jasno da je ishitreno reagovala.
Jesi li je prevario?
- Ne!
Da li je sumnjala u tebe?
- Ne. Pritisak na nas je bio prevelik Mnogo sam dozvolio ljudima da zadiru u moj privatni život... Preciznije rečeno, medijima... Pa su onda i mnogi drugi dali sebi za pravo da komentarišu naš život, a to je imalo uticaja. Stvari su se tako odvijale, Bože moj, videćemo šta će biti dalje...
Ppppričalo se i da su te prebili?
- Ne, nisam dobio batine. To se pričalo, ali nije tačno.
Kakvi su ti planovi, ostaješ u Beogradu ili ideš na Tajland?
- Puno radim i treniram. Posvetio sam se i master studijama na svom fakultetu. Uglavnom posao, trening i fakultet. Nemam vremena da razmišljam o drugima, ko šta priča, tvrdi ili misli. Znam šta ja mislim i šta moji voljeni misle o meni. To mi je najbitnije.
Ivan Vuković | |
|
sanjasiz Urednik
Broj poruka : 616 Reputacija : 16 Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: Možda se pomirim sa Anabelom Pon Jan 24, 2011 11:59 pm | |
| HVALA NATO!!!!!!! | |
|
Laguna Urednik
Broj poruka : 744 Reputacija : 19 Datum upisa : 07.03.2010 Lokacija : ..gde Dunav ljubi nebo..
| Naslov: Re: Možda se pomirim sa Anabelom Uto Jan 25, 2011 1:03 am | |
| Hvala Nato! Uh, izašao je ili bio u krevetu ...nije ni važno, mediji su se bavili njihovom romansom a pritisak na njihovu vezu je bio prejak u svakom smislu. Od onih mrzitelja do obožavatelja. Mislim da svaka sledeća izjava je razvodnjavanje njihovih puteva, koja su samo njima važna i samo njima. Bilo bi extra da tako ostane, da se povuku u ilegalu i reše svoj status. Svaka odluka koju Anabela donese sigurno je ispravna, poštujem pravo na mir i privatnost. Želela je da kada izadje na vrata AmiGi showa, to bude kraj "V.B." t.j. posmatranje nje i njenog života 24h. Ok, ljudski je dati izjavu i zamoliti medije da pitanja te i te vrste više ne postavlaju. Videćemo! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Možda se pomirim sa Anabelom | |
| |
|