Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Vladimir Simić rešio da tuži Anabelu Bukvu

Ići dole 
AutorPoruka
Lutkica

Lutkica

Broj poruka : 238
Reputacija : 19
Datum upisa : 25.03.2010
Godina : 44

Vladimir Simić rešio da tuži Anabelu Bukvu Empty
PočaljiNaslov: Vladimir Simić rešio da tuži Anabelu Bukvu   Vladimir Simić rešio da tuži Anabelu Bukvu EmptyUto Feb 01, 2011 12:11 am

Vladimir Simić rešio da tuži Anabelu Bukvu Vladimirsimicnaslovna

Pošto je Anabela direktno u kamere televizije Pink zapretila bivšem prijatelju i frizeru da prestane da priča o njoj, a onda bacila sumnju da je zaljubljen u njenog bivšeg dečka, nastao je pravi skandal. Kao što smo već pisali, u pitanju je Vladimir Simić, a desetak dana posle početka afere on tvrdi da mu je Anabela narušila ugled i reputaciju i odlučio je da protiv nje pokrene tužbu! "Nakon svih ovih dana potpune medijske hajke i iznošenja netačnih informacija o meni, čije plasiranje je počelo obraćanjem gospođice Bukva u emisiji “Ami G Show” želim da se zahvalim svim medijima što su me podržali i većina u potpunosti prenela sve što sam izjavio u saopštenju za medije, sa izuzetkom onih koju su sami plasirali neistine koje nisam izgovorio. Cela ova situacija u kojoj sam ja okarakterisan kao on/ona i kao neko ko je uticao na raspad nečije veze, i udvarao se muškarcu je dosta uticala kako na moj privatni život tako i na moj posao. Kao što i sami znate ugrožena su moja ljudska prava, moja ličnost i pre svega moja porodica kojoj je naneta velika nepravda i emotivna bol. Facebook profil je takođe bio ugašen par dana jer je pritisak bio ogroman i želeo sam da se sklonim od svega i razmislim o svemu kako bih doneo pravu odluku." Vladimir smatra da mu je bivša prijateljica i klijentkinja nanela ogromnu štetu i odlučio je da presavije tabak i tuži je! "Mislim da je ovo nešto što mi je nanelo nepravdu za ceo život i na nekin način me “obeležilo”. Stoga sam, u dogovoru sa svojom porodicom i advokatskim timom rešio da podignem tužbu protiv dotične gospođice i Molim Vas da poštujete moju molbu, kao što ste i do sad radili i da sačekate da sud donese svoju odluku. Smatram da je Srbija demokratska država u kojoj vlada zakon i da zaista svako treba da odgovara za svoje postupke pogotovu ako osobe iznose neistine i na taj način ugrožavaju nečiju ličnost, minuli rad, budućnost i pre svega reputaciju!" završava svoje izlaganje Vladimir.

ŠTA SAD PA OVAJ PEDERKO HOĆE? MALO REKLAME, A? NIJE NAODMET DA SE OGREBE ZA POPULARNOST, SRAM GA BILO!!! PA NIJE GA POMENULA PO IMENU I PREZIMENU, KAKO SE TO PREPOZNAO? LUZER!!! :alien:
Nazad na vrh Ići dole

Vladimir Simić rešio da tuži Anabelu Bukvu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» I Anabela tuži Eru
» MLADENOV PLAN DA VRATI ANABELU !
» ĐOLE NASTAVLJA DA ŠIKANIRA ANABELU!
» MLADEN (PONOVO) PREVARIO ANABELU!
» VIP VB: Mladen teši Anabelu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu