Dok Gagi Đogani radi na "Farmi" i bori se za primamljivu nagradu, njegova bivša supruga Anabela uživa u ljubavnom životu sa Mladenom Radulovićem. Proteklog vikenda Anabela je sa Mladenom provela dva dana u Sarajevu, pri čemu je iskoristila priliku da i svog tatu upozna sa budućim zetom. Iako joj je bila želja da ga upozna i sa sestrom, inače glumicom Aidom Bukvom, do toga nije došlo jer je Aida bila poslovno odsutna. "Aida je sa ekipom serije 'Sex i selo' otputovala u Dubrovnik i Makarsku gdje snima nove epizode pomenute serije. Žao mi je što se nismo vidjele, ali se nadam da ćemo se uskoro sresti i ispričati, ali i da ću je upoznati sa Mladenom", rekla nam je Anabela. U Sarajevu su golupčići boravili nekoliko sati, a ostatak vikenda su proveli uživajući u razmjenjivanju nježnosti i šaputanju slatkih riječi na uvce u hotelu "Termag" na Jahorini, gdje su mislili da neće biti primijećeni i da će se moći opustiti. Kao svaki džentlmen, Mladen je svojoj dragoj ispunjavao sve željice, a zajedničke trenutke su im s vremena na vrijeme remetili samo fanovi koji su željeli da se slikaju sa popularnim parom. "Mladenu i meni tek predstoje zajednički trenuci. Na Jahorinu smo otišli prije svega da se odmorimo, jer nakon završetka 'Velikog Brata' imali smo dosta naporan tempo. Stalno smo imali snimanja i gostovanja, a i ja sam imala nekoliko nastupa. Jedva sam čekala da dođemo u Sarajevo i na Jahorinu kako bismo mogli na miru uživati zajedno. Uživali smo u čistom vazduhu, vožnji žičarom, a najviše u razgovoru i privatnosti", rekla nam je Anabela. Ne možemo a da ne spomenemo da Gagi prije ulaska na "Farmu" nije propustio nijednu priliku da javno pošalje poruku bivšoj supruzi da ne želi da njegove kćerke žive sa Mladen, vjerovatno u nadi da će je to bar malo dotaknuti. A, koliko Anabela razmišlja o bivšem suprugu najbolje pokazuje njena sljedeća izjava: "On treba da uživa na 'Farmi' u koju je dobrovoljno otišao, to je sve što ću reći o dotičnom. Ja ću da na najbolji mogući način uživam u životu sa svojim kćerkama i ljubavi koju dijelim sa Mladenom. Ne zanima me šta o tome misli bilo ko pa ni... Znate na koga mislim. Moj život je samo moj i nastojaću da uživam u njemu." Pa, nadati se da im tu sreću i uživanje neće pomutiti niko treći i da će njihova veza trajati do kada njih dvoje budu željeli. Ako žele zauvijek, neka tako i bude.
Radulović otputovao u Bangkok
Mladen je po povratku iz Sarajeva otputovao na Tajland, gdje će provesti sedam dana. Kako je Radulović živio u glavnom gradu Tajlanda, Bangkoku, morao je otići da pozavršava sve poslovne obaveze kako bi mogao nesmetano nastaviti život sa Anabelom u Beogradu. Iako ih trenutno dijeli hiljade kilometara, par svakodnevno razmijeni pedesetak SMS porukica. Anabela i Mladen bi sa njenim kćerkama trebalo da otputuju na Tajland po završetku školske godine u junu, na desetodnevni odmor. Kako će na planove popularnog para reagovati Anabelin bivši muž Gagi, koji se ne miri sa činjenicom da Anabela i njegove kćerke imaju novog muškarca u životu, ostaje nam da vidimo.